Android Oreo Funktioner

26 Oct 2017
android oreo

Efter mere end et år med udvikling og måneders test af udviklerne blev Android Oreo udgivet til offentligheden den 21. august 2017. Derfor er Oreo ikke længere kun en cookie, men også et navn på Android's seneste udgivelse. Dette er Android's anden release, efter Android 4.4.4 Kitkat. Android 8.0 byder på et væld af fantastiske funktioner som billede-i-billede, autoudfyldning, hurtigere opstartstid og meget mere.

For mere viden om denne nye version, lad os tage et spadestik dybere og kigge på alle de nye funktioner i Android Oreo.

Feature-1

  • Batteri liv

Android Oreo kan omsider have løst problemet med standby batteridræn. Batteri statistikken i indstillinger viste en betydelig forbedring ved forhåndsvisninger af Android Oreo. Batteriets levetid er altid en stor bekymring, hvorfor Google har fokuseret primært på batterilevetiden i Android Oreo. Begrænset baggrunds-tjenester pålægges i Android Oreo, hvilket sikrer at apps ikke løber løbsk med energiforbrug i baggrunden. Således forhindrer disse grænser utilsigtet overbrug af batteri og hukommelse.

Feature-2

  • Billede-i-billede

Google har introduceret den nye billede-i-billede funktionalitet, hvilket er et af de mest brugbare og overbevisende tiltag. Det er en speciel type vindue med delt skærm, som skal være særligt nyttigt til at se videoer, mens du udfører andre opgaver. Det giver dig også mulighed for at formindske en video til en lille boks, som du kan se ovenpå andre vinduer. Denne funktion er ideel til de større skærme.

Feature-3

  • Auto-udfyldende framework

Indtastning af de krævede detaljer såsom adresse, brugernavn og adgangskoder igen og igen er trættende. Android O gør det nemmere ved at tillade OS at udfylde dine oplysninger på tværs af apps. Autoudfyldning tillader, at app’en arkiverer og organiserer lister over indtastede informationer, og derefter vil Android O udfylde disse informationer i adgangskodefelter, når det er relevant. Denne funktion forenkler, hvordan brugere opretter en ny enhed og synkroniserer deres adgangskoder.

Feature-4

  • Nye emojis

Androids blob-stil emojis har opnået et blødt sted i folks hjerte gennem årene. Men nu er de gået på pension for at gøre plads til mere ungdommelige, afrundede smiley ansigter. Derfor er der nye emojier, og de er ikke i blob-stil. Der er tilsyneladende et helt nyt design system til denne nye emoji, for at gøre det hurtigere og lettere for Google at oprette flere nye. Du vil bemærke tilføjelsen af 70 nye emojis inklusiv T-Rex, Dracula og opkast-ansigt. Disse nye emojier er tættere på hvordan de ser ud på andre platforme, så forhåbentlig vil der være en mindre forvirring.

Feature-5

  • Smart tekst valg

En af de nye funktioner i Android Oreo er det smarte tekst valg. Nu ved OS’et, hvordan man vælger hele teksten, f.eks. når du prøver at kopiere en adresse, hjælper denne funktion dig. Det smarte tekstvalg indeholder også muligheden for at trykke på den valgte tekst, og hvis det er en adresse, foreslår den navigation eller et telefonnummer, foreslår den opkald.

Feature-6

  • Notifikations-dots

Notifikations dots er en anden ny funktion, der introduceres i Android Oreo; såkaldte prikker der er visuelle indikatorer på app ikonerne, der viser, om du har notifikationer. Et langt tryk på en prik ville give kontekstuelle muligheder kun udført med et enkelt tryk.

Feature-7

  • Sikkerhed

Oreo er den hidtil sikreste version af Android. Android Oreo’s sikkerheds tilføjelser er betydelige og går langt ud over, hvad de seneste OS-opdateringer har bragt til bordet. Med Android Oreo har Google forhøjet sikkerheden og introduceret vigtig enheds hærdning såsom Project Treble, System Alerts, Device Permissions og Verified Boot. Det holder baggrunden for enheden sikret fra phishing-materiale, hackere og virus, hvilket gør Android Oreo sikkert for brugerne.

Feature-8

  • Google instant apps

Denne funktion gør det muligt at få et eksempel på app’en uden at downloade eller installere den fra Google Play. Instant apps er en funktion, som giver dig mulighed for at bruge en app uden at skulle downloade den fuldt ud på din telefon. Du skal blot finde den i play-butikken derefter åbne den. Det giver dig også mulighed for at hoppe til en bestemt aktivitet i en app, som du ikke har installeret, blot ved at trykke på en webadresse.

Feature-9

  • Google-assistent er mere kraftfuld nu

Google har arbejdet en masse for at udvide funktionaliteten af deres virtuelle assistent inden for og uden for Android. Så med opdateringen til Android Oreo kan applikationerne starte Google-assistent direkte i app’en. Dette vil understøtte anvendeligheden af apps på lang sigt.

Android Oreo er lanceret med mange store ændringer, der er mærkbare og hjælpsomme både for brugerne og for udviklerne, og de ovennævnte er kun få af dem. Så hvis du planlægger at få en Android-app udviklet til din virksomhed, kan FIFIUM, en app udvikler i Danmark, være dit bedste valg. Kom i kontakt med os, og giv din forretning den bedste app løsning på markedet.

Hos FIFIUM skaber vi app løsninger, der er elsket af folket, og vi skaber smukke brugeroplevelser. Vent ikke med at kontakte os, og du vil helt sikkert nyde vores hjælp. Vores team af designere og udviklere hjælper dig med at omdanne din app-idé til en realitet med succes.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini