De vigtigste trends i app udvikling

26 Sep 2017
udvikling

Det teknologiske landskab ændrer sig i et meget hurtigt tempo. Med den blomstrende teknologivækst har smartphone-brugere og antallet af app-udvikling også steget markant. Hver app er designet med specifikke unikke funktioner i henhold til firmaets og brugerens krav. Fra morgen til aften bruger folk meget tid på deres telefoner og apps. App Store / Google Play har oplevet en eksplosiv vækst i antallet af apps i de seneste år. I dag er der mange forskellige apps på markedet, da disse apps opfylder de daglige krav, som brugere har. Dette gør flere og flere mennesker involveret i dem. Forhøjelsen i brugerne har også øget forventningerne til apps, og for at tilfredsstille brugerens ønske om mere komfort såvel som bekvemmelighed, introduceres de nye trends i app-markedet.

Selv om der er mange fristende apps, som dominerer på markedet, er der altid mulighed for flere for at holde trendene levende. Brugen af smartphones og apps vil i hvert fald ikke blive reduceret. Her har vi valgt de hyppigstetendenser, der blomstrer nu og i den nærmeste fremtid.

  • Internet of things og Mobile-Connected Smart Objects

Internet of things

De fleste virksomheder er begyndt at omfavne IoT, og dette vil fortsætte i fremtiden. IoT gør det muligt at styre objekterne eksternt. IOT-teknologien gør det muligt at skabe direkte integration af den fysiske verden i computerbaserede systemer, hvilket forbedrer effektiviteten og nøjagtigheden. I fremtiden vil milliarder af brugere forbinde til IoT via forskellige enheder som husholdningsapparater, legetøj, LED-pærer, medicinsk udstyr og sportsudstyr mv. Da teknologien fortsætter med at udvikle sig, er begreber såsom smart homes, smart cities og forbundet maskiner noget som vil blomstre. IoT-objekterne kommunikerer via en app på dine enheder og konverterer dem til fjernbetjeninger, som analyserer og håndterer objekterne. IoT-systemerne kan bruges til at udføre handlinger, og ikke bare at registrere ting. IoT tilbyder avanceret tilslutning af enheder og systemer. IOT-trenden vil helt sikkert blive større og større med tiden, og vil tilbyde et nyt komfortområde til brugerne.

  • Wearable

Wearable

Slidstærk teknologi er allerede kommet ind på markedet og er blevet en af de mest lovende udviklingstendenser for apps. Det er meget behageligt og afslappende at bære din yndlings enhed eller stykke teknologi i din hånd. Slidstærk teknologi er godt for brugerne såvel som det giver en fordel for sælgere og app-udviklere til at vise deres kreativitet. Det bærbare teknologimarked er stadig relativt ung og i forandring. I den nærmeste fremtid vil verden begynde at omfavne bærbar teknologi. De bedste eksempler på bærbar teknologi kan være smarte ure, skærmeapparater, sundhedssensorer på kroppen og smarte smykker osv. Der er forskellige områder, der vil drage fordel af bærbar teknologi som sport, fitness, mode, hobbyer og sundhedspleje. Den bærbare teknologi er den næste generationsteknologi, og det er komfortabel nok til at blive brugt af brugeren, lige gyldigt af alder. De bærbare enheder gør folk mere opmærksomhed i disse dage.

  • M-handel

M-handel

Kundens præferencer for at foretage køb via mobile pay eller lignede er med til at give troværdighed til denne form for E-handel. I dag er de fleste ting online, fra booking en taxa til at betale regninger og mange andre ting. Denne teknologiske trend er kendt som M-handel. I de kommende år vil antallet af online-transaktioner stige. Den nylige udvikling i Danmark har ført til, at brugen af M-handel er dybdegående og progressiv. M-handel giver mulighed for hurtig og nem betaling for brugerne. App-udviklerne over hele verden arbejder på at få lov til at opbygge apps for de forskellige sektorer af virksomheder med online transaktionsfunktion. M-handel giver også online købsopsætning til brugerne. Integreret mobil betaling forventes at udvides sig i e-handels verden.

  • Sikkerhedsfunktioner

Sikkerhedsfunktioner

De fleste apps fokuserer på designet, og de springer helt over sikkerhedsfaktoren. Manglen på sikkerhedsfunktionen gør det lettere for hackere at angribe for at få adgang til din enhed og stjæle private og følsomme data. Sikkerheden skal være en nøglefaktor. Hackere vil fortsætte med at benytte sig af kendte sikkerheds fejl til at stjæle fortrolige oplysninger. Både iOS og Android forsøger hårdt at bruge mere skudsikre programtilladelsesmodel og automatiske sikkerhedsopdateringer for at opfylde brugerens krav.

  • APM

Ikke alle ved meget om dette begreb. Det er et app begreb kaldet Application Performance Management. Det er dybest set en samling af en mobil matrix, for at forbedre test og kvalitetssikring. APM'en forvandler brugeroplevelsen fuldstændigt. APM vil hjælpe virksomhederne med at øge deres konverteringsfrekvens og reducere afvisningsfrekvensen. Dettehjælper til bedre forståelse, at app’ens funktionerne bliver brugt med succes eller ej. Når det kommer til app udviklings teknologien, er det ret svært at forklarer det med få ord. De dygtige softwareudviklere kan muligvis ikke bruge på forældede værktøjer og tendenser. Det kræver en masse forskning og ekspertise for at indhente de kommende trends i udviklingen inden for apps. De fleste virksomheder har erkendt at apps er vigtigt for deres produkt / service, men der er mange virksomheder, der stadig er uvidende omkring dette. Hvis du også er en af dem, så skal du forstå, at appen er folks valg, og før eller senere skal du benytte dig af det.

Hvis du er i tvivl omkring hvordan du skal komme videre herfra med din app-udviklingsproces, kan du kontakte FIFIUMapp udvikling. Hos FIFIUM udvikler vi apps for førende mærker til startups. Vores team består af topapp udviklere, der hjælper kunderne hele vejen med at udvikle den bedste app strategi. FIFIUM team designer, udvikler, tester, lancerer og markedsføre apps på den bedst mulige måde.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini