App udvikling til online mad levering

21 Mar 2018
app udvikling

Apps har trængt ind i forskellige domæner af virksomheder, og restauranter er en af de populære virksomhedernicher, der bruger apps for bestilling samt lervering. Udvikling af madbestilling apps er blandt de største ting at opdage for restauranterne, da de har en fordel ved at få større brugerbase. For eksempel, hvis du kun har 10 til 20 besøgende i din restaurant, men der er 100 ordrer om dagen. Er det ikke meget rentabelt? Jo bestemt! Så vil du have en app til din restaurant ??? Så lad os diskutere nogle ting, som du bør vide, før du udvikler en app.

Hvem er din målgruppe?

Brugerne af madbestillingsapp er primært studerende samt hårdt arbejdende forældre; de får normalt ikke tid til at lave mad eller gå til en restaurant og spilde deres tid, så en app er en løsning på disse problemer, nu er mad kun et klik væk.

En anden ting at huske er, at de er dovne og sultne; At gøre en app, der er for kompleks, vil irritere brugeren. Madbestillingsprogrammer skal vise hovedknapper og have et moderne design med smarte funktionaliteter.

Hvilke funktioner kan du tilføje for at gøre det brugervenligt?

Attraktiv menuside: Den skal indeholde attraktive billeder af retter med titlen og eksklusive tilbud til kunder.

Forskellige ikoner skal vises til morgenmad, frokost, snacktid og aftensmad. Det bør nævne forskellige retter og de særlige retter til rådighed. Disse knapper skal give hurtig adgang til den type retter, som kunderne ønsker.

mad tilpasning: Denne funktion er meget vigtig, da kunderne vil have deres egne præferencer, samt vil tilføje hvad de ikke lide og kan lide. Det er en chance for kunderne at lave deres egen mad med deres yndlings ingredienser.

Det er meget nyttigt for de brugere, der er allergiske over for en bestemt ingrediens, og det er din pligt at tage sig af alle disse små faktorer, der kan gøre din app mere eksklusiv til kunderne.

Hurtig bestilling: Der skal være en hurtig bestillingsliste til dem, der er super travle og ekstremt sultne.

Sund menu side: Sund menuer bør have højere prioritet for de kunder, der er diætbevidste, og det bør anbefales af gode diætister.

Veggie menu: Denne sektion er en hurtig adgang til vegetariske kunder

Ekstra tjenester

Disse ekstra tjenester vil forenkle appen til at bruge og blive mere krævende blandt de andre konkurrenter:

  • Live Order Tracking. live ordre holder kunden forbundet til deres leverandører og giver dem mulighed for at overvåge deres ordre.
  • push meddelelser, pop-ups og arrangementskalender: Denne funktion hjælper kunderne med at blive opdateret med de seneste tilbud og arrangementer.
  • Flere betalings gateways: I denne funktion kan kunderne betale via flere medier. Net-banking, COD, Kreditkort eller andre betalings metoder
  • Feedback: Det er meget vigtigt for såvel kunden som for virksomheden også; Kundernes feedback vil hjælpe dig med at analysere, hvilket afsnit du kan arbejde på, eller hvad er deres forventninger.
  • Tilbud til almindelige kunder: Giv kuponer eller rabatter eller særlige fødselsdagstilbud til almindelige kunder, dette vil hjælpe med at opnå loyalitetsfaktor fra kunderne. Hvis du vil tage sig af dine faste kunder, vil appen være på toppen i længere tid. Ekstra Tip: Du kan sende et spørgeskema ud efter en times levering vedrørende feedback. Dette vil få kunderne til at føle betydningen af deres feedbacks.

Hvordan udvikler man en fødevarebestillingsapp?

1. Analyser markedets krav til dette område Dette vil hjælpe dig med at flytte i en bestemt retning.

2. Vælg den platform, hvor du skal udvikle din app - Android eller iOS eller en multiplatform. Vælg klogt i forhold til målgruppen.

3. Mål nu de potentielle omkostninger og risici. Udviklingsomkostninger vil afhænge af, hvor forskellige, attraktive og brugervenlige dine funktionaliteter og funktioner er. Jeg vil anbefale at ansætte et app udviklingsvirksomhed, der kan imødekomme den bedste app løsning til overkommelig pris.

4. Enkle attraktive billeder og titler vil tiltrække kunder mere, så sørg for, at billederne er skarpe og ikke rodet. Teksterne eller beskrivelsen skal være minimal.

5. Testing er meget vigtigt, før du sender appen til appbutikken. Så test samt fejlrettelserne bør tages meget alvorligt.

6. Brug MVP-teknik MVP står for det mindste levedygtige product(minimum viable product). Dette vil hjælpe dig med at få feedback fra de oprindelige brugere og få en ide om, hvad brugerne forventer.

7. Test igen og igen, indtil du bliver tilfreds med tilbagemeldingerne.

8. Læs vejledningen grundigt, inden du sender det til butikkerne for godkendelse. Android og iOS har forskellige regler, som du skal følge for at undgå yderligere forhindringer.

9. Få godkendelsen udført og få den til live.

Hvis du ikke er i stand til at finde et ideelt app udvikling selskab til dit projekt, så er der ingen bekymringer!! FIFIUM er her for at guide dig!! FIFIUM er et af de bedste app udvikling sfirmaer i Danmark som blandt andet udvikler apps til cateringvirksomhed til forskellige typer industrier som mad, under holdning, fast ejendom, tur og rejser, e-handel, økonomi mv. Vi har et fremragende team af dedikerede og dygtige udviklere og designere at udvikler en app, der skiller sig ud blandt de andre apps i samme felt. De opdateres med de nyeste teknologi- og markedsudviklinger. Vi er kendt for at udvikle de bedste apps og det også til overkommelige priser.

Det eneste du skal gøre er at kontakte os, fremlægge dine krav med vores udviklere og læne dig tilbage. Vi skuffer aldrig vores kunder. Vores udviklere og designere er meget professionelle og oprigtige i deres arbejde. De er professionelt højt kvalificerede og har mange års erfaring med at lave forskellige typer apps. Så hvis du vil have din app udviklet til en vellykket tur, så kontakt FIFIUM i dag!!!

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini