Apps har redefineret markedsføring

2 Jan 2018
markedsføring

Vi ved alle, at smartphones ikke blot er et redskab til at være i kontakt med omverdenen på. De har revolutioneret måden, hvorpå personer driver virksomheder over hele verden. Borte er dagene, hvor markedsføring var begrænset til papirer, dør til dør, publikationer eller kolde opkald. Apps har med andre ord forvandlet reklamemarkedet.

I dag er er mange blevet afhængige af de apps, de bruger i hverdagen. Den første ting, vi gør, når vi vågner om morgenen, er at tjekke vores telefoner. I en tid, hvor mobilenheder er blevet en uundværlig del af vores liv, er app marketing en af de klogeste beslutninger for en virksomhed. App markedsføring er blevet en kompleks opgave, da brugerne kan styre de annoncer, som de vil se, og dem, de ønsker at springe over.

Nye bølger af augmented og virtual reality bidrager meget til omdefineringen af markedsføring. Marketing er tvunget til at følge med de nye teknologier såsom augmented reality, virtual reality, kunstig intelligens osv. Disse teknologier vil uden tvivl omdefinere personalisering og skabe nye oplevelser til forbrugerne.

Markedsføring er blevet redefineret af de nyeste mobil teknologier ved at:

●  Indblande augmented og virtual reality i markedsføringsstrategien, der hjælper med at engagere kunderne på en personlig måde.

●  Inkludere chatbots, hvormed du kan kommunikere med kunderne på en effektiv måde.

Der er mange andre app teknologier, der har ændret markedsføring fuldstændigt. Brugen af apps blandt marketingfolk hjælper virksomhederne til at forstå brugeradfærd, forbedre kundeloyalitet og meget mere. Så hvis du ikke har indarbejdet apps i din marketingstrategi endnu, så er det på tide. Du skal blot kontakte en app udvikler, og så er du i gang.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini