Aso checkliste for en vellykket app lancering

5 Sep 2018
mobile app development agency in UK

Når ideen om en app bliver til dannet, så skal en kombination af aspekter tages i mente. Blandt andet  skal succesanalyseprocessen for appen også behandles, og for at få det til at ske, betragtes mange faktorer; markedsføring, integration med højre funktion, brugernes præference og ASO.

Disse aspekter, som bygger succesbilledet af din app, har altid den største betydning, og det kan ikke undgås til enhver pris.

Med dette indlæg vil vi bringe din opmærksomhed mod checklisten, som kan skabe en sømløs passage til din app samt for at bane vejen for sig selv.

Så lad os læse videre ...

  • Vær mere opmærksom på appnavnet, da det påvirker søgeresultatet for din app, og konverteringsfrekvensen øges, hvilket gør det unikt og passer til din apps genre.
  • Søgeordsoptimering i appbeskrivelsen skal udnyttes meget smart, oversvøm ikke din appbeskrivelse med søgeord og brug den ikke gentagne gange og ligeledes skal beskrivelsen lyde som en integreret del af din appbeskrivelse.
  • Appikonet skal være enkelt, genkendeligt og iøjnefaldende. Undgå at bruge tekst eller små detaljer i overflod skal du bruge den rene farvepalet og integrere de kontrasterende farver.
  • Undlad at spare skærmbilledet og bruge alle fem skærmbilleder, hvis det allerførste skærmbillede er et portræt, så din resten af ​​skærmbilledet også skal være i samme stil.
  • I app beskrivelsen skal du bruge konkrete tekster, som beskriver og sælger din app. Brug bulletpoints til at fremhæve fordelene ved din app.
  • Forhåndsvisning af video skal tilføjes for at lade brugerne se på de bedste funktioner og funktioner, som dinapp tilbyder.
  • Lad brugerne have en sektion, hvor de kan efterlade en anmeldelse, og denne strategi opfordrer brugerne til at downloade din app yderligere.

Denne tjekliste for ASO skal bruges, mens du får din app udvikler af et af de førende app udvikling sfirmaer i Danmark - Fifium, for at hjælpe det med, at din app vokser eksponentielt indenfor sit respektive forretningsområde.

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini