Betydningen af mobile apps til virksomheder

6 Mar 2018
Hvad koster det at lave en app

Vi lever i en digital tidsalder, hvor mobile apps er blevet en uadskillelig del af vores liv. Mobilitet er virkeligheden i nutidens æra. Tag et kig rundt, og du vil se folk, der bruger mobile apps på cafeterier, restauranter, tog og endda mens man går på gaderne. De fleste virksomheder tror, at mobil apps udelukkende er til store virksomheder og veletablerede brands, hvilket faktisk ikke er sandt. I dag er app'en blevet en nødvendighed for hver enkelt virksomhed, om det eren lille eller stor virksomhed er ligegyldigt. I denne blog diskuterer vi betydningen af apps for virksomheder. Du kan også se på, hvad det koster at lave en app. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvorfor nogen vil gerne byggeapp til netop deres virksomhed, så tjek nogle af de mest overbevisende grunde.

Øger tilgængeligheden

I dag bruger et flertal af folk deres smartphones til deres daglige aktiviteter. Således vil øget eksponering for mobile enheder hjælpe brugerne til nemt at oprette forbindelse til virksomheden fra hvor som helst når som helst. Indkøb af et produkt har aldrig været lettere. Med hjælp fra apps, så kan brugerne nemt få adgang til virksomheden med et klik enkelt klik.

Øger salget

En anden grund til, at mobilapps er vigtige for virksomheder, er, at de hjælper med at øge salget. Mobil apps øger direkte salg på flere måder, f.eks. ved hjælp af mobilbestillinger, push-meddelelser, loyalitetsbelønninger, sociale henvisninger, mobilbookinger og meget mere. App’s påvirker derfor både salget direkte, men apps hjælper også med at øge salget på flere indirekte måder. For eksempel vil en app oplevelse, der er praktisk for kunden, engagerer kunderne og holder dem ikke tilbage når de tænker på din virksomhed, hvilket i sidste ende vil øge salget.

Handle som social platform

Ved hjælp af disse mobilapplikationer kan virksomhederne forbinde og kommunikere med brugerne på sociale platforme. Dette sikrer både brand awareness og dybdegående kundeindsigt. I dag bruger flere og flere mennesker de sociale medier, og her er det yderst effektivt og gavnligt for virksomhederne at skabe en effektiv online tilstedeværelse. Styrken og evnen som de sociale medieplatforme giver, kan derfor ikke nægtes. Derforer det vigtigt for virksomhederne at få deres apps udviklet, således der skabes en form for socialaccept omkring din virksomhed samt dertil hørende apps.

Opbygger Brand

En af de mest overbevisende grunde, hvorfor virksomheder skal investere i apps, er, at det med til at opbygge brandet og dertil awareness omkring selv samme. Brandt identiteten er en af de mest værdifulde aktiver i enhver virksomhed, og det er vigtigt, at fremme deres brandet så meget som muligt. Jo mere dit målgruppe stoler på dig, desto mere sandsynligt vil de være at lytte til dine senere salgssteder og endda begå sig til dit netop mærke. Hver virksomhed vil altid være særligt opmærksomme på deres målgruppe. Derfor er det vigtigt at få udviklet en tiltalende app, som giver kunderne associationer til din virksomhed, når en kunde tænker på et bestemt produkt. Så derfor skal du have dedikeret en app til din virksomhed.

Kultiverer kundeloyalitet

Som tidligere nævnt, så gør apps det muligt for virksomheder at få en mere øjeblikkelig og direkte forbindelse til målgruppen. Dette skaber i sidste ende et forhold mellem virksomheden og forbrugerne, der udvikler sig til brand loyalitet. Således bidrager apps til at skabe en ægte og oprigtig forbindelse med kunderne og gøre dem til en loyal kunde af dit brand.

Øger synligheden

Apps er utvivlsomt en af de mest effektive måder at øge synligheden af din tilstedeværelse på markedet. Det kan gøres ved at tilbyde kampagner og rabatter i din app, som også hjælper dig med at holde din brugerbase engageret. Da apps forbliver på brugerens skræme, hjælper det dem med at huske dit mærke, når de bruger deres smartphones, som i sidste ende biddrager til øget synlighed.

Differentiere dig fra konkurrencen

At drive en virksomhed med succes i dagens scenarie betyder at du skal konkurrere hårdt på markedet hver dag, og en af de bedste måder at skille sig ud fra konkurrencen er gennemapp udvikling. I denne hårde konkurrence er det ret svært for virksomhederne at få den fortjenstfulde anerkendelse og nå ud til målgruppen, men ved hjælp af apps ville det være lidt lettere for virksomhederne at skille sig ud fra konkurrencen og nå frem til ud til en potentielt større kundegruppe og derfor brugerbase.

Fremtidige Marketing Tendenser

Mobil app er her for at blive; Det er ikke kun den nuværende markedstendens, men vil også fortsat dominere markedet i de kommende år. Apps er ligeledes blevet en effektiv markedsføringskanal for virksomhederne. For at holde trit med markedet er det derfor vigtigt for virksomhederne at vedtage denne tendens så hurtigt som muligt.

Selvom de ovennævnte brude give årsager er nok til at bevise betydningen af apps til dig og din virksomhed. For at nyde disse fordele skal man få den bedste app udviklet. Efter at have besluttet at få en app udviklet, kan du kæmpe med et spørgsmål, hvad koster det at lave en app, du kan også få et relevant svar på dette spørgsmål med FIFIUM.

FIFIUM er et af de førende app udvikling sfirma i Danmark, der udvikler nogle af de bedste appløsninger til både førende brands og startups over hele verden. Vi er din ideelle teknologipartner og vi vil hjælpe dig igennem hele appens udviklingscyklus. Hos FIFIUM forlader vi ikke nogen sten uvendt for at imødekomme vores kunders forventninger. Vi stræber hele tiden efter at overskride både kundens og brugernes forventninger. For os er kundeservice ikke en eftertanke, men det er en kerneværdii vores forretning. Så hvad du venter på? Kom i kontakt med os i dag, og find ud af, hvad vi har kan stille til rådighed for din virksomhed.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini