De vigtige funktioner til udvikling af sundhed og fitness app

27 Jun 2018
lav en app

I dagens generation ønsker alle at forblive sunde og raske, og for at gøre dette træffer de beslutningen om at opretholde en sund kost og at træne regelmæssigt for at tabe sig. Men de fleste mennesker finder ikke ordentlig tid til at besøge fitness på grund af deres travle skema. Selv disse problemer er blevet løst af mobilindustrien, da de gør din telefon til et fitnesscenter. Derer udviklet forskellige apps, der tager sig af din kost, kalorier forbrænding, skridt gået i dag, så du holder dig motivet og fortsætter med at lave øvelser regelmæssigt. Så for at lav en app skal du holde følgende ting i tankerne.

Der er 4 typer af sundhed og fitness apps:

 • Aktivitetsuddannelsesapp: Disse apps hjælper grundlæggende med at tracke vores fysiske øjeblikke og registrere dem, så brugere efterfølgende kan sætte deres mål og forblive sunde. Disse apps laver optegnelser over dine kalorier brændt på en dag, trin taget under cykling, gang og løb. Disse ting registreres på grund af hjælp fra sensorer, der er indbygget i din smartphone.De giver præcise data om dine fysiske bevægelser.
 • Apps til motion og træning: Disse apps er grundlæggende lavet til at spille rollen som din personlige træner. Disse apps er meget nyttige for dem, der ikke har tid til at gå i fitness på grund af travl hverdag. De hjælper dig ved at give alle oplysninger om forskellige øvelser til forskellige formål, og du kan vælge en eller flere der passer dig. De ændrer også din øvelser hver dag eller efter en tid, så dine muskler bliver mere fleksible. Man kan også tilpasse sin træningsrutine for at tabe sig og forblive sund.
 • Kost og madplan apps: Disse apps spiller en rolle som diætist i dit liv. At spise ordentlig kost regelmæssigt er lige så vigtig som at motionere regelmæssigt, så det giver os energi til at udføre øvelserne. De fleste mennesker klager over deres ukorrekte kost. Så disse apps vil udføre alle sådanne aktiviteter for dig og vil hjælpe dig med at følge en streng kostplan.
 • Yoga og meditation app: Disse apps hjælper med at demonstrere forskellige typer af asana og pranayama, som man kan efterligne for at gøre sig sundere. Udover at demonstrere, indeholder de også fordelene ved f.eks. asana og pranayama.

BEDSTE FUNKTIONERMAN SKAL INKLUDERE I SIN SUNDHED OG FITNESS APP

Lad os nu diskutere nogle funktioner, der skal bruges til at lav en app for sundhed og fitness:

 • Registreringsproces: Bruger skal oprette en konto ved at angive sit navn, køn, e-mail, telefonnummer, så dataene kan sendes til deres mail eller telefon regelmæssigt og holde brugerne motiverede til deres træning og kost.
 • Opbygning af en brugerprofil: Dette kræver, at brugerne indtaster deres personlige data som vægt, højde, alder, kropstype og f.eks. allergener.
 • Tilslutning af app med bærbare enheder: Din udvikler skal lav en app, som også kan tilsluttes til andre enheder, så brugeren nemt og effektivt kan registrere den daglige træning.
 • Vedligeholdelse af træning og kost: Din udvikler skal lav en app, der kan holde måle kalorier forbrændt i løbet af en dag, skridt gået, hvor meget vægt der er reduceret og hvor meget der er øget. Udover dette kan brugeren også ændre deres tidsplan efter deres bekvemmelighed og behov.
 • Geolokation-facilitet: Geolokation er den mest nyttige funktion i smartphonenes, da den holder styr på din lokalitet på samme måde som den holder styr på dine øvelser. Den overvåger ruterne og retningen du følger under gang eller løb.
 • Push notifikation: Der skal være påmindelses- eller beskedfunktioner i appen, så du aldrig misser din træning eller træningssession. Det giver dig heller ikke mulighed for at springe over din daglige kost, og gør dig samtidig opmærksom på de nye funktioner, der opdateres i appen.

ADMIN PANEL

Funktioner der er afgørende for dit admin panel

 • Oprettelse af Dashboard: Dashboard indeholder data fra alle brugere, og admin kan også kontrollere disse data.
 • Loyalitetsprogrammer og belønninger: Du bør give belønninger til de brugere, der er loyale over for deres daglige rutine med kost og træning. Det hjælper også med markedsføring.
 • Betalinger: Admin registrerer de betalinger, som brugerne har foretaget hos fitness-trænerne for at lave live-sessioner.

Så disse sundheds- og fitness apps er meget nyttige for dem, der ikke kan gå i fitness. Så du skal være meget forsigtig med at udvikle en app og tilføje funktioner til den, og det er også en meget skræmmende og kedelig opgave for programmøren at lave en sådan app, så alle funktionerne er effektive, når brugerne bruger appen, og samtidig være attraktiv, så kunderne bliver ikke kede af det.

For at få en app udviklet om sundhed og fitness kan tage kontakte til FIFIUM, det bedste firma i app udvikling i Danmark.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini