En Tjekliste Til App Udviklere Til Opdatering Af Apps

1 Dec 2017
Mobile App Developer

I løbet af nogle år har konceptet software opdatering ændret sig markant. Tidligere var en software opdatering en ny version af softwaren, der blev lanceret på markedet. Men nu til dags kan en udvikler implementere alle nye opdatering af apps direkte, der hentes automatisk.

App har blandt andet været årsag til denne udvikling. Førhen var udviklerne forpligtet til at lancere en helt ny softwarepakke, hvis der skulle introduceres nye funktioner i en app, hvilket gjorde den tidligere udgave forældet. I dag er det heldigvis muligt for udviklerne at frigive en opdatering til den app, der allerede er installeret på enhederne. Brugerne kan opleve nye funktioner og egenskaber ved blot at opdatere deres apps fra app stores.

Der er mange grunde til, at apps kræver opdateringer, men de væsentligste tre grunde er:

  • Hvis udvikleren har fundet en fejl i app’en og formået at rette den.
  • Hvis udvikleren af ønsker at tilføje en ny funktion i app’en.
  • Hvis det nye mobile OS-version er blevet lanceret.

App udviklere opdaterer normalt apps med fejl, så snart de identificerer og løser fejlene. Det sker også ofte at app’ens opdateres når udviklerne ønsker at tilføje nye funktioner for at holde trit med teknologiens seneste krav. Når nye OS-versioner lanceret er der langt færre apps, der opdateres da de fleste virksomheder ikke har et dedikeret team af udviklere.

Selv de mobile operativsystemer har en årlig opdatering. Hvert år frigives en nyere version af OS på markedet, af virksomhederne, såsom Android Oreo. Den nye OS version bringer nye funktioner og egenskaber. Således betyder det faktisk, at apps, udgivet for nyligt, bliver forældet på meget kort tid. For at imødekomme markedets krav såvel som at holde trit med OS ændringer, bør app udviklere opdatere deres apps regelmæssigt.

Hvis du tænker på at opdatere din app i den nærmeste fremtid, vil denne blog helt sikkert hjælpe dig med at få en komplet idé om dette emne; Vi har opsummeret en tjekliste med nyttige tips til opdatering af apps.

• Anmeldelser

Anmeldelser er det vigtigste redskab for en udvikler, der hjælper med at opdatere appen på en god og effektiv måde. Analyse af de anmeldelser, som brugerne har indsendt på app stores, kan hjælpe med at få konkret feedback på, hvad brugerne faktisk synes om app’en. Disse anmeldelser giver indblik i, hvad brugere synes om og ikke synes om appen. Anmeldelser og feedback er guld værd for udviklerne.

• OS Version

OS versionen er et andet vigtigt punkt, der kræver udviklerens overvejelse. Udviklerne er forpligtet til at holde styr på den aktuelle OS version, samt at holde øje med, hvad man kan forvente fra den næste OS opdatering til det mobile økosystem, der udvikles til. Det er vigtig at have kendskab til app markedet, og være forberedt på nye opdateringer, der kan medføre opdatering af app.

• App Beskrivelse

Når opdateringen er klar, skal udviklerne sørge for, at alle opdateringerne er angivet i afsnittet "opdateringsnoter" i app beskrivelsen. Dette er en vigtig del, da mange brugere læser dette, før de beslutter, om det er værd at opdatere app’en eller ej. Dette er også en måde for udviklerne at kommunikere med brugerne på. Således kan udviklerne benytte denne mulighed for at skabe god kommunikation, der vil give virksomheden eller app’en en ny følelse.

• Forklar ændringen

Hvis appen indebærer en betydelig ændring, skal du forklare det godt for brugerne. Du kan tilføje skærmbilleder af de nye funktioner, der forklarer din apps opdatering, og det vil også tiltrække nye brugere.

• Markedsfør Din App

Udviklerne er forpligtet til at planlægge markedsføringsstrategierne relateret til opdateringen. Lancering af en app opdatering uden markedsføring kan i sidste ende resultere i dens fiasko. Således skal du generere spænding omkring din app opdatering for at opmuntre nye såvel som de gamle potentielle brugere til at downloade og bruge den.

• Analyser Tilbagemelding Efter Opdatering

Det sidste er, at efter at have lanceret app opdateringen, skal du sikre dig, at du analyserer feedback, samt antal download, og antal brugere efter opdateringen. Forståelse af, hvordan app’en modtages af brugerne, er meget vigtig, da det sikkert vil hjælpe dig med at planlægge yderligere ændringer til funktionerne til de kommende opdatering af apps.

Denne tjekliste kan være et effektivt værktøj til app udvikler. Følges de ovennævnte punkter vil du kunne levere en effektiv opdatering af apps, som brugerne synes om. Du kan også få FIFIUMs hjælp til din app. Hos FIFIUM leverer vi de bedste app løsninger baseret på dine ønsker og behov, og vi skaber altid gode oplevelser for vores kunder. Du er velkommen til at kontakte os når som helst og vi vil være der til at hjælpe dig og give vejledning til din nye app såvel som til en app opdatering.

Vi har produceret apps til næsten alle brancher, og vores apps bliver værdsat af kunderne såvel som brugerne. For at få mere viden, og opleve vores kvalitetsservice, venligst kontakt os.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini