Fem måder at få top ratings for din app

3 Oct 2017
top ratings

I app-markedet bliver mange app hver dag introduceret, og kun nogle af dem er heldige/gode nok til at blive brugernes valg. Brugerne er ret skeptiske med hensyn til valg af app. Bedømmelserne og anmeldelserne giver et billede af virkeligheden til apps. Der er forskellige måder at få top ratings på din app, og når du læser denne blog, vil du kunne læse nogle af de vigtigste måder at få de bedste ratings på din app.

Den bedste app er den, som brugerne giver en fem-anmeldelse uden at de er blevetmindet om det 100 gange for at bedømme appen. De fleste app-udviklere beder deres kunder om at give ærlige og retfærdige anmeldelser til deres app, men de forventer kun de positive svar. For at få en top rating samt positive kundeanmeldelser skal du implementere nogle omfattende strategier. At få en top rating for din app er en vanskelig opgave, men ikke en umulig. Så hvis du ønsker for at få de højeste ratings og ønsker at øge synligheden og downloadsne af din app, vil de nedenståendepunkter væremetoder ikke kun, for at få de mest favorable resultater, men vil også sikre succes for din app.

Udvikle en god app

Den første og den bedste måde at få de bedste ratings på en app er at sikre, at den app, du tilbyder til dine kunderne, er god nok til en topbedømmelse, i forhold til kvalitet. Hvis du leverer en app med fejl, og kedeligt design, og mange andre ulemper skal du ikke forvente en top rating for din app.

I simple ord skal en god app være:

  • Simpelt og attraktivt designet, hvilket giver et øjeblikkeligt hit med brugerne
  • Den skal være fejlfri.
  • Den bør testes grundigt, inden det bliver lanceret på markedet

Der er mange andre aspekter, som du skal overveje, for at imødekomme en god app.

  • Forstå dine brugere

Brugerne er virksomhedens vigtigste forretning og det er vigtigt at forstå brugernes behov og krav. Det er indlysende, at du ikke kan imødekomme, hvad enhver bruger har brug for og justere funktionerne i henhold til hver enkelte bruger, men du skal udvikle appen med formål at ramme de behov som dine primære brugere har.

Under udviklingen af appen skal udviklerne se på, hvilken slags publikum appen er bygget til. Da behovet for virksomhedens forbrugere er meget forskellig fra de direkte forbrugere, er det vigtigt at notere alle aspekter og arbejde i overensstemmelse med dette. Du skal tilføje hver ingrediens, der kræves i opskriften for at udvikle en perfekt app.

Brugerne foretrækker apps, der fortryller dem ved første øjekast. De interessante, kreative og attraktive apps bliver værdsat af brugerne. Hvis du vil have din app til at være den første præference for brugerne, så skal du sørge for at det er en brugervenlig app, der forbinder dem ved første øjekast.

  • Spred ordet

Det vigtigste er at markedsføre din app. At opbygge en app og lancerer den på markedet er ikke nok til at få anerkendelse. Tror du på, at en normal lancering af din app kan sikre en top rating og et højt antal downloads? Selvfølgelig er det ikke alle apps, som udgives der også lykkedes. Du skal sørge for, at appen bliver markedsført godt, før og efter udgivelsen til appbutikkerne. Der er mange markedsføringsstrategier, der kan bruges på markedet. Udvælgelsen af væsentlige markedsføringsstrategier for din app afhænger af dig og din appudvikler.

  • Analyser feedback fra brugerne

Brugerfeedbacken er meget vigtig for at få en top rating for appen. Virksomhederne er nødt til at byde velkommen til de negative anmeldelser for deres apps. Det er vigtigt at holde øje og øre for kommentarerne på appen. De negative tilbagemeldinger eller klagerne kan være meget nyttige for app’ens succes.

Det er vigtigt at analysere anmeldelser og feedback og forbedre app funktionerne efter brugerens valg, og i sidste ende virker den bedre for brugerne. Feedback hjælper appen til planlægning af den næste opdatering. Analysere og arbejde med feedback, viser at virksomheden giver kunderne betydning og fokuserer på deres valg, som forbinder kunderne med appen og virksomheden på en langt bedre måde.

  • Opdater din app

Hvis nogen vil bede dig om at spise den samme mad hver dag, hvad ville dit svar være? Du ville helt sikkert nægte at have den samme mad igen og igen. På samme måde vil i tilfælde af apps, hvis du imødekommer brugerne med en app, der ikke har nogen opdatering, vil de helt sikkert afvise den og skifte til et andet.

App-udviklingen er en uendelig proces; det indebærer udvikling, lancering, markedsføring, analyse, opdatering og mange flere ting. Det er vigtigt for virksomhederne løbende at stræbe efter at opdatere deres apps regelmæssigt med nye eller bedre funktioner for at holde brugerne involveret. Brugerne opdager de regelmæssige opdateringer til apps og giver bedre anmeldelser og vurderinger for appen fordi der hele tiden sker noget nyt og den følger med marked.

Bedømmelser og anmeldelser er meget vigtige for hver app, og det er muligt at få en topbedømmelse ved at overveje ovenstående punkter. For at være succesfuld i din app udviklingsproceskan du få de bedste app udviklings tjenester Danmark. Udvælgelse af et app udviklings firma er også et vigtigt aspekt ved at få en top rating for din app.

FIFIUM app udvikling i Danmark tilbyder de bedste udviklings tjenester i Danmark. Vores team hjælper kunderne med at udvikle en topkvalificeret app til deres forretningsbehov. Hvis du vil gå videre som virksomhed med at få en top rating app, kan du kontakte FIFIUM.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini