Forbedrer din viden omkring mobil App sikkerhed

27 Sep 2017
security knowledge

Med stigningen af brug af apps over hele verden er efterspørgslen og forventningerne fra brugerne er også steget merkant. Brugerne forventer ekstra tilgang med færre indsatser. Det er det blevet en nødvendighed at forbedre sikkerhed skendskabet til apps, for at beskytte de følsomme og fortrolige data fra brugerne, mod at blive hacket. Ifølge seneste undersøgelse blev det konstateret, at hackerne succesfuldt har hacket mange af de høj profileret og mest populære apps på app store og google play. Derfor er det blevet et spørgsmål man skal være opmærksom på.

Som en virksomhed skal du sikre dig, og det er vigtigt, at appen, som du leverer til brugerne, er meget sikret, så brugerne bliver i din app i lang tid. For at opnå den største bekvemmelighed, skal du skal give de bedste sikkerhedsfunktioner i din app, så brugerne kan stole på appen uden at væreet sekund i tvivl.

Her er et par punkter, der skal noteres for at forbedre sikkerhedskendskabet til din app.

  • Undersøg om de fælles indikationer indenfor hackerangreb.
  • Sikre din kodning for at opbygge en sikret mobilapplikation
  • Sikre dine netværksforbindelser på back-enden.
  • Implementere mobiltelefonens godkendelse
  • Implementere en god mobilkrypteringspolitik
  • Har en solid API-sikkerhedsstrategi
  • Test app-softwaren
  • Brug ekstra forsigtighed

Du kan også gennemføre forskellige andre ekstra foranstaltninger for at forbedre din app sikkerhedskendskab. At tilføje forskellige sikkerhedslag vil gøre din app endnu mere sikker, og det vil øge brugernes tillid til din app. For at få de bedste sikkerhedsfunktioner til din app skal du kontakte et ekspert app udviklingsfirma.

FIFIUM- app udvikling i Danmark leverer de bedste appløsninger med høje sikkerhedsfunktioner. App-løsningen, som vi leverer til vores kunder, bliver værdsat af dem såvel som af brugerne. For at få en meget sikret app til din virksomhed, kan du kontakte FIFIUM.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini