FORDELENE VED EN ON-DEMAND VASKETØJS APP

17 Jul 2018
mobile application development agency

Fornøjelsen af ​​samvær, fest, en rejse eller ens daglige liv bliver til en irriterende oplevelse, i det øjeblik man kigger i vasketøjskurven og ser en bunke tøj, der stirrer på en.

Da noget af tøjet skal vaskes på en speciel måde og noget andet har brug for separat vask, fordi man er i tvivl om hvilke farver der må blandes.

UFFF ... dette er meget arbejde for en person. Efter lange arbejdsdage på arbejdspladsen eller i fritiden, er det faktisk for meget at bede om, men da vasketøjet skal ordnes regelmæssigt, kan man ikke løbe fra det, og man er nødt til at ordne det hurtigst muligt.

Jeg ved selvom du har haft et hav af gæster i sidste uge, eller du har været ude og rejse, eller noget helt tredje, men bunken af ​​tøj forbliver den samme i spanden, og det viser sig at være en sort hul fyldt med frustration, som kun irriterer dig yderligere efter at have kigget på det tilføjede arbejdsansvar med jævne mellemrum bortset fra din krævende livsplan.

Vi hævder alle, at teknologien har gjort vores liv bedre og perfekte end før, og om vi vil vælge en kabine, mad eller endda dragtene, er der mobilapplikationer til rådighed, der reducerer risikoen for at blive ramt af de daglige behov.

Jeg ved, at der er service til renseri og tøjvask, hvor du skal gå og slippe tøjet for at opnå servicerne, men det tjener ikke formålet.

Da rejser selv ville forbruge samme tid, som kunne bruges i tøjet hjemme.

Men er der en teknologi, der også kan svarene på tøjvask, på brugernes betingelser???

Ja der er…

Og det er on-demand vaske app

FANTASTISK, er der on-demand laundry apps tilgængelig på markedet ???

Ja, disse apps er tilgængelige på markedet, men desværre ikke i hobe tal, da det europæiske marked stadig tackler invasionen i app-markedet med vaskeritjenester.

Men hvis du har vaskeforretningen, så må du ikke stoppe med at få mobilapplikationen til efterspørgsel til din forretningsbehov.

Stadig forvirret ???

Nå, lad os tage rejsen sammen for at udfolde de ting, der er nødvendige for at få en on-demand vaksetøjs app til din vaskeri forretning ... lad os læse videre ...

 • Det sparer tid

Jeg tror, at tiden er en af de mest værdifulde fordele, ved dette koncept. Vi beskæftiger os alle med den travle dagligdags planlægning af dens aktiviteter, og konkurrencen vokser konstant og bliver stærkere med tiden. I sådan en situation forventes vi at bruge 25 timer ud af 24 på at gøre noget unikt og bedre for din jobsituation eller forretning.

I sådan en situation, hvor vi alle har så travlt og tiden flyver har vi så tid til simple ting som et vasketøj??

Alene at bruge tid på at hente og bringe tøjet kan være en tidskrævende opgave.

Derfor kommer en vaske bestillings app som kaldet og kan hjælpe dig med at få vaske dit tøj med få klik på din Smartphone.

Dette kan være med til at gøre din hverdag meget nemmere, og du slipper for at bruge din dyrebare tid, på at vaske tøj.

 • Det er nemt

Som nævnt ovenfor kræver en vel udviklet app blot en menneskelig berøring, hvor du ved at klikke på nogle få knapper på en smartphone vil den omdanne den tid du brugte på vasketøj blive erstattet med kvalitetstid, med dine nærmeste.

Skaler dit startup eventyr

Der er mange tøjvask startups, der har potentiale til at blomstre endnu mere, men de monetære begrænsninger sætter en stopper for deres vækst. Med en on-demand vaskeri app, imødekommes dette problem og booster din eksisterende virksomhed ved at nå et bredere publikum og samtidig øge indtjeningsvæksten. On-demand vaskeri app er faktisk en glimrende måde at udvide din rækkevidde, hvor du ved en lav investering kan øge din indtjening markant. Ved et konventionelt vaskeri har du brug for et antal medarbejdere for at drive forretningen, hvilket kan reduceres markant ved app’en.

Sådan laver du en on-demand vaskeri app En on-demand vaskeri app har brug for to app portaler; en kunde app og tøjvask app. Funktionerne i app’en vil afvige fra hinanden, men i kombination giver disse appfunktionaliteter en problemfri brugeroplevelse.

 • Registreringsskærm; detaljer såsom fulde navn, adresse og telefonnummer
 • Typer af vaskeservice (som kan variere afhængigt af din forretning)
 • Planlæg afhentning og levering
 • Omkostningsberegner
 • Betalingsvindue
 • Bestil tracking
 • Push meddelelser
 • Se ordrehistorik
 • Feedback

Leverandørportal

 • For 'igangværende' og 'afsluttede' ordrer
 • Tilføj forskellige promo tilbud; tilbyd validitet, rabat, værdi og tilbudsbeskrivelse
 • Overblik over services
 • Sæt en pris for hver enkelt service
 • Kort- og kalendervisninger

I leverandørportalen kan yderligere funktioner tilføjes i henhold til behovet, og ved løbende at tilføje funktioner får du ekstra opmærksomhed fra brugerne. Hvis du før tvivlede på styrken bag udvikling af app, håber jeg at disse punkter har ændret dit syn på dette. Står du og mangler en app udvikler, men drukner i alle valgmulighederne, bør du ikke lede længere. Jeg vil anbefale en virksomhed, der samarbejder med flere store brands og har hjulpet mange startups godt i gang. Der er tale om virksomheden; Fifium, en virksomhed der byder på et team sammensat af dygtige app udvikler, app designere og marketing eksperter, så du er sikret i hele processen omkring det at skabe en succesfuld app. Tøv ikke med at tage kontakt til Fifium, der altid er klar på en uforpligtende snak om dit projekt og vision.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini