Fremtiden For Mobil App Udvikling

8 Dec 2017
mobile app development

Industrien for app udvikling vokser hurtigt, både på udviklings- og brugersiden. Faktisk er det blevet et behov for virksomheder at have deres egen app for at fastholde og udvide deres placering på et stærkt konkurrencepræget marked. Da antallet af personer, der bruger smartphones og apps, er steget eksponentielt, er efterspørgslen efter mobil app udvikling også steget i et hurtigt tempo.

Når man ser på tempoet af udvikling af apps, ser det ikke ud til at standse lige foreløbigt eller nogensinde. App udvikling domineres af sociale medier, Google apps og mange andre. App udviklere udgiver apps til hver enkel opgave. Selvom udviklingen af apps er et stort emne, og det kan være en stor udfordring for app udviklerne, at forudse fremtiden, vil vi med denne blog hjælpe udviklerne med at kende fremtiden for mobil app udvikling for at holde sig ajour med de seneste tendenser.

•  Kunstig intelligens (AI)

I dag bør enhver app udvikler være opmærksom på ordet kunstig intelligens. Selvom kunstig intelligens er et nyligt tilføjet ord til den tekniske ordbog, har den allerede skabt buzz, og det har faktisk fået en ret fremtrædende rolle. I bund og grund er kunstig intelligens en gren af datalogi, som har til formål at skabe intelligente maskiner eller enheder. De skal kunne udføre menneskelige opgaver, og gerne på en mere effektiv måde. Vi har allerede set den intensive vækst af virtuelle personlige assistenter såsom Siri, og meget mere forventes fra AI i den nærmeste fremtid og holder den kunstige intelligens trend intakt.

•  Virtual reality (VR)

Uden tvivl omdanner VR den verden, vi kender. Definitionen på virtual reality eller virtuel virkelighed ligger skjult i selve navnet, da virtuel betyder “tæt på” og virkelighed betyder tilstanden af ting som rent faktisk eksisterer, med andre ord betyder virkelighed, hvad vi oplever som mennesker. Så den virtuelle virkelighed betyder i bund og grund, tæt på virkeligheden. Virtual reality er et kunstigt miljø, der er skabt med software og præsenteres for brugerne på en måde, hvor brugeren suspenderer tro og accepterer det som et rigtigt miljø. VR modtager allerede positiv opmærksomhed på markedet, og snart vil det være det primære fokus for alle app udviklere.

•  Augmented reality (AR)

Augmented reality er et forsøg på at smelte den virkelige og digitale verden sammen ved at overføre digitale data til real-world analoge visninger. Augmented reality kan vise sig at være et meget nyttigt redskab til dagligdags aktiviteter. Markedet for AR vil blive drevet af brancher som sundhedspleje, ejendom, detailhandel og ingeniører. AR har allerede vist sig at være en vigtig spiller i app industrien, og inden for de kommende år vil den omdanne en bred vifte af brancher.

•  Wearable teknologi

Uden tvivl er fremtiden for wearable teknologi meget lys. Wearable apps har fået anerkendelse inden for flere brancher, og det forventes, at wearable teknologi vil fortsætte med at udvikle sig. I princippet er wearable teknologi en kategori af enheder, der kan bæres af forbrugerne, såsom fitness trackers, smartwatches, Google glas og mange andre. Den stigende efterspørgsel på wearable gadgets vil helt sikkert give anledning til efterspørgslen efter wearable apps. Så udviklerne skal være klar på at holde trit med markedets krav.

Med de ovennævnte tendenser har vi forsøgt at finde kigge ind i fremtiden for app udvikling. Der hersker ingen tvivl om at fremtiden se lys ud, og for at nyde alle fordelene er det vigtigt for virksomhederne at forstå de nyeste tendenser og være klar til det næste store.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini