Funktioner der er nødvendige i Enterprise Apps til at øge engagementet

15 Mar 2018
udvikling af app

Enterprise Apps spiller en vigtig rolle i de virksomheder, der spredes globalt. Medarbejdere kan bidrage til din virksomhed fra hvor som helst i verden. Enterprise apps er gavnligt for virksomheder i alle størrelser. Dette øger dit medarbejders engagement, kommunikation og effektivitet, hvilket førerde pågældende virksomhederne til et andet succesniveau.

Hvis du er iværksætter, skal du vide, hvor vigtigt det er at skabe et behageligt miljø for dine medarbejdere. Udvikling af apps med formål som dette skal have nogle vigtige funktioner for at forbedre medarbejdernes engagement. Lad os diskutere nogle af de mest essentielle punkter:

Nem kommunikation

Virksomhedsapplikationer har forskellige typer beskedfunktioner, såsom onlinemeddelelser, chatbokse eller e-mails. De kan dele alle slags dokumenter, filer, videoer eller billeder. Dine medarbejdere vil være i stand til at kommunikere med hinanden straks uanset dag eller klokkeslæt på dagen. De kan holde styr på deres arbejdsopgaver eller andre relaterede arbejdspligter. Denne app giver mulighed for at tale om deres problem i forbindelse med arbejdet eller opdatere arbejdsstatus til dig. Dette vil også giver mulighed for at opnå mere viden om medarbejdernes arbejde og deres effektivitet.

Sikkerhed

En af de vigtigste faktorer i virksomhedens app er sikkerheden. Medarbejderne har en tendens til at dele fortrolige og vigtige data gennem deres egne enheder uden at indse risikoen for sikkerhedsforløb. Hvis der vil er nogen smuthuller vedrørende din app sikkerhed, vil det potentielt være et stort tab for dig. Med en højsikkerhed gennem en veletableret app, så kan medarbejderne dele oplysninger inden for denne app uden skrubler.

Journalføring

Medarbejderne mødes med mange kunder, det er ikke muligt for medarbejdere eller fagfolk at huske alle klientens detaljer (e-mail-id, kontaktnumre eller adresser). Enterprise app giver dig mulighed for at tilføje et hvilket som helst antal kontakter. I denne app kan du erhverve alle oplysninger med kun et tryk. Markedsføringschefen kan også kontakte de potentielle kunder eller sælger lettere, og du kan også holde kontakten med ledere i forskellige afdelinger for at analysere arbejdsstrømmen.

Chats eller meddelelser

Aktivering af chats og meddelelser hjælper interaktionen til at foregå gnidningsfrit og komfortabelt mellem medarbejderne eller medarbejderen til lederen eller mellem forskellige afdelinger. De kan chatte når som helst og hvor som helst. Under projektets gennemførelse kan holdmedlemmerne stå over for mange problemer, de kan nemt kontakte projektlederen eller diskutere i gruppen for at få afklaret. De kan dele detaljerne i chatten og dele det med de øvrige afdelinger med det samme. Jeg anbefaler dig at integrere en indbyggede chatfunktion til sikkerhedsformål. Her kan du dele de indbyggede rettigheder til de betroede administratorer, og de vil yderligere give rettighederne til de medarbejdere, som vil oprette gruppen eller kan se indholdet.

Forretnings opdateringer

Det er meget vigtigt for dine medarbejdere eller forvaltningsafdelingen at forholde sig opdateret med de oplysninger, der er relateret til virksomheden. Teknologien fortsætter med at ændre og nye politikker eller regler træffes af regeringen; Alle disse ændringer kan deles mellem dine organisationsmedlemmer gennem denne app ved at skrive artikler eller blogs. Dette vil hjælpe medarbejderne med at få de rigtige oplysninger til det rigtige tidspunkt og blive opdateret med de seneste markedstendenser. Det vil hjælpe virksomheden med at håndtere den nyeste teknologi hurtigere.

Robust Cloud Networking

Cloud Networking Systemer gør det muligt for medarbejderne at arbejde gennem fjernadgang. Det gør det muligt for dem at gemme filer og applikation på colud servere på et sted selv, hvilket vil være nemt for medlemmerne at finde nogen information. Dataene sikres sikkert på cloud servere, og cloudlagering har også funktionen til lagringsback-up. Denne funktion vil forbedre produktiviteten og effektiviteten af medarbejderne.

Engagerer medarbejder

Ved at øge medarbejdernes engagement i forskellige faser af erhvervslivet, får de dem til at arbejde bedre sammen og træffe en enstemmig beslutning. Dette vil tilskynde dem til at kommunikere og hjælpe hinanden og arbejde som en enhed. Du kan involvere dem i at træffe vigtige beslutninger, hvilket vil få dem til at føle betydningsfuld for virksomheden, og de vil vise mere engagement i deres arbejde. Jo mere gnidningsfri arbejdsgangen er, jo bedre bliver resultatet. Medarbejderengagement er således meget vigtig for virksomheden såvel som medarbejderens trivsel.

Indbygget kalenderfacilitet og push notifikationer

Organisationen forventes at følge strenge frister for afslutning af opgaver eller projekter. Så her vil en indbygget kalender hjælpe dig med at overholde fristerne eller andre vigtige tidsplaner. Bortset fra det kan denne funktion bruges til de daglige opgaver, som organisationen skal udføre regelmæssigt. Hver medarbejder kan bruge denne funktion til at blive husket om deres daglige arbejde. Denne funktion har også en fordel at udføre gennem push notifikationer. Det vil give dig eller medarbejderne en påmindelse om møder eller et presserende arbejde, hvis nogen er i gang. Vigtige meddelelser sendes også via meddelelser. Denne funktion hjælper med at organisere arbejdet og møde ordentligt.

Udvikling af app i organisationssektoren ligesom Enterprise app er blevet den vigtigste app for en vellykket drift af en organisation eller virksomhed. For medarbejdere er denne app meget gavnlig, da den giver dem forskellige faciliteter til at arbejde effektivt og produktivt. For at en Enterprise app skal være gavnligt, så skal du tilføje ovenstående funktioner i overensstemmelse med dine medarbejders behov og også overveje alle andre faktorer i organisationen.

Der er mange appudviklere som kan levere sådanne apps, men det er i dine hænder, hvor du kan få tillid til en udbyder og dermed kan udvikle og tilpasse en Enterprise app til din succesfulde forretning. Så jeg vil foreslå dig et af de bedste app udvikling sfirmaer i Danmark, FIFIUM.

FIFIUM er et af de førende app udvikling sfirma, der leverer nogle af de bedste appløsninger til både førende forretning og startups verden over. Så hvad venter du på? Kontakt FIFIUM i dag, udforske vores hjemmeside for flere tjenester.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini