Gode Råd Til At Få Perfekt Brugergrænseflade Til Din Mobilapp

2 Nov 2017
UI

Vi ved alle at vi oftest køber noget som vores øjne, synes om og dette er faktisk sandt. Denne påstand er helt berettiget, fra vores daglige oplevelser, og det gælder også i tilfælde af apps. Når en bruger kigger på appen, er det første, der fanger brugerens opmærksomhed, selve appen, eller den måde app ser ud på. UI-design er den grundlæggende afgørende faktor bag succesen eller fejlen i din app. Din app-brugergrænseflade tillader brugerne at bedømme din app ved første øjekast, og det afhænger af dit brugerinterval, om de henter det eller skifter til et andet.

Hvis du vil forvente at brugerne vil byde din app velkommen, kan kun være muligt, hvis dit UI-design har WOW-faktoren. Mobil UI-design er en vigtig faktor, når du overvejer, hvordan brugere opfatter, udnytter og skal bruge din app. Et korrekt UI-design kan føre til en forbedret UX og øge dine retentionstal. For at en app kan få succes, er UL en ting, som du ikke har råd til at mangle. Det er ikke umuligt at få en iøjnefaldende brugergrænseflade, men for det skal du bare huske på nogle af de råde vi vil gennemgå I denne blog.

  • Hold det simpelt

Nøglen til et fantastisk UI-design er at holde det enkelt. Mens du designer appen, er det, der skal være i din overvejelse, at du udvikler en app til brugerne, og ikke for dig selv. Ikke alle brugere har en teknisk knowhow, de bliver ofte irriteret, når deres telefoner er fulde af komplicerede visuelle oplevelser. Derfor skal du huske på, at din app skal være enkel nok til at fungere. Folk kan lide enkelhed, og de kan ikke lide at bruge en time på at prøve at finde ud af, hvordan en app fungerer. Derfor skal du holde dit UI/UX-design rent.

  • Få hurtigapp ydeevne

Brugerne foretrækker en hurtig app ydeevne. Hvis app’ens brugerflade ikke fungerer godt, kan app’ens hastighed være ansvarlig. Således er hurtigere app-ydeevne en god måde at optimere brugergrænsefladen på. Du skal huske på, at din app skal indlæses hurtigt og have en fantastisk splash-side. Det er indlysende, at brugerne ikke vil bruge appen igen, hvis oplevelsen var langsom første gang. Ingen gider at vente meget på, at en app skal svare. Derfor skal appen uanset størrelsen af din app være øjeblikkelig.

  • Vælg ord og skrifttyper omhyggeligt

UI-designerne skal være meget forsigtige, mens de optager skrifttypestilen og ordene til din app. Ved at erstatte de lette ord med de komplicerede, for at være imponerende kan det ende op i negative resultater. Brugerne kan nemt forstå de fælles ord som hjem, tilbage og exit, men hvis du vil erstatte dem med nogle komplicerede ord, vil det være svært for brugerne at forstå, og de vil ende op med at slette appen.

Skrifttypestilen har også brug for din overvejelse. Den skrifttypestil, du vælger til din app, betyder meget, så det er hensigtsmæssigt, let at læse, og det skal også supplere stilen på dit brugerdesign.

  • Navigation

Det er vigtigt at vide, at appen er udviklet til brugerne, og hvis de ikke kan finde det, de leder efter, er appen ikke til nogen nytte. For at gøre det mere bekvemt for brugerne at betjene appen, kræves let og hurtig navigation. Der skal være komplette styringsknapper, så brugerne kan finde det, de rent faktisk søger efter, med en lethed og på ingen tid.

  • Farveskema

Farver er den allerførste ting, der virker for at tiltrække brugerne. Vælg farver til din app design klogt, da et godt farveskema er selve grundlaget for en velegnet app. Hver farve giver en anden mening og fremkalder forskellige følelser. Derfor skal du vælge de farver til din app, der supplerer dit brand. For at give brugerne en kvalitet og interaktiv oplevelse skal du sørge for at farvekontrasterne du bruger, er engagerende og relevante.

  • Hold øje med tendenser

Alle ved at designindustrien nægter at stå stille og fortsætter med at overraske med nye designs baseret på den nyeste teknologi. Det er derfor vigtigt for udviklerne at holde trit med markedstendenser, for at udvikle et vellykket brugerdefineret design til appen. Man skal omfavne de innovative tendenser for at kunne resultere i et bedre og iøjnefaldende UI design.

Design af en app er let, men at designe en fantastisk mobil app, der forbedrer din bundlinje, kan være udfordrende. Man skal ikke designe ud fra designerens vinkel, men fra brugerens.

Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at lave et effektivt UI-design, som brugerne kræver. Dette er nogle af de væsentlige punkter, du skal holde i tankerne, for at gøre din app-brugerflade perfekt for at komme i mål med dinapp succes. For et vellykket UI-design har du sikkert brug for hjælp fra en professionel brugergrænseflade designer, og dette kan FIFIUM app udvikling Danmark hjælpe dig med.

Hos FIFIUM udvikler vi apps, som folk elsker. Vi har udviklettop apps på mobilen over hele kloden. Vores team af eksperter hjælper dig igennem din app-udviklingsrejse. Du er velkommen til at komme i kontakt med FIFIUM og få din virksomhed i mål med de bedste app løsninger.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini