Hvad Brugerne Kræver Af Din Mobilapp

28 Nov 2017
mobilapp

Udviklingen af en mobilapp er kun succesfuld, når brugerne accepterer den og bruger den, og det er bestemt ikke nogen nem opgave. Da flere og flere virksomheder bliver tilbøjelige til at få udviklet en app, er der efterhånden mange apps gemt i app stores, og på grund af tilgængeligheden af endeløse apps er brugernes ønsker blevet mere og mere specielle. I denne overfyldte markedsplads af apps er det svært for virksomhederne at skille sig ud, og hvis de forsøger at blive anerkendt, efter at have ignoreret, hvad deres brugere vil have fra deres mobilapp, går de i en helt forkert retning. App udvikling, uden at analysere, hvad brugerne ønsker eller kræver, er spild af tid, penge og indsats.

De virksomheder, der får succes tager aktiv del og interesse i brugernes behov og ønsker. Succesen bag en app drejer sig om brugerne, og derfor kan det ikke ignoreres, hvad brugerne ønsker af din mobilapp. Der er rigtig mange faktorer, der afgør, hvor succesfuld din app bliver, men med en forståelse af nogle af de grundlæggende ting, som brugerne ønsker og forventer, er du godt på vej.

I denne blog hjælper vi dig med at identificere, hvad dine brugere rent faktisk ønsker fra din app, og i betragtning af disse punkter vil du have nemmere ved at udvikle en app, som dine brugere vil elske.

● Anvendelighed

Brugerne vil aldrig bruge en app, der tjener alle andre formål, end det de leder efter, og synes brugerne ikke om app’en, vil det resultere i en afinstallering. Via markedsføringen viser virksomhederne alle funktionerne og fordelene ved app’en, men glemmer at lægge vægt på hvordan den vil forenkle noget i deres hverdag. Folk skal ved første øjekast kunne forstå, hvorfor de skal bruge din app, og ellers kan de ligeså godt undgå at installere den. Kan brugeren ikke lide app’en, bliver den blot skiftet ud med en anden, der kan leve op til den ønskede anvendelighed. Sørg derfor for, at når du præsenterer din app, at det fremstår klart og tydeligt hvordan dine brugere kan få gavn af app’ens funktioner.

● Udseende betyder meget

Vi alle er opmærksomme på den hårde konkurrence i app industrien. Der er utallige apps, der ligger i app stores, uden at opnå succesfuld opmærksomhed og store brugerbaser. App’ens udseende kan betyde meget for brugerne. De dømmer i grunden app’en ud fra sit udseende; og det er grunden til, at mange apps er ikke klarer sig i app stores. Vi er alle enige om at funktionerne og fordelene ved app’en er de grundlæggende krav, men vi kan ikke benægte vigtigheden af en apps design. Der skal altså investeres tid og penge i farvetema, logo, ikon, indhold osv. for at fange brugernes opmærksomhed.

● App funktionalitet

Det er en kendsgerning, at funktionaliteterne er en væsentlig del af mobilappen. Brugerne kræver noget unikt, og hvis dine appfunktionaliteter ikke adskiller sig fra de andre, der allerede findes på markedet, har din app ikke noget særligt at sælge sig selv. For at øge din apps efterspørgsel på markedet skal du sørge for, at din app består af unikke funktionaliteter, som dine konkurrenter ikke engang kan tænke på.

● App ydeevne

App’ens ydeevne er stort set altafgørende. Når du har levet op til ovennævnte punkter, og din bruger beslutter sig for at downloade din app, forventes det at den vil fungere godt. Nedbrud, fejl og unødvendige annoncer kan være synderen bag app’ens fejl. Så for at undgå at din app afinstalleres, bør du investere en masse tid i at teste app’en og optimere den til alle enheder. Du bør også undgå at bruge annoncer i din første version, for at sikre at app’en fungerer problemfrit.

● User interface

Lad os blive enige om at det er fristende at spæde app’ens user interface med prangende funktioner og fantastiske muligheder, men enhver klog app udvikler ved, at et komplekst user interface i sidste ende vil blive en fiasko. Ikke alle brugere er tekniske; de bliver ofte irriteret, når deres telefoner er fulde af komplicerede visuelle stimuleringer. Brugerne foretrækker enkelthed, og de forventer at få adgang til din app med effektivt, og ønsker ikke at bruge en time på at prøve at finde ud af, hvordan en app fungerer. Så lav ikke en app, baseret på din vildeste fantasi, men ram hellere noget brugerne ønsker og kan forstå.

Om din mobilapp bliver en succes eller fiasko afhænger af det allerførste indtryk, som brugerne får fra din app, og du kan vinde deres hjerter, hvis du arbejder ud fra deres perspektiv. Virksomheder bør aldrig ignorere deres kunder ønsker, og det er i sidste ende brugerne, der bestemmer din apps fremtid. Vær derfor ekstra opmærksom på, hvad brugerne ønsker fra din mobilapp, og så skal den nok blive en succes.

Du Kan Kontakte Fifium På:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50898989

Skype id-christoffermartini