Hvad Definerer En Succesfuld Wallet App

20 Nov 2017
wallet app

Med gadget- og teknologivirksomheder, der kontinuerligt opdager og innoverer nye teknologiske måder at hjælpe os på, bør det ikke komme som en overraskelse, at der i dag findes systemer til betaling af varer uden behov for kontanter. Her tænkes der specifikt på wallet app. Wallet apps er ikke noget nyt koncept; denne type apps har været udbredt på app-markedet i længere tid.

En wallet app kan gøre mobilen til en smart og interaktiv enhed, der gør en verden fyldt med betalinger, kuponer og medlemskort nemmere, hurtigere og mere givende. For at skabe en succesfuld wallet app, er app udvikler forpligtet til at inkludere visse funktioner. Vi vil drøfte nogle af de vigtigste funktioner, men først kommer der her en udpensling af konceptet wallet apps.

Hvad er en wallet app?

Det er en app, der gør det muligt at forbinde og opbevare forskellige betalingsmetoder såsom kredit- / betalingskort eller digitale valutaer. Andre ekstra ting såsom rabatkoder, medlemskort mv., kan også medtages for mere funktionalitet. Wallet apps gør det muligt for økonomier at overgå til et kontantløst samfund.

Som app udvikler er der visse essentielle funktioner, der bør overvejes under app udvikling. Denne blog har til formål at formidle de mest efterspurgte funktioner, der kræves, for at udvikle en succesfuld wallet app.

● Forsigtighed er sikkerhed

Verden digitaliseres og brugerne opbevarer alle deres økonomiske og personlige oplysninger i apps, hvilket gør hackere endnu mere interesserede i at hacke apps. Sikkerheden er en af de grundlæggende grunde til, at mange mennesker holder sig fra at foretage mobile betalinger. Sikkerheden bør være det vigtigste aspekt i en wallet app, og uden denne funktion er den ikke til nogen nytte.

Når det kommer til sikkerheden, skal app udvikler være meget forsigtige. Udviklerne bør udvikle en adgangskodebeskyttet app, hvis lagrede oplysninger ikke kan læses af andre apps. Dertil nogle funktioner såsom at sende engangskoder til det registrerede telefonnummer, scanning af fingeraftryk, QR-kode til godkendelse af brugeren osv.

● Tokenization

Tokenization er et populært betalings-ord for øjeblikket på grund af den øgede opmærksomhed på mobile betalinger. Grundlæggende tillægger tokenization et ekstra sikkerhedsniveau til følsomme kredit- / debetkort oplysninger og forhindrer kreditkortsvindel. Brugerens følsomme kortdata beskyttes ved at blive erstattet af et algoritmisk genereret nummer, kaldt et token. Under den online transaktion anvendes det egentlige kortnummer ikke, hvilket gør en wallet app mere sikkert for brugerne.

● Bluetooth og iBeacon

Det ville være meget irriterende for brugerne, hvis appen manglede funktionerne Bluetooth og iBeacon. Disse funktioner er afgørende, da det lader brugerne overføre data uden internetforbindelse. De mobile enheder, der er baseret på Bluetooth, kan kommunikere med en ekstern BLE-sender, der hedder Beacon. Beacons transmitterer små mængder ID data via Bluetooth lav energi op til 50 meter, og dette anvendes i wallet apps for brugervenligheden.

● Belønningssystem

Da belønning kan tiltrække og engagere kunder effektivt, bør app udviklere tilføje denne funktion i deres wallet app. Derved kan appen integrere medlemskort og gavekort, der gør det muligt for kunderne at optjene belønninger og fordele ved hvert køb. Denne funktion bringer kunderne tilbage til din butik igen og igen. Dette motiverer også dine kunder til at sprede det gode ord om din app. Derfor bør du sørge for, at din wallet app tilbyder kunderne belønninger, fordele, rejsepoint osv., da dette engagerer kunderne i din app.

● Hold det simpelt

Sørg for at du udvikler en app til brugerne og ikke til dig selv. Din app bliver brugt af almindelige mennesker, og ikke alle er teknisk uddannede til at håndtere en kompliceret app. Brugerne foretrækker oftest en simpel platform med nem adgang til tjenesterne, og ønsker ikke at investerer for meget tid i at forstå din app. Så hvis du vil være brugerens første og måske eneste valg, så gør din app nem og ligetil at håndtere.

● App ydeevne

Dårlig app ydeevne kan være en direkte årsag til, at brugerne opgiver appen. Appens ydeevne er en enestående måde at engagere brugeren på og skaber generelt et højt investeringsafkast. At udvikle en simpel app med kun de nødvendige funktioner og optimere den fuldt ud, sikrer en app med effektiv ydeevne. Når din wallet app øjeblikkelig tilslutter diverse bank-servere og uden ventetid, vil brugerne elske at bruge din app igen og igen. Hvis din app bruger meget tid på at indlæse, vil brugerne ikke vente på, at det fungerer, og erstatte din app med en anden.

Fra shopping til de festlige lejligheder til at betale de daglige regninger, at udføre det via en smartphone er intet mindre end en velsignelse. Alt takket være wallet apps. Når flere og flere mennesker skifter til mobile betalinger, er det vigtigt for virksomhederne at få udvikle en app, og inkluderer de ovennævnte funktioner.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini