Hvad du bør vide om augmented reality

28 Dec 2017
Augmented Reality

Augmented reality er en af de største tendenser indenfor teknologi lige nu, og det vil helt sikkert kun blive vildere fra nu af. Det er ikke mere en teknologi, der kun bruges i underholdningsbranchen, herunder primært spil. Begrebet augmented reality har ikke længere kun tech-nørdernes opmærksomhed, men også hr og fru Danmark er blevet opmærksomme på denne teknologi, der byder på ekstraordinære, unikke oplevelser.

AR har stort potentiale, da det smelter elementerne i den virtuelle verden sammen med den virkelige verden. AR udvisker linjen mellem, hvad der er ægte og hvad, der er computergenereret og forbedrer de ting, vi ser, hører og føler. Det ændrer faktisk måden folk oplever verden på, og flere og flere virksomheder er begyndt at samarbejde med app udvikler for at udvikle deres svar på augmented reality.

Hvad er augmented reality?

Lavpraktisk set er AR en blandingen af den virkelige og den virtuelle verden. En forbedret version af virkeligheden, der er skabt af teknologi, kan nævnes som augmented reality. AR har evnen til at kombinere den virkelige og virtuelle verden, og det giver også potentiale for realtidsinteraktion med brugeren.

Der lanceres flere og flere AR apps på markedet. Disse apps er skrevet i specielle 3D-programmer. AR er nu tilgængelig og bruges af folket på forskellige måder, som f.eks. snapchat-objektiverne, apps, der hjælper folk med at finde en bil i en overfyldt parkeringsplads, og endda shopping-apps, der giver brugerne mulighed for at prøve tøj hjemme fra.

Fordele ved AR

AR tilbyder mange fordele for virksomheder samt kunderne. Nedenfor er nævnt nogle af dem. Lad os udforske nærmere.

Kant over konkurrenterne

Selv om mange virksomheder allerede har indarbejdet denne teknologi, er der stadig et flertal af virksomheder uberørte med fordelene. I så fald kan man få udviklet AR app før konkurrenterne. Det ville være gavnligt at få en AR-app udviklet før dine konkurrenter, da det giver dig mulighed for at dække en stor del af markedsandelen.

Tilpasning

I dag kræver brugerne en mere personlig shoppingoplevelse, og augmented reality er en af de bedste måder at leve op til brugernes forventninger. Ikke kun en personlig shopping oplevelse, men AR kan også give brugerne et højt niveau af personliggørelse gennem produkttilpasning. AR tilføjer personalisering i en verden af tøj, kosmetik og andre produkter. Brugere kan også se, hvordan de ser ud, med makeup i realtid ved hjælp af ansigtsgenkendelsesteknologi. Augmented reality kan altså være yderst effektiv til at give brugerne en personlig oplevelse.

Øge salget

Det er en kendsgerning, at jo mere du er i stand til at engagere dine kunder, desto mere vil du kunne sælge dit produkt, og augmented reality er uden tvivl en af de bedste måder at engagere kunderne på. I dag mangler de traditionelle markedsføringsmetoder at øge salget, da nye teknologier har overtaget, og en af disse teknologier er augmented reality. AR arbejder meget effektivt, når det kommer til at øge salgsprocessen, da den engagerer kunderne på en bedre måde.

Effektiv markedsføring

Effektiv markedsføring er en af de mest overbevisende fordele ved augmented reality. Ved hjælp af de digitale fotostudier kan du nemt og øjeblikkeligt oprette 3D- og 360-graders animationer af produkter. Det giver også brugerne mulighed for at rotere disse virtuelle produkter og se på dem fra enhver mulig vinkel. Dette er en effektiv, innovativ og interaktiv markedsføringsmetode, som ville appellere til brugerne ved første øjekast. Da denne teknologi er unik og mærkbar, bliver den viral og hjælper virksomhederne med at nå ud til en stor kundebase.

At inkludere AR i apps vil helt sikkert hjælpe virksomheder til at interagere med kunderne på en bedre måde og i sidste ende øge indtægterne. Virksomheder tager et skridt fremad og får deres AR-baserede app udviklet. Så hvad venter du på? Kom i kontakt med en ideel app udvikling, for at få din AR-app udviklet hurtigst muligt.

Du er velkommen til at kontakte FIFIUM; såfremt du drømmer om den perfekte AR app. FIFIUM vil udvikle en app, der vil hjælpe dig med at engagere dine kunder på en innovativ måde. Vi har tjent nogle af de førende brands samt startups over hele kloden. Kontakt FIFIUM og undersøg hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini