Hvad Er Fremtiden For Dating Apps

5 Dec 2017
dating mobile apps

I dag lever vi i en verden, hvor folk arbejder intenst for at leve et luksuriøst liv, nyde alle mulige faciliteter, opfylde deres karrieremål, hæve levestandarden og meget mere. Dette resulterer dog i mindre tid til at planlægge vores personlige liv og det at finde en ledsager i livet er desværre ikke altid en prioritet. Væksten af mobiler og internettet i ethvert hjørne af verden har bragt et bredt spektrum af aktiviteter under vores fingerspidser såsom shopping, rejsebooking, online video streaming og meget mere. Teknologiens indflydelse på dating var imidlertid uventet. Vi er vidne til ekstreme ændringer indenfor dating, grundet det udbredte brug af internettet. Mobilteknologien har åbnet op for nye muligheder for at vælge en ideel partner. Da app udvikler skaber flere og flere dating apps, har processen med dating gennemgået nogle mærkbare ændringer i de seneste år. Disse apps har ændret måden, hvorpå folk planlægger og interagerer med hinanden. Hvis du er single og ønsker at møde nogen, er dating apps et af de populæreste steder at lede. Du kan være heldig at finde din perfekte partner, på samme vis som du finder andre ting på din smartphone. I dag findes der stort set en app til alt, og dating er bestemt ikke en undtagelse.

Fordele Ved Dating Apps

Introduktionen af dating apps for at finde en kompatibel partner har faktisk været succesfuld. Dating apps er en meget populær type software, der kan gøre dating verden mindre stressende. Her følger nogle af årsagerne til, at dating apps revolutionerer måden, hvorpå folk engagerer sig i relationer.

  •  Spar meget tid
  • Vælg din ledsager efter dine ønsker
  • Send anmodninger om at chatte
  • Planlæg at mødes
  • Nemt at oprette bruger
  • Ingen områdebegrænsninger
  • Tilbyder mange muligheder
  • Utallige funktioner

Nødvendige Funktioner i Dating Apps

Giv vores travle hverdag eller andet skylden, men dating apps er under alle omstændigheder kommet for at blive. Da flere og flere mennesker dedikerer sig til den digitale verden, i håb om at finde deres særligt udkårne, bør dating apps kun indebære de relevante og nødvendige funktioner, baseret på brugernes behov. Vi har forsøgt at finde frem til nogle af de vigtigste træk, der gør brugernes oplevelser bedre, nemmere og langt mindre stressende.

•  Brugerprofil

Profilen er en af de mere interessante dating app features. App’en skal kunne skabe en brugers profil ud fra de data, der er tilgængelige. Efterfølgende har brugeren mulighed for at ændre, opdatere og tilføje andre relevante oplysninger til profilen, når som helst. Dette vil hjælpe andre med at finde de helt rigtige matches.

•  Date forslag

En anden funktion, der kan tilføjes i dating apps, er at give brugerne forslag til dates. Disse apps præsenterer muligheder for alt fra et sted at mødes til hvilket tøj man skal vælge, for at imponere den anden person, i betragtning af deres præferencer.

•  Mulighed for at fortryde swipes

Det kan ske, at en person ved et uheld swiper til højre ved en forkert person, eller til venstre ved det rette match. Dette er meget sandsynligt, og der kan også opstå andre tilfælde, hvor brugerne ændrer mening og ønsker at ændre deres swipe. Derfor bør en dating app indeholde mulighed for at fortryde swipes. Der bør ikke være begrænsninger på hvorvidt brugerne kan ændre i deres swipes og matches.

•  Underretninger

At modtage underretninger er et andet vigtigt element i dating apps. Det er nu muligt med push-meddelelser, at meddele brugerne om vigtige oplysninger. Dette vil hjælpe brugerne med at huske de meddelelser de modtager, samt andre relevante oplysninger.

•  Chat mulighed

Chat er et af de vitaleste funktioner i en dating app. At chatte giver et match mulighed for at lære hinanden bedre at kende samt at planlægge at mødes. Sammen med chatfunktionen bør der også være mulighed for at slette eller blokere den pågældende person, om nødvendigt.

•  Upload billeder, lyd og video

En dating app bør give mulighed for at uploade billeder, lyd og videofiler, hvilke bidrager til at forstå og få kendskab til en person på en innovativ og effektiv måde. Tilføjelse af billeder til profilen kan øge chancerne for at finde kærlighed. Altså bør denne funktion helt sikkert være integreret i en dating app.

•  Udvidet "om mig"

Endnu en vigtig funktion i dating apps, er “om mig” sektionen, der indeholder detaljer om den enkelte persons interesser eller andet. Dette hjælper til at lære personen bedre at kende, før man tager en beslutning. Med denne funktionalitet opfordres brugerne til at fortælle om sig selv, samt at udforske andre.

•  Matchmaking

Dating apps hjælper brugerne med at finde et ideelt match. For at leve op til dette, bør det være nemt for brugerne at betjene app’en, og app’en bør leverer en simpel brugergrænseflade (UI). Når en person er interesseret i en bestemt person, bør det være nemt og simpelt at like, og i det modsatte tilfælde bør det være nemt og simpelt at dislike. Når du får et match bør det være nemt og simpelt at starte en chat, osv.

•  Blacklist

Vi er ikke perfekte, og nogle gang opstår der misforståelser eller kontroverser mellem os mennesker. For at hjælpe i disse situationer, bør en dating app tilbyde mulighed for at blokere andre profiler. Dette kan være en utroligt vigtig funktion, som brugerne faktisk kræver af app’en.

•  Se profil

En anden vigtig funktion for at skabe en perfekt dating app, er at kunne se andre personers profiler. Med denne funktion kan brugerne gennemgå profilerne og finde frem til det perfekte match. De kan også udforske billeder, fælles venner og andet på profilerne før de tager beslutningen.

•  Indstillinger

Ved hjælp af indstillings funktionen kan brugerne konfigurere kriterier såsom alder, køn mm, der hjælper dem med at finde en ideel følgesvend. Indstillinger hjælper brugerne med at administrere deres konti i overensstemmelse med deres krav og ønsker.

I dag er online dating blevet smartere og mere sofistikeret og tilføjer nye dimensioner til at møde en ideel partner. Innovationen af teknologi har gjort det muligt for folk at finde det perfekte match online. Teknologi såsom mobil, internet og tekstbeskeder, har muliggjort dates, der arrangeres, før du selv har mødt personen. Så hvad venter du på? Kontakt en app udvikling, og få din dating app udviklet hurtigst muligt, og glem ikke at inkludere de ovennævnte funktioner.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini