Hvad Google I/O har i vente for dig???

21 Jun 2018
app udvikling

Jeg elsker at kunne udnytte Google’s services af mange forskellige årsager og det gør du med sikkerhed faktisk også. Google er blevet en integreret del af vores liv og hvis vi taler specifikt om mig og mit eget liv, såhar Google hjulpet mig med at sejle problemfrit gennem de tumultlige situationer. Jeg kan kalde Google for min frelser og det har gjort mig til en generelt velvidende og hertil også undersøgende type.

På den anden side på teknologifronten har Google sat et nyt benchmark for de teknologiske fremskridt, der skal til vælges af udviklerne og brugeren både for den ekstra komfort og bekvemmelighed.

Denne arv er blevet videreført med Google I/O, og i år 2018 har man set nogle af de mest eksklusive teknologiapplikationer. Du vil sikker blive overrasket over at vide, at Google har drøftet en række fascinerende techmeddelelser på ShorelineAmphitheater i MountainView, Californien.

Hvis du ikke fangede denne annoncering fra Google I/O 2018, har Fifium bragt de seneste og mest essentielle meddelelser til dig gennem dette indlæg ...

Nøglefunktioner i Google I / O

Der har faktisk været en masse tekniske oplysninger fra Google I / O 2018, men alle meddelelser var omgivet af Android, Google Assistant, Google Maps, Google Fotos, kunstig intelligens og meget mere.

Til at begynde med vil jeg gerne tale om centrum for Google I / O konferencen, og det var intet mindre end den splinter nye Google Assistant ...

Google Assistant - En smart assistent

At give en introduktion til Google Assistant er en fuldstændigt nytteløst beslutning, men årsagen til, at jeg vil diskutere Google Assistant her i dette blogindlæg som den første annoncering fra I/O, fordi den er blevet væsentligt bedre og nu lyder endnu mere som et menneske.

Ja, du har hørt det rigtigt ... Med de nye ændringer, som er sket med Google Assistant, kan du nu foretage telefonopkald, aftaler og det kan også håndtere Q&A med Google Duplex.

Ved du, hvad Google Duplex er ???

Ja, Google Duplex vil hjælpe dig med at foretage opkald i realtid med mere menneskelig stemme og er nærmest umuligt at kunne kende forskel fra Google Duplex og en rigtig menneskestemme, da den blandt andet har fået menneskets verbale udtryk såsom "Mm-hmm" og "uhhh".

Er det ikke spændende????

Jo det er, men det stopper ikke her, der er meget mere at fortælle dig og dermed også at hjælpe dig gennem. Så bare fortsæt med at læse .... ☺

Google Kompas i Google Maps

Google har forbedret kompasset i Google Maps og hjælper brugerne med at få adgang til retningen ved simpelthen at pege på gaden og en StreetView AR for at lade pop op vises for at hjælpe brugeren med at få direkte adgang til på pågældende retningen.

Gmail hjælper dig effektivt med at komponere

Vi er vant til Gmail på en meget bedre måde, og det har været en nem og tilgængelig kilde til vores forretning og personlige kommunikation gennem længere tid.

Google har besluttet at gøre Gmail mere effektivt ved at integrere den intelligente komponeringsfunktion, som vil give brugerne mulighed for at oprette og afslutte sætninger i e-mails. Denne smarte komponent er integreret med maskinlæringen for at hjælpe dig med at forudsige ordene og spare tid.

Robust Android Development

Selv om Android P allerede har lavet sine ringe i vandet på det teknologiske marked, men med Google I/O, har skabt en videre bevægelse på markedet gennem instrumentbrættet, Kotlin-forbedring, adaptivt batteri, forbedrede sikkerhedsfunktioner, udskæring af skærme, underretning og meget mere.

Google News er opgraderet

Nu har Google nyheder fået et nyt design og hav af nye funktioner, som gør adgangsfunktionen fyldt med stor bekvemmelighed og komfort end brugerne nogensinde før har oplevet.

Google SHUSH

Brugerne kan nu få adgang til ”forstyrre ikke” tilstanden gennemShush, hvor brugeren kræver at dreje telefonen på skærmens ansigt for at holde det tavshed, bortset fra nødopkald og dine personlige indtastet stjernekonfigurerede kontakter.

Få adgang til Google Lens

Som det var før virker Google Lens kun på Android enheder via Google fotos, men nu kan det nemt benyttes på en Android-telefon med et standard kamera. Hvis rygterne taler sandt, så skal Google Lens virke på alle enheder, når Google vil lancere en speciel software, som skal få det hele til at ske.

Forbedrede Google Fotos

I/O har bragt en yderst relevant ændring i Google Fotos, og nu kan brugeren tilføje den mere realistiske farve i B&W billeder ved hjælp af kunstig intelligens. Desuden vil smart Actions værktøjet lettere afgørehvilke personer der er tale om på billedet og dele det videre med den eller de berørte person(er).

En ny måde for lydstyrke og skærmrotation

Google har omformet brugeroplevelsen med en ny knap for at justere lydstyrken på Smartphone, som gør det muligt for brugerne at styre lydstyrken med en knap til rådighed på højre side af skærmen, og et klokke ikon, ligeledes på skærmen, og der kan man slå ringetonen til og fra. Skærmens orientering kan også optimeres manuelt med et lille pop-up-ikon, der giver brugerne mulighed for at rotere skærmen.

Selv om dette ikke er den udtømmende liste over de annoncerede foretaget på Google I/O, men vi mener, at det er nogle af de mest relevante, som ville ændre teknologien og den måde, som brugerne får adgang til disse oplysninger.

Hos Fifium ser vi virkelig frem til disse forunderlige ændringer og håber virkelig, at disse teknologiske fremskridt vil ændre skæbnen for udvikling af ​​app på mange måder, og adgangen til teknologi ved hjælp af apps ville være mere praktisk.

Jeg vil gerne byde jer alle sammen og holde øje med dette rum for mere tech-relevante oplysninger kun med din betroede app udvikling spartner, Fifium.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini