Hvor meget koster det at lav en app

12 Oct 2017
Make

I denne Tech verden er smartphones og mobil apps blevet en del af folks daglige rutine. Alle vil vide, hvordan laver man en app Alt fra at bestille billetter til bestilling af mad, er apps tilgængelige for alle små ting, og med udviklingen af app industrien bliver virksomhederne involveret i app-udviklings processen

En app er en fantastisk og unik måde at hjælpe din virksomhed med at få nye kunder og bedre brand genkendelse. Det er blevet et succesfuldt markedsføringsredskab til at fremvise dit produkt og dine tjenester effektivt, og det giver dig også mulighed for at introducere og vise nye produkter. Der er en uendelig liste over fordele, som virksomhederne kan få fra apps, og disse fordele er fristende for virksomhederne til at skifte til en app marketing strategi. Derfor er det ikke mere risikabelt, at din virksomhed har brug for en app til at skille sig ud hos konkurrenterne.

Mange virksomheder slipper tanken om at få en app udviklet, da en app kan være meget dyr. At få en appudviklet er ikke billig, men bare at droppe ideen og miste muligheden for at forbedre og gavne din virksomhed på baggrund af en dyr startomkostning kan være en fejl. Før du træffer en beslutning, skal du i det mindste forsøge at vide, hvor meget det koster at udvikle en app.

En god måde at undersøge, hvor meget en app måske koster, er at begynde at analysere de grundlæggende ting såsom:

  • Ideen om den type app, du vil have til din virksomhed vil fremskynde processen og også mindske risikoen for at lave fejl og re designe, og det vil bidrage meget til at give dig et mere præcist skøn i form af app udvikling.
  • At beslutte platformen for din app er også en grundlæggende faktor, der påvirker app-udviklingsomkostningerne. Da udviklingsomkostningerne varierer for Android og iOS, skal du derfor beslutte platformen efter kravene i din virksomhed.

Nu har du godt hold på din ide, og du kender også den rigtige platform til din app, så er det tid til at samarbejde med et erfaren team af app-udviklere. De endelige omkostninger ved en app inkluderer omkostningerne til planlægning, design, ingeniørfunktioner, appinfrastruktur, appadministration, test og Q / A-omkostninger og lancering af din app til appbutikkerne.

Den tid, der bruges til at udvikle en app, er også afgørende for app’ens udviklingsomkostninger. Appudviklingsomkostningerne afhænger af app’ens kompleksitet, man kan sige at prisen er direkte proportional med appens kompleksitet. For at gøre det lettere for dig at forstå, har vi angivet det gennemsnitlige tidsinterval lige her.

De enkle apps tager normalt op til 10 uger at bygge, med cirka 90 timers design og omkring 350 timers backend-udvikling. På den anden side tager mere komplekse apps normalt op til 28 uger at bygge sammen med ca. 220 timer til design af appen og 900 timer til udvikling af backend. Det giver sig selv, at flere timer betyder mere udviklingsomkostninger.

De anslåede omkostninger for Android-apps og iOS-apps varierer som tidligere nævnt. Lad os se på de ca. omkostninger for Android- og iOS-apps.

Anslåede udviklingsomkostninger for Android-apps

  • Grundlæggende applikationer - 300.000-380.000 DKK
  • Standard applikationer - 385.000 - 460.000 DKK
  • Kompleks applikationer - 460.000 - 800.000 DKK
  • Højteknologiske applikationer - 600.000 - 1.200.000 DKK

Anslåede udviklingsomkostninger for iOS apps

  • Simple, bordbaserede applikationer - 15.000-60.000 DKK
  • Databaseprogrammer - 120.000 - 500.000 DKK
  • Spil - 150.000 - 2.000.000 DKK

Dette kan være den tilnærmede pris for app udvikling, men det, du skal huske, er, at hvert projekt er unikt og vil præsentere sine egne specifikke krav, og prisen kan variere i overensstemmelse hermed.

En anden faktor, der bestemmer omkostningerne ved udviklingen af en app, er mobiludviklingsselskabet, du vælger til din virksomhed. Der er mange app udviklere derude, og alle vil give dig forskellige priser og tidsrammer. Det er ikke en nem opgave at ansætte det bedste og billigste app udviklings firma til din virksomhed. Derfor skal du sammenligne priserne, tidsrammerne og kvaliteten af arbejdet og ansætte den bedste. Derfor håber vi at se dig på app markedet snart.

Du behøver ikke at få grå hår over at beslutte mellem hvilke udviklingsfirmaer du skal vælge. Vi er her for at hjælpe dig. FIFIUM- app udvikling i Danmark kan være en perfekt mulighed for dig. Vi udvikler apps til virksomheder og enkeltpersoner, der er en klasse for sig selv.

Brug din tid fornuftigt og ansæt Fifium, et app udvikling, som arbejder hårdt for at hjælpe dig med at opbygge din app med succes. Har du har en god ide til en ny og nyskabende app, men ikke ved, hvor du skal starte, så kontakt Fifium, og vi vil omdanne dine ideer og fantasi til en fantastisk app. Vi leverer appstil markedsprisen, da vi altid stræber efter at være den bedste app udviklingspartner for vores kunder. FIFIUM leverer appløsninger, der opfylder forretningskravene, og vi gør alt det hårde arbejde, der kræves for at fuldføre en vellykket app. Vores erfarne og yderst talentfulde team giver enhver form for appløsning, som du drømmer om. Vi er stolte over at betjene vores kunder med høj kvalitet og nyeste apps til stærke markedspriser. Vi hjælper også med implementerings- og marketingfasen i appen. Hvis du vil styrke din virksomhed med en app til en overkommelig pris, skal du kontakte os.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id -christoffermartini