Hvordan forstærker AI mobilforbrugets oplevelse i detailleddet?

6 Jun 2018
app developer, App Development, app udvikler, App udvikling, Web agency, web development company, web udvikling, Webbureau

Elsker du også at shoppe ??? Jeg kan ikke komme i tanke på en person, der vil svare nej til dette på dette spørgsmål, og det gælder uanset køn og alder, som ser shopping til detailterapi, som virker en afstressnings øvelse for mange af os.

Som teknologisk indgriben i hver af forretnings- og branchedomæne er detailhandlen heller ikke skånet, og du kan ubesværet få adgang til de tjenester, du ønsker, med blot et tryk på din smartphone.

Når jeg tager et kig rundt, bliver jeg bedt om at overveje, hvordan apps såsom, f.eks. Amazon.com og eBay (for at nævne nogle få) allerede har fanget vores brugsadfærd, og som lader os få adgang til vores foretrukne tjenester med kun et par tryk.

På den anden side er teknologien i konstant udvikling, som fortsætter sætter skub i opgraderinger samt yderligere forbedring, og introduktionen af ​​AI har bragt meget lindring og komfort til brugerne på mange forskellige måder.

De fleste af app udviklingsselskaber vælger AI teknologien i deres app udvikling processen, som hjælp til at sørge for at skabe en problemfri brugeroplevelse med integrationen af ​​nyeste teknologi. I denne teknologiske ære med den nyeste teknologiske udvikling har AI forvandlet måden, hvorpå online handel fungere, og det giver brugerne adgang til indkøbstjenesterne med et teknisk twist.

Med dette indlæg skal jeg belyse antallet af fordele, AI har bragt til de mobilenheder ... lad os læse videre ...

Et perfekt CRM værktøj

Hvordan føler du dig, når du får en nyheds besked fra dit yndlingsmærke i din region eller land ... svaret er sikkert, at det højner dit humør!!!

Denne funktion er mulig med hjælp fra AI, hvor produkterne eller tjenesterne kan genfremmes med reklamen til et bestemt sæt kunder.

AI har evnen til at forstå dine kunder og deres behov, og i overensstemmelse hermed deler den de mest interessante emner omgående med kunderne, der informerer dem om noget a la. "Vores nye pinke t-shirt er tilgængelig på lager igen” eller ”fejrer julen med dit yndlingslæder tilbehør.”

Når kunden modtager sådanne meddelelser, rammer den direkte ind i kundernes hjerne og hjerte, og de føler sig tættere knyttet til dit brand for at gøre det videre køb.

Administrer din varebeholdning effektivt

Det hårdeste job, hver detailhandler står overfor, er at vurdere den disponible varebeholdning og de nødvendige produkter, og dårlig ledelses af dem fører til at bringe dine kunder et skridt nærmere på dine konkurrenter.

Med hjælp fra AI er det blevet en meget bekvemt og behageligt for butiksejerne at styre bl.a. deres varebeholdning og gør et præcist estimat af den fremtidige efterspørgsel ved at validere dataene, hvilket afspejler brugernes købsadfærd.

Også Machine Learning ( ML) integrationen i apps kan varebeholdning vurderes, forvaltes og forhindres fra tab eller efterspørgsel i fremtiden, hvilket som følge heraf fører til meget bedre omsætningvækst for din detailvirksomhed.

Chatbots Support er 24/7

I nødens tid, når vi leder efter supporten efter at have købt et produkt eller har nogle forespørgsler, er der ofte ikke nogle svar at finde, og det irriterer os, og vores begejstring i forbindelses for det givet mærke falder, hvis ikke de ubesvaret .

AI har løst dette problem med integrationen af ​​chatbots, hvor kunderne kan modtage online support 24/7, og det hjælper detailhandlen med at opnå overskud og kundeloyalitet.

Chatbots giver også mulighed for at indsamle relevante oplysninger om brugernes behov, spore købshistorikken og opbygge et stærkt mærke.

Overgår dine konkurrenter

Konkurrencen bliver større og mere massiv, og der er ikke tegn på, at konkurrencer vil blive mindre eller svagere indenfor den nærmeste fremtid. Hvis du virkelig vil have din detailforretning til at blive anerkendt af kunder i ind og udland, så skal du tilbyde dem noget ekstra, hvilket kan være noget AI teknologi, som beskrevet ovenfor og som dine kunder ikke finder hos dine konkurrenter.

AI er den bedste strategi at vælge og samtidigt den mest avancerede teknologi, som ikke mange app ejere endnu ikke har integreret det i deres app, og netop det giver dig et forspring over dine konkurrenter.

Men du skal sørge for, at du får et professionelt app udvikling sbureau til at håndtere de nyeste teknologiske fremskridt for dig og din nye app. Fifium er i denne sammenhæng muligvis det bedste valg for dig.

Fordi Fifium har den fornødne erfaring og ekspertisen til at håndtere dine behov med integrationen af ​​nyeste teknologiudviklinger i din app.

Kom i kontakt med Fifium i dag ...

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini