HVORDAN LOG IND OPLEVELSEN GØRES SMERTEFRI

25 Jul 2018
top mobile application development company in UK

Hvornår har du sidst skulle indtaste log ind oplysninger for at få adgang til en app?

Højst sandsynligt aldrig, og hvis det er sket er sandsynligheden for at du dropper app’en ret stor.

Årsagen er simpel. Konkurrencen på app markedet er enorm, og hvis app’en ikke tilbyder en nem brugeroplevelse fra starten af, får den ingen downloads og derved ingen succes.

Oftest når vi downloader en app er det med den hensigt at gøre vores liv nemmere og apps tjener oftest et meget lavpraktisk formål. Derfor går det imod selve formålet, hvis app’en er besværlig at komme i gang med at bruge.

App’en kan således sagtens være fantastisk og brugervenlig, men størstedelen af alle brugere vil falde fra indenfor de første få minutter, hvis oplevelsen er besværlig.

Hvis du har en app, der ikke får det antal downloads du ønsker, er det måske på grund af log ind oplevelsen.

Er det tilfældet, anbefaler jeg dig at læse videre, da vi her gennemgår, hvad man kan gøre for at sikre en god og nem brugeroplevelse fra start af.

Hold det simpelt

Anmod dine nye brugere om så få log ind oplysninger som muligt, da et hav af informationer gør hele processen kedelig og langsom. Og dette er på trods af at oplysningerne er nødvendige fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, dette betyder intet for brugeren, der på dette tidspunkt kun er interesseret i at det skal være nemt og hurtigt.

Så undgå de unødvendige personlige oplysninger; alder, civilstand eller endda adressen. Hvis det er nødvendigt kan app’en altid bede brugeren om oplysningerne på et senere tidspunkt, når brugeren er kommet i gang med at bruge app’en.

Anvend sociale medier

Tillad brugerne at logge ind via sociale medier, såsom Facebook, da dette oftest kræver 1-3 klik og i mange tilfælde sker automatisk.

Automatisk gemt valgmulighed

Såfremt brugeren vælger manuelt at indtaste oplysningerne, skal din app automatisk gemme oplysningerne eller automatisk udfylde dem ved næste besøg, hvilket vil spare brugerne for at udfylde de samme ting om og om igen.

Vores tips & tricks for at imødekomme denne udfordring er meget simple, og om ikke andet meget effektive. Brug dem og jeres brugere vil blive sparet for frustration ved første møde med jeres app udvikling. Sørg også for at resten af app’en er designet og udvikling af app et professionelt app bureau, såsom Fifium.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini