Hvordan stopper app afinstallationerne?

9 May 2018
app udvikling

Den frygtelige drøm, der kommer ud i virkeligheden for enhver app ejer, siger ”din app er afinstalleret” og den vil ikke blive brugt af nogen bruger, da de simpelthen ikke kan lide din app ...

Hvor grusomme er disse ord ikke?? men vidste du at, det rent faktisk også være en kendsgerning, og tro mig det er den mest smertefulde ting, du kunne se og opleve ske med din app.

Så hvad kan der gøres ????

Du skal blot få din app installeret på brugerens telefon ...

Som om det er så nemt at gøre ???

HUH ...

Så hey, hvad skal der gøres ???

Du får min vrede til at stige mig til hovedet... så hvad er det ??

SLAP AF MENNESKER ... tag en dyb indånding og luk øjnene ...

HVAD ER DET NÆSTE ???

Det næste er ... bare åbne dine øjne og, og og og og ...

Læs mit indlæg ... det er det .... ☺

Tro mig, dette vil løse dine problemer i større perspektiver ... her starter vi …

Meddelelsesudnyttelse

Ja, det er et meget almindeligt problem, som du gør til en del af din app, og dine brugere nyder det slet ikke, tro mig. Til en vis grad, når du giver meddelelsesdosis til dine brugere, så er det fint, men det går fint, men krydser du grænsen, hvor brugerens mobil konstant bipper på grund af din apps uendelige antal af meddelelser, så er det her vi har problemet.

Hold dosen af ​​dine meddelsler begrænsede med en mulighed for at tænde / slukke dit meddelelsessystem.

Lad os nu gå videre til næste niveau

Registrerings sæbeopera

Har du nogensinde set eller blevet fortalt om en lange sæbeopera, som sædvanligvis asiatiske lande løber på vores idiotkasse, eller det kan også være i andre kontinenter (ingen fornærmelse) ... godt er det min pointe, at disse sæbeoperaer ofte findes interessant først, men før de bliver til smerte og derefter ind i en migræne, og brugerne hopper generelt ud fra tortur af daglige sæbe og som følge heraf sker der mange ting, og som i alt fører til seriens nedgang.

OUCH ... det gør ondt !!

Det kan skade dig mere, når noget som dette sker med din app ...

Ja, det kan også ske med din app, når du lægger en sæbeoperas længde ind i registreringsproces til din app.

Du skal sikre, at registreringsprocessen er kortfattet, kræver et begrænset antal trin og gør brugernes adgang til appen øjeblikkeligt ... som i nærmest indenfor et sekund.

Tillad også at dine brugere får adgang til app med de sociale medier logins også, igen dette trin vil hjælpe adgangen mere bekvemt og mindst mulig indsats.

Uhyggelig App UI / UX

Du designer en app, ikke en klud, hvis din app UI / UX er forvirrende, tvetydig eller på nogen anden måde giver vanskeligheder for brugere, så betyder det klart, at du fejler som en app udvikler.

Du skal udvikle appens UI / UX i betragtning af brugerens smag og krav. Det skal ikke være noget designet til at lede brugernes tankerne tilbage på det 18. århundrede eller for den sags skyld år 2078. Du skal forstå, at det hele handler om dette år som vi befinder os i lige nu, så brugerne skal binde sin til den aktuelle app ide.

Dette er nogle af de problemer, som skaber kaos for din app og gør det til et sikkert skud og super let mål, der skal afinstalleres.

Således er mit råd at få en app udviklet med hjælp fra et af de førende app udvikling sfirma, som både forstår dit app koncept og dine brugere og samtidigt er klar til at levere et resultat, der passer perfekt til dine behov.

Hvis du har svært ved at finde sådant app firma, skal du komme i kontakt med Fifium, hvilket er det perfekte eksempel på ovenstående beskrivelse af app virksomhed, og oplev den bedste app udviklingsproces til dit app koncept.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini