Hvorfor app udviklingsomkostninger ikke bør være din første prioritet?

24 Apr 2018
fifium

Da min ven besluttede at fortsætte med mobil platformen, diskuterede hun sit app koncept med mange app udviklingsfirmaer og ingen kunne opfylde hendes krav, hvilket var lidt chokerende, men hendes udvælgelsesproces fortsatte med at flytte i en måned eller to og endelig valgte hun et app udviklingsfirma, og det har næsten taget 16 måneder, og alligevel er hendes app ikke på nogen måde klar.

Jeg mødte hende i sidste weekend, og hun lød bekymret og frustreret, da hele planen om at påbegynde en udvidelse af en succesfuld virksomhed blev sat på hold, fordi en app ikke var tilgængelig og færdig udviklet. Da hun begyndte at lufte hendes problem, bad jeg hende om, at forklare, hvad det var hendes app koncept gik ud på, og det lød det ganske simpelt ... (jeg kunne analysere det siden jeg er en programmør. Min første reaktion var derefter et spørgsmål omkring hvorfor din mobil ikke kunne gennemføres? Hendes øjeblikkelige reaktion var, at det skyldtes dette app firma, at min app sidder fast, er ude af stand til at blive lanceret.

Jeg blev overrasket og ventede få minutter, så hun kan konkludere, men det er alt hvad hun sagde og tvunget mig til at spørge, hvorfor du valgte dem, som hun sagde, "mit første spørgsmål med deres udviklingsansvarlig var, hvad koster det at lave en app, og han gav mig den mindste app pris sammenlignet med andre virksomheder, som straks fik mig til at vælge dem.

Åhhh, så det var historien, sådan faldt hun i fælden og valgte den forkerte mulighed for sig selv ...

Har jeg lige nævnt en fælde, ja det gjorde jeg med alle mulige årsager til det. Hun faldt for det billigste udviklingsfirma tricket, ikke andet end en fælde, som mange virksomhedsejere falder for, da deres eneste og primære bekymring med appen udviklingsprocessen involverer med ”Hvad koster det at lave en app”, hvilket er helt forkert aspekt, og det skaber problemer på sigt i udviklingen.

Ligesom min ven er der mange derude, der er fuldstændig tryllebundet af denne fejl og betaler ofte prisen gennem forskellige ”resultater”. Med dette indlæg vil jeg gerne gøre dig opmærksom på antallet af grunde, hvorfor du ikke kun skal fokusere på app omkostninger ...

Ineffektivitet

Din app udvikling er en proces, der kræver integrationen af ​​de forskellige teknologier, og den kan implementeres uden et lykketræf eller af en person, der har 0 erfaring med at håndtere disse forskellige teknologier. I stedet har du brug for et firma, der skal diktere det høje tekniske færdighedsniveau ved at håndtere dine app og dine krav dertil, så det er ikke en rigtig beslutning at vælge et naivt applikationsfirma uden relevant erfaring lige af hensyn til mindre omkostninger.

Uerfarne nok til at håndtere tekniske udfordringer

Du ville være chokeret over at vide, at hver udviklingsproces har sine egne udfordringer, som skal opfyldes gennem app udviklerens eksperthænder, men hvis din app udvikler ikke har den tilstrækkelige erfaring, så er der meget høje chancer for, at din app processen vil opleve store udfordringer.

På den anden side for en uddannet og erfaren app udvikler, der dagligt leverer løsninger til disse udfordringer, er det ikke noget nyt, og de kan klare de tekniske udfordringer med deres kompetencer, som de har opnået gennem årene.

Manglende evne til at bringe innovation

Din app kan kun overleve i virksomheden, når den kan tilbyde noget ekstraordinært til brugerne, men hvis din app ikke opretter dens magi, så ved vi, hvad der sker inden for den næste periode. For at klare disse problem er erfaring og den tekniske oplevelse fra din app udvikler nødvendig, hvor de kan udvikle app designet eller funktionaliteten afhængigt af brugernes krav.

Men dette aspekt er fuldstændig forsømt, når du beslutter dig for at fortsætte med det billigste app udvikling selskab og lukker ned for hver dør for yderligere forbedringer.

Jeg håber virkelig, at disse tips vil hjælpe dig med at få oplysningerne, og du ikke i sidste ende bliver narret til at vælge på baggrund af prisen.

Hvis du er virkelig forvirret og ikke er i stand til at beslutte et perfekt app firma for dit app koncept, så er jeg her for at løse dette problem, hvor du kan vælge det rette app udviklings virksomhed, som hedder intet mindre end Fifium og de vil hjælpe dit drømme projekt med at få virkelighedens vinger.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini