Hvorfor udvikling af apps til Android er vigtigt

31 Oct 2017
android

Android mobiltelefonen fra Google bliver revet fra hylderne, og antallet af Android-brugere forventes at stige på grund af de avancerede ændringer af operativsystemet. Android udvikling er blevet et vigtigt aspekt for virksomheder, da Android-telefonerne er spredt over hele verden på ingen tid. Apps udviklet af Android udviklere, betragtes som glasur på kagen til Android smartphones, og anerkendt på grund af simpelt og effektivt design. Android udvikler arbejder hårdt for at sikre, at deres apps produceres i overensstemmelse med klienternes forudsætninger.

Android app økosystemet er alsidigt, og i konstant udvikling. På trods af antallet af applikationer, der hviler i Android App Store, er Android app udvikling i stor efterspørgsel. Flere apps tilføjes hver dag, da flere og flere virksomheder indser vigtigheden af at have Android apps. Der foreligger mange argumenter for udvikling af en Android app. Følge er blot få udvalgte årsager til at enhver virksomhed bør have en Android app.

 • Lave adgangskrav -  Ved Android app udvikling er der meget lave adgangskrav, hvilket gør det nemt for udviklerne at komme ind på markedet og udvikle Android applikationer.
 • Nem app godkendelsesproces - Android app udvikling sikrer nem app godkendelse proces. Udviklerne behøver ikke at være bekymrede for godkendelsesproceduren, da app godkendelsen er meget let, i modsætning til Apple App Store, der afviser apps, der ikke overholder sine retningslinjer.
 • Flere muligheder for udviklerne - Android tilbyder mange muligheder for udviklerne, som de andre platforme mangler. Det giver udviklerne mulighed for at vise deres talenter og arbejde effektivt.
 • Højt investeringsafkast - Den største faktor, der viser Androids værd, er investeringsafkastet. Android app udvikling sikrer højt afkast med lav investering, som virksomheder normalt opfordrer til.
 • Stort publikum - Med Android apps enorme popularitet tillader det virksomhederne at betjene et stort publikum i forhold til enhver anden platform. Android telefoner er en af de mest solgte smartphones på ingen tid, så virksomhederne kan her nå et stort publikum.
 • Brugerdefineret brugergrænseflade - brugergrænsefladen eller user interface er et af de vigtigste aspekter ved apps og Android gør det muligt at tilpasse brugergrænsefladen, hvilket gør den meget mere brugervenlig.
 • Frihed og innovation - Android er en platform, der giver udviklerne mulighed for at tænke og udvikle innovative og unikke applikationer. Det giver udviklerne frihed til at udvikle sig efter deres valg og præferencer.
 • Hardware kompatibel - Android apps kører på enheder fra forskellige producenter med varierede hardwarekonfigurationer. Dette sikrer, at give brugerne en god ydeevne uanset hvilken enhed de bruger.
 • Markedsfragmentering - Mens fragmentering udgør udfordringer hos udviklerne, giver det også en lukrativ mulighed for virksomhederne. Intet andet mobilt operativsystem styrer enheder i alle segmenter af markedet, og det betyder et massemarked er til rådighed her.
 • Lav investering - Android app udvikling involverer lav investering, da det er open source.
 • Sikker platform - Android er en meget sikret platform. Med hyppige sikkerhedsopdateringer bør Android være den førende præference for virksomhederne.
 • Open source- Værende open source giver Android, udviklerne mulighed for at arbejde frit. Android er den eneste platform, der giver udviklerne mulighed for at arbejde efter deres egne præferencer og skabe unikke applikationer. Listen over punkter, der viser vigtigheden af Android udvikling af app, er uendelig. Vi har oplevet en massiv stigning i brugen af apps, især i udviklingslandene. Virksomheder skal have deres Android udvikling strategi på plads, så de kan komme ind på markedet effektivt og hurtigt.

FIFIUM er muligvis en af de aller bedste app udvikler, og vi har oplevet et fremragende vækst tempo i løbet af få år. Vi har arbejdet meget i de forskellige vertikaler som restaurant, sundhed, læring, underholdning og meget mere. Vi tror på at levere brugervenlige apps ved hjælp af avanceret teknologi. Du er velkommen til at kontakte os når som helst og omfavne din virksomhed med den bedst mulige Android app løsning.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini