Kan app funktioner øge antallet af app downloads ???

16 May 2018
lav en app

I det øjeblik du beslutter dig for at lav en app til din virksomhed, er du under den ultimative stress. Du har nemlig en forventning til antal downloads og du håber din app kan realisere disse forventninger...

Ja, du har hørt rigtigt, app downloads er den første og den sidste ting, der konstant gennem sig i baghovedet gennem hele app udviklingsprocessen, da du ved, at uden det betydelige antal downloads for din app, så kan du aldrig vinde kampen om app overlevelse.

HVORFOR????

Du skal vide, at app downloads er den primære analyse, der tydeligt viser, om din app har forskellige funktioner som en del af det, eller hvis din app har en professionel hånd bag den, men hvis den ikke har den betydelige app downloads derefter din app er intet andet end at kalde det for hvad det er, en fiasko og her er der tale om enhver indsats investeret på din app ville være totalt og komplet spild.

Jeg ved, at det meget omtalte "fail" -ord drev dig skør, men du kan gå helt vanvittigt, hvis ikke din app klare sig går godt i de respektive app stores og hertil ikke får de tilstrækkelige downloades af målgruppen.

Så strategien for at redde dig selv fra denne negative situation er intet andet end at få sammensætningen af den rigtige dosis strategier, der skal hældes på din app, så det kan reddes fra rædslen af ​​at miste antallet af downloads.

Så hvad er strategien for at håndtere denne situation ???

Svaret er, at du skal integrere en række funktioner i din app for at hjælpe den med at blive downloadet af dit målrettede målgruppe.

ER DET RIGTIGT ?????????????

Er du sikker på, at jeg med bestemte strategier vil kunne udarbejde en positiv oversigt, og min app vil modtage flere prisværdige downloads ???

Ja, det er meget muligt, når du beslutter dig for at fortsætte med visse funktioner ... og funktionerne er som følgende...

Hvorfor læser du ikke bare det næste og bliver klogere på emnet ???? ☺

Giver personlige elementer

Din app har et bestemt farvetema, og det kan din målgruppe måske lide eller måske ikke lignes af et par, selvom det ikke er en meget stor og hovedårsag bag de færre app downloads, men bare visualisere en situation, hvor brugerne kan ændre farverne i appen, app skrifttyper, app tema som deres bekvemmelighed.

Det betyder, at du tillader dine brugere at bestemme over deres version af din app, og det ville hjælpe brugerne med at få en meget personlig oplevelse for sig selv og alvorligt ville det give dem en grund til at forblive engageret og bruge din app oftere.

Referencerekoder i appen

Referencekoderne i appen, som giver brugerne adgang til ekstraordinære tjenesterne til den reducerede pris, er intet andet end en velsignet mulighed for brugerne, og det opfordrer brugerne til at bruge din app, da de får de øjeblikkelige økonomiske fordele.

Lad mig citerer et par eksempel ... Uber mobile app, får du henvisningskoden, der virkelig hæver brugerens ånd til at bruge appen yderligere. Sørg derfor for, at du kan have referencerekoder integreret i din app.

Tilgængelige funktioner

For nylig faldt jeg over lav en app, der talte om tusind ting, men før jeg forsøgte at få adgang til en simpel funktion, og straks omdirigerede den mig til en fremmede butik for at prøve at få mig til at betale ...

Alvorligt blev jeg bedøvet med frustration og inden for et øjeblik, så havde jeg afinstallerede appen ... på samme måde skal du sørge for, at din app er gratis, særligt når du lancere din app i første omgang.

Jeg ved, at indtægtsgenerering er ofte første prioritet hos mange, men du behøver ikke at skynde dig for at få pengene ud af appen fra den allerførste gang, men du skal lade brugerne få adgang til de grundlæggende funktioner, så de kan blive afhængige af din app, og derefter bede dem derefter om at betale for premium versionen, hvor de kan få adgang til de resterende funktioner.

Dette ville hjælpe din app til at få opmærksomheden og også anerkendelsen blandt målgruppen.

Således er det bevist, at en app kan sælges som varmt brød, hvis den har det rigtige sæt af funktioner integrereret, men samtidigt skal du sørge for, at din app skal have og tilbyde en gnidningsfri oplevelse, og det kan kun ske, når du beslutter dig for at lave en app sammen med et af de førende app udvikling firma som Fifium.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini