Hvad gør en app vellykket

16 Oct 2017
app velykket

I dette Tech miljø, som lever i, er apps blevet en nødvendighed, som håndterer og styrer vores livsstil systematisk. I dag er der en app til alt, fra spil til apps der overvåger din puls, organiserer dine to-do lister og endda for at hjælpe dig med at tælle dine skridt. Som et resultat af dette er virksomhederne nu ved at læggestrategier for at udvikle enapp, der opfylder forbrugernes behov. Derfor skal enhver, der driver en virksomhed, have en mobil tilstedeværelse, og bør vide, hvad der gør en app vellykket.

Virksomhederne har brug for at vide, hvordan man udvikler en app, der skabe værdi for dem og deres brugere fra begyndelsen. Antallet af apps, der rammer markedet, stiger hver måned, men ikke alle apps bliver bemærket og i sidste ende tjener penge. Årsagen til fejlen i appen er de vigtigste faktorer, der afgør succesen for en app, som normalt ikke får stor opmærksom af virksomhederne. Derfor vil vi i denne blogs fremhæve de metoder, der gør en app vellykket.

 • Udvikle en god app

Det er vigtigt, at din app er original, forbedrer en i forvejen anden app, løser et problem eller underholder. Hvis du introducere mange funktioner og ikke en fungerer godt, er det er problem, der opstår. De bedste apps gør en håndfuld ting, men de gør det samtidig meget godt. Når du får en app udviklet et par ting, du skal overveje:

 • Enkelheden af appen
 • Unik og kreativ design
 • Brugervenlige funktioner
 • Følelsesmæssig forbindelse med brugerne
 • Seneste værktøjer, der skal bruges
 • Appen bør være løsningen på et bestemt problem
 • App’ensanvendelse
 • Enkeltgør formaliteterne
 • Online betalingsopsætning
 • Relevante meddelelser
 • App’ens indlæsningstid

Brugerne foretrækker en app, som er attraktiv, kreativ, har de nyeste funktioner, fejlfri og nem at bruge. En god app er altid vellykket, så du skal sørge for, at din app opfylder de krævede kriterier.

 • Inkluder analyser

Analytics kan være årsagen til en apps succes, da denne funktion giver dig daglige statistikker om din app og advarer dig om ethvert problem. For eksempel begynder den daglige trafik på din app at falde, hvilket er et problem, og efter at du har kendskab til problemet, kan du finde frem til den bedst mulige løsning. Ikke kun dette, men det vier også antallet af daglige ordrer på alle dine produkter. Denne funktion gør det muligt for dig at få hurtig adgang til udfordringer, identifikationen eller detektering af et problem markerer starten på løsningen.

 • Beslutning om at tilbyde en gratis eller betalt app

Hvordan du gør din app tilgængelig for brugerne med hensyn til prisfastsættelse er også en vigtigfaktor, da der er mange muligheder såsom en gratis app, en betalt app, gratis prøveversion og derefter betalt eller på mange flere måder. Hver mulighed har sine fordele og ulemper, analyserer hver og færdiggør den, der rent faktisk passer og kan bringe din app til succes. Sørg for, at den strategi du følger, helt sikkert hjælper din app til at blive bemærket og begunstiget af kunder, da de fleste fejl opstår, når denne faktor ikke overvejes.

 • Spred ordet

Implementering af marketing taktik for et fremhæve din app er et meget nødvendigt aspekt. Din app har brug for en mere aggressiv form for markedsføring, da den skal bevise sit værd blandt de allerede til stede og kommende apps på marked. Derfor skal du være dygtigt til at sprede budskabet omkring din app og sikre, at de målrettede brugere bliver informeret om det. Sandsynligheden for din apps succes afhænger af den markedsføringsstrategi, du implementerer. Derfor er det vigtigt at tiltrække den rette gruppe af brugere til at teste funktionerne og forstå den reelle værdi af hver bruger, før de fortsætter med mere systematiske kampagner. App marketing er en stærk måde for at opbygge dybere relationer med dine kunder. Det er en metode, der kan supplere brandets offline oplevelse, drive e-handel eller blot forbinde et brand med sine loyale kunder.

 • Distributionsstrategi

Der er mange distributionskanaler til rådighed for apps, men du skal vælge en kombination af dem, der fungerer bedst for din målgruppe. Din app er ikke alene, der er utallige apps tilgængelige, og derfor er det ikke nok at opbygge et godt produkt for at gøre din app vellykket.

De fleste af fejlene sker, når nogen af de ovennævnte faktorer ignoreres, så ved at afdække disse vigtige punkter vil du kunne opbygge en langsigtet værdi for din app. Det rigtige app udviklings firma spiller også en stor rolle i succesen af din app. Din app får professionel vejledning, nye ideer og avanceret tilgang med hjælp fra et app firma. I det store hav af app-udviklere er det svært at vælge de bedste udvikleretil din virksomhed. For at løse dette problem er FIFIUM app udvikling i Danmark her for at hjælpe dig.

FIFIUM har leveret et stort antal succesrige apps til nogle brands og firmaer rundt omkring i verden. For at opleve vores kvalitet, kontakt os, og sørg for, at din app bliver bemærket og brugt af kunder ved blot at ansætte FIFIUM til din appudvikling.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini