4 Trends der definerer fremtiden for app udvikling

9 Aug 2017
mobile app development

App udvikling er utvivlsomt en af ​​de mest aktivt ekspanderende sektorer. Apple. App Store vurderede omkring 2,5 milliarder app downloads sidste år. Den gennemsnitlige forbruger bruger omkring 3,5 timer om dagen på deres smartphone. 90% af den tid bruges på apps. Du kan selv regne på det, men konklusionen vil være det samme; apps er kommet for at blive. Google apps, sociale medier og spil dominerer app markedet. Desuden anvender mange store virksomheder apps til branding og til direkte markedsføring for at engagere flere kunder blandt mange andre grunde; og små og mellemstore virksomheder er også begyndt at følge den mobile trend. Åh, og for virksomhedsejere, der stadig tror, at det at få en app både er dyrt og vanskeligt, så tro om igen. For at få den app du allerede er begyndt at drømme om, behøver du blot et dygtigt team af app udviklere med vision for den fremtidige teknologi og forretning. Lad os tage et kig på 4 trends, der vil sætte et tydeligt præg på fremtidens app udvikling.

  1. Enheder, du kan tage på

Selvfølgelig har du hørt om dem. Smart wearables som Apple Watch og Microsofts Hololens og tendensen er kun lige begyndt. I 2016 blev omkring 101,9 millioner bærbare enheder solgt, og tallene forventes at vokse yderligere i år. Med den udvidede brug af Things of Internet, konceptet hvor alle former for enheder er forbundet til internettet, og derved sender og modtager data, forventes det at bærbare enheder udvides kraftigt i fremtiden. Disse smart wearables har skabt nye muligheder for leverandører, app udviklere og producenter. Teknologien vil skabe et væld af smarte mobile enheder, såsom sundheds sensorer, smartwatches, skærmenheder (google-briller) og meget mere. Alle disse smarte bærbare produkter vil blive forbundet via apps på smartphones eller tablets. Som app udvikler bliver du nødt til at tænke på smart wearables, når du udvikler en app, da teknologien åbner op for helt nye måder at interagere på. Ægteskabet mellem smart wearables og apps vil utvivlsomt fastslå den næste generation af app udviklingsstrategier.

  1. M-handel

Den første og vigtigste årsag til, at du bør bekymre dig om mobil handel, er simpelthen det faktum, at flere og flere mennesker nu ejer smartphones og tablets og opretter forbindelse til internettet ved hjælp af disse enheder. E-handel er en stadigt voksende del af det større detail- og handelssektor, men vidste du, at mobil handel vokser med endnu hurtigere hast? Med den stigende popularitet af apps som Apple Pay og Google Wallet er køb med smartphones blevet mere udbredt, og i fremtiden kan det potentielt overvinde betaling med dankort. Selvom du kører en traditionel butik, kan du stadig nyde godt af smartphones og have en form for mobilvenlig detailhandel, uanset om det er i form af et hurtigt websted eller en native app.

I en tid med smart wearables, der er i stand til at behandle betalinger, vil m-handel tage en helt anden form. Lad os se, hvad fremtiden byder på for udviklingen af ​​apps.

  1. Bevægelses- og positionssensorer

Helt grundlæggende er en sensor et stykke tech, der måler en fysisk mængde og omdanner den til et signal, der så kan læses af en app. Afhængigt af hvilket håndsæt du har, vil det indeholde et antal forskellige sensorer. Sporing af bevægelser, orientering, rotation, magnetisk felt, GPS position, lyde, temperatur, tryk, lys, og så videre. Bevægelses- og placerings sensorer gør mange ting mulige - som at fortælle dig, hvornår din hud bliver varm eller øge lysstyrke niveauet i mørke omgivelser. Bevægelsessensorer i apps bruges hovedsagelig i sikkerhed, tyveri, strømbesparelse og spil. Positionssensorer spiller en vigtig rolle i Geotagging, Spil, navigation og fitness apps. Teknologier såsom ​​nøjagtig indendørs positionssensorer vil i samspil med apps gøre plads til en ny generation af yderst personlige tjenester og information.

  1. Innovative Mobile User Experience Design

Forskellen mellem en god app og en dårlig app er normalt kvaliteten af brugeroplevelses design, hvilket er en fordel for mindre virksomheder, fordi det giver dem mulighed for at konkurrere med førende mærker. Mens du ikke kan argumentere for værdien af ​​at sikre, at en app er omhyggeligt sammensat og dygtigt kodet, er det lige så vigtigt at sikre, at brugerne får en god oplevelse, når de interagerer med den. Hvis du ønsker at din app lykkes, skal den være engagerende og lydhør. Det er et must for at præsentere brugbar og effektiv data samt indhold på din mobile brugergrænseflade. Top udviklere af apps har allerede udviklet nye mønstre, der viser intuitive designs og interaktive grænseflader. Ny teknologi præsenterer nye funktioner som interaktivt indhold, manipulation af indhold og cirkulære designmønstre. Med disse funktioner bliver brugerne i stand til at interagere med indholdet mere detaljeret, hvilket resulterer i 'forstørret virkelighed'. App udviklingsfirmaer er tvunget til at forblive skarpe på alle nye nye teknologier og tendenser til at udvikle opdaterede apps til alle de nye enheder derude.

Hos Fifium - et app udvikling, nyder vi producere apps til virksomheder, der er i en klasse for sig selv. Vi stræber efter at være den bedste udviklingspartner for vores eksisterende samt nye kunder, og når det kommer til at udvikle smukke apps, er vores team af app udviklere de bedste, der er.

Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil lytte til dine ideer og drømme og omdanne dem til en fantastisk app til din virksomhed.

You can reach Fifium at:

Email – contact@fifium.com

Contact No – +45 50 89 89 89

Skype id- christoffermartini