Fordelene ved den mobil apps til en virksomhed

11 Sep 2017
mobile apps

Mobil apps nyder stor popularitet i den digitale markedsføringsverden, og omfanget af deres anvendelse vokser hurtigt. I denne tid med smarte telefoner er det ikke nok at drive virksomhed på den traditionelle måde, for at være succesfuld. Mobil app har vist sig at være en grundlæggende nødvendighed og derefter være en trend. Livet handler om ændringer, og for virksomheder eller organisation er den bedste måde at tilpasse sig forandring på, er ved at have sin egen mobilapp. Gennem en undersøgelse er det bevist, at mere end 50% af Googles søgninger er fra smartphones. Effektiviteten af mobilapp til en virksomhed er tvivlsom, men i virkeligheden kan mobilappen være en vej til succes for enhver virksomhed.

Mobil markedsføring er ikke fremtiden, det er nutiden. At have en mobilapp til din virksomhed er et skridt mod teknologien. Hvis du stadig ikke har din egen mobilapp, så er det tid til at tænke over det. Ligegyldigt hvilken type forretning du har, det være sig en café, en skønhedssalon, en boutique, en stor virksomhed, en klub eller noget, kan en mobilapp være til gavn for hver eneste virksomhed. Mobile apps har helt ændret stil og arbejdsproces i en virksomhed, det ogsåhjælper med effektiv og glat arbejde. Mobilappen fungerer som en katalysator, som øger forretningsvæksten. Der er forskellige måder, hvorpå en mobilapp fordeler virksomheden, hvoraf en håndfuld er vist nedenfor.

  • Indhentning af kundetilfredshed

Hovedformålet med enhver virksomhed er at have fortjeneste, men en virksomhed drejer sig faktisk om en kunde. Uden efterspørgslenaf en vare er udbuddet af det ikke muligt, og kunderne er efterspørgselsfaktoren i enhver virksomhed. Kunderne er centrum i enhver virksomhed og opnåelse af deres tilfredshed kan være meget svært for firmaet. Med hjælp fra en mobil app bliver det nemt at få deres tilfredshed. Folk bruger det meste af tiden ved deres smartphones, og de ønsker at have alle mulige funktioner i det, fra at købe de basale fornødenheder til booking filmbilletter, fra booking kabiner til booking hoteller er alt muligt med blot et enkelt klik. Der er mange virksomheder, der leverer mobilapp til deres kunder, hvilket værdsættes af kunderne. Kunderne foretrækker mobilappen og for en virksomhed at kende smag og præferencer hos kunderne er meget afgørende.

  • Behold kunder

For enhver virksomhed, er det at få nye kunder, virkelig vigtigt, men samtidig er det ligeså vigtigt at bevare de gamle kunder. Så snart kunderne mister interessen for din virksomhed, skifter de helt sikkert til en anden. Det vigtigste spørgsmål er at bevare disse kunder. Den bedst mulige måde kan være ved at give dem ekstra fordele og rabatter via appen. Belønning af deres loyalitet over for virksomheden ved at give dem rabat og også organisere forskellige salgsbud ved køb via mobilappen kan være en effektiv løsning på dette.

  • Tilgængelighed

Tilgængelighed kan være en anden fordel ved at have en mobil app. Mobilappen gør det muligt for kunderne at forbinde forretningen med blot et par klik. Mobilappen kan også gavne virksomhedsejere på dette punkt også, via mobilappen kan de også give kunderne mulighed for direkte Facebook-login, hvilket gør arbejdet lettere, da kunderne ikke behøver at gå igennem den lange måde at tilmelding. Tilgængelighed er det vigtigste, som kunderne efterspørger, og med hjælp fra din mobil app kan denne efterspørgsel nemt opfyldes. Den mobile app gør det også muligt for virksomheden at holde sig indstillet til kunderne på de sociale medier hjemmesider samt at forblive forbundet med kunderne selv i fremtiden.

  • Direkte markedsføringskanal

Mobilappen kan være en direkte marketingkanal til enhver virksomhedsorganisation. Mobilappen giver dig forskellige funktioner, og push notification er en af dem. Ved hjælp af push notifikationer opretter du en direkte marketingkanal, som kan bruges til at informere dine kunder om opdateringer, nye produkter og tjenester, gode tilbud, rabatter og hvad du vil have din kunde til at vide. Push notification gør det muligt for din kunde at være opmærksom på de seneste nyheder af din virksomhed. Mobilappen opretter en direkte, effektiv og mindre tidskrævende marketingkanal til en virksomhed.

  • Benhård konkurrence

På alle områder eller i alle sektorer er det en benhård konkurrence. Mobilappen gør dig opmærksom på konkurrencen. Der er et stort antal konkurrenter på alle områder og masser af de mange virksomheder, kan skille sig ud, og valget af kunden kan være meget svært, men mobilappen kan være en perfekt løsning på dette problem. Folk tiltrækkes for det meste af det bedste, simpleste såvel som det seneste, og mobilappen gør det gradvist muligt for dig at være den nyeste såvel som den bedste. For at være kundens bedste valg blandt forskellige konkurrenter er appen den perfekte løsning.

Brand awareness, øget omsætning, vækst og udvidelse af forretninger, nem forretning og tidsstyring forbedrer forbindelsen med kunderne og omdanner din forretning til et nyt niveau, afkast af investeringer, produktivitetsstigninger, bedre internetværdi. Disse er nogle af de få fordele ved at have en mobil app til en virksomhed. For at benytte disse fordele, er det vigtigt for din virksomhed at få udviklet en mobilapp hurtigst muligt. For at udviklet en mobilapp til din virksomhed kan du vælge udviklerne af udviklere af mobile apps, hvoraf den ene er FIFIUM, udvikleren af mobilapplikationer i Danmark. FIFIUM hjælper kunderne med at udvikle en stærk mobilapp ifølge deres forretningsbehov. FIFUM arbejder tæt sammen med klienterne for at udarbejdet en stærk mobiludviklingsstrategi for deres forretning efter deres egne krav.

You can reach Fifium at:

Email – contact@fifium.com

Contact No – +45 50 89 89 89

Skype id- christoffermartini