Hvordan tjener man penge på en mobilapps

14 Sep 2017
mobile apps

Kva. de mange mobilapps på markedet i dag bliver appudvikling mere rentabel end nogensinde før. Det er et faktum, at man ikke udvikler en app bare for sjov. Når en virksomhed udvikler en app skal man tjene penge på den for at fortsætte. Udvikling af en app kan være dyrt, og virksomhedsejere skal tænke to gange, før de får en app udviklet. Hvis de beslutter sig for at udvikle appen, skal de tænke på, hvordan får jeg det økonomisk tilbage, hvad de har investerede.

Hver en mobilapp er udviklet for at øge virksomhedens indtjening. Mobile apps foretrækker at være den bedste måde at markedsføre, sig på da de giver afkast af investeringen. Der er en række muligheder for indtjening, men det er vigtigt at anvende den korrekte taktik for at opnå fortjeneste. Hvis du udvikler din app med indtjeningsstrategien i tanke, har du større chance for at tjene mere. For at kende de bedste tips og tricks bag app-magnetiserings magien, kan du læse videre her.

FREEMIUM APPS eller i app-køb

Gratis apps, der har en betalt funktion som skal give adgang til yderligere funktioner, kaldes "FREEMIUM" apps. Der er forskellige måder at henvende sig til en FREEMIUM app. Man kan også tjene penge på køb i appen. Det er vigtigt at vide, hvad der defineres som køb i din app. Køb i appen betyder køb af varer og tjenester fra en app på en mobilenhed, som f.eks. En smartphone eller en tablet. At tilbyde ekstra køb i app eller FREEMIUM apps til brugerne betyder at give den gratis version af din app, som indeholder ekstra valgfrie, betalte funktioner. Denne funktion kan ses i gaming apps, brugerne opfordres til at købe de nye niveauer, gear og andre elementer. Køb i app bruges af mange andre virksomheder som ekstra indtjening.

Den gratis app giver også den betalte funktion. Du kan tilbyde den gratis version af din app med nogle reducerede funktioner og kan anbefale brugerne at betale, hvis de vil have flere funktioner i deres app.

  • Annoncer i appen

Annonce i app, betyder den annoncering, der vises på mobilenheder som smartphones, tabletterne eller enhederne, der har trådløs forbindelse. Der er forskellige måder at reklamere for det da det kan være som tekstannoncer via sms, bannerannonce. Dette vises i de downloadede mobil apps og mange andre steder.

Annoncering i appen kommer i forskellige størrelser, positioner og placeringer i mobilapps.

Den mængde indtægter en virksomhed genererer fra annoncerne i appen afhænger af reklamemetoden. Der er forskellige reklame netværk, som skal tages højde for. En virksomheds mobil app, kan tilbyde en række forskellige modeller og formater inden for annoncering for at holde styr på hvordan annoncerne udføres samt beregninger på hvordan det går.

  • Engangsbetalte apps

Én gangs betalt app kan være en anden strategi for at tjene fra penge. I disse typer apps skal kunden betale, mens de downloader appen, hvorefter de forventer, at opdateringerne og andre funktioner er gratis. Hvis du ønsker at udvikle den engangsbetalt app, bør appen være overbevisende nok til at brugerne betaler inden de downloader selve appen, selv uden at overveje beløbet.

Engangsbetalt app kan være en effektiv måde at tjene penge til din virksomhed. Virksomhederne kan gøre appdesignet så attraktivt, at brugeren ikke tænker over beløbet når de henter appen.

  • Abonnement

Virksomhederne kan også bruge muligheden for at give abonnement baseret tjenester for at tjene penge på deres app. De kunder der er interesseret i appen, kan tegne sig et abonnement i appen. Den tidsperiode som man abonnerer på afhænger af kunderne, det kan være en uge, en måned, 3 måneder, seks måneder eller hele året.

Virksomheden kan bruge forskellige teknikker til at inspirere kunderne til at abonnere på længere perioder. Hvis vi ser det fra brugerens perspektiv. Brugerne vil altid have mere i færre mængder. Den samme teknik kan også anvendes i dette tilfælde. Ved at tilbyde forskellige attraktive tilbud til brugerne, så som at betale mindre for længere varighed, så brugerne foretrækker denne løsning. På denne måde kan virksomheder tjene flere penge ved hjælp af deres mobil app.

  • Betalt apps med ekstra betalte funktioner

En anden mulighed for at få indtjening af en app er den betalte app med ekstra betalte funktioner. Det er vanskeligt for virksomhederne at udvikle videre på dette, men hvis det gøres klogt med en propositionværdi, kan det helt sikkert fungere, og det er bevidst ved at kigge på tallene indenfor dette område.

Betalede apps med ekstra betalte funktioner kan faktisk tjene en virksomhed meget mere, men det er vigtigt, at mobilappen er værd at betale for. Hvis en kunde betaler for at downloade appen såvel som for funktionerne kan kunden forvente meget af denne app. Det er vigtigt at opfylde kundernes forventninger for at de vil downloade og bruge den betalte app.

Der er mange flere måder og muligheder hvorpå virksomhederne kan udarbejde en ide, mens de udvikler deres app. Såsom hvilke målgrupper, brugerpræferencer, platformene og meget mere.

Der er mange andre muligheder for at tjene penge, men der meget at opnå igennem app form for indtægtsvækst i de fremtidige å. Sørg for at fokusere og forbedre din indtjeningsstrategi til dine forretningsmål, dit marked og dine brugere. Uanset hvilken strategi du implementerer, skal du holde styr på dine egne data og overvåge det for at sikre din bedste mulige indtjening. For at få udviklet en app, der sikrer de bedste indtjeningsteknikker til din virksomhed, kan du kontakte FIFIUM et app udviklingsselskabet i Danmark. FIFIUM sikrer, at kunderne får de bedste appinvesteringsstrategier, mens de udvikler appen til din forretning.

You can reach Fifium at:

Email – contact@fifium.com

Contact No – +45 50 89 89 89

Skype id- christoffermartini