Hvordan vil du vide, hvornår din app har brug for en vigtig opdatering

12 Sep 2017
mobile app

I dagens tid er mobiltelefonerne næsten alt afgørende for en virksomhed. Ligesom vi opgraderer og børster op vores viden fra tid til anden, kræver mobilapplikationen også de funktionelle touch-ups for at imødekomme markedets krav. De fleste mobilapps opdateres jævnligt, men disse opdateringer er kun de mindre. Den mindre opdatering er hovedsagelig relateret til små tweaks, mindre tilføjelser, introduktion af små funktioner eller fejlfinding. En vigtig og stor opdatering kan ikke være så hyppig som en mindre opdatering, men som tiden går skal din app faktisk have en stor opdatering.

Det er klart, at en mobil app har brug for en vigtig opdatering, men hvordan ved du, når din app faktisk har brug for en større opdatering, eller hvad er de tilfælde og begivenheder, der angiver behovet for en større opdatering. Nedenfor er nævnt et par tilfælde, der angiver kravet ang. en større opdatering.

  • Nyt app design

App design er en afgørende faktor for enhver produktudvikling. Enhver opdatering vedrørende UI og UX i appen anses for at være afgørende, da UX og UI gør appen brugervenlig, hvilket brugerneværdsætter. Et godt UX- og UI-design skaber kvalitet og tilfredsstillende interaktion mellem en forbruger og en virksomheds produkt / tjenester. Som teknologien ændrer sig, ændres måden folk interagerer med dem på, og de forventninger, de har omkring det skal fungere, ændres også. Opdatering af UX og brugergrænsefladen giver dig mulighed for at opfylde de skiftende forbrugernes forventninger samt de ændrede markedsudviklinger, som den aldrende kodebase mangler. UX og UI-opdateringen hjælper med at gøre din applikation mere sammenhængende og endnu kraftigere. Derfor kræver et nyt design til din app en større opdatering.

  • Forældet kodebase

Bare tag et kig på din mobiltelefon konfiguration og de apps, du bruger. Er de, de samme som de var det sidste år? Nej, selvfølgelig har de ændret sig. Codebase er den komplette kildekode, der kræves for at opretholde applikationsfunktionalitet eller implementering af kildekoden, som skal opdateres gang for gang. En kodebase udviklet for et par år tilbage står forældet, hvilket påvirker brugeroplevelsen. Opdatering af en kodebase sænker kompleksiteten, øger hastigheden, giver automatiske test og giver mange andre fordele. For at benytte disse fordele er det nødvendigt med en vigtig opdatering.

  • Udvidelse til forskellige enheder og platforme

For at nå et stort antal brugere er det vigtigt at være fleksibel og udvide til forskellige enheder og platforme. Grunden til at du har brug for app udvidelse er, at det hjælper dig med at udvide brugerdefineret funktionalitet og indhold samt gør det tilgængeligt for brugerne, mens de interagerer med de andre apps. Udvidelse til andre enheder eller platforme betyder, at du skal omarbejde på app-koden helt. Som følge heraf kræves en betydelig mængde ændringer, hvilket faktisk betyder en vigtig opdatering til din app.

  • Ydelse

Hvordan en app performer kan være en anden vigtig bekymring. Tidlig overvågning og styring af app’ens ydeevne er nødvendig. Det er vigtigt at opdage og diagnosticere komplekse applikationspræstationsprogrammer for at opretholde en forventet kvalitetsservice, som brugerne kræver. For at opretholde kvalitetstjenesten og bringe de ændringer eller forbedringer, som brugerne kræver, skal du have en stor opdatering til din app.

  • Tilbagemeldinger fra brugere

En anden måde at evaluere en app på er ved at se på anmeldelser i appen. Tilbagemeldingerne fra anmeldelser i appen kan være afgørende, da det hjælper med at opdage de store fejl, der skal forbedres. Selvom vi ikke behøver at være fuldt afhængige af brugeranmeldelse, sammenligner vi anmeldelserne til det rigtige billede. Gennem analysen kan vi beslutte, om vi har brug for en større opdatering eller ej.

Så som konklusion, er der behov for tid til opdateringer og forbedringer, uanset hvilken type app du har. Tendenser ændrer sig hurtigere end det vi faktisk synes, og for at holde trit med tendensen er det vigtigt at introducere en større opdatering af din app på markedet. Der er altid plads til forbedring, som kan være et skridt fremad for at opnå succes.

Jf. de ovenstående diskuterede punkter, ville det være lettere for dig at vide, hvornår din app faktisk har brug for en vigtig opdatering. For at få den største opdatering til din app kan du kontakte FIFIUM- et mobilappudviklingsfirma i Danmark. FIFIUM leverer kvalitetsservice til kunderne. Det fungerer på bedst mulige måder, idet man tager hensyn til kundernes og deres forretningers krav.

You can reach Fifium at:

Email – contact@fifium.com

Contact No – +45 50 89 89 89

Skype id- christoffermartini