Hvorfor din virksomhed har brug for en app

10 Aug 2017
mobile app

Hvis du er af den overbevisning, at apps udelukkende er til store virksomheder som McDonald's og Danske Bank, så tænk om igen. Enhver virksomhed af hvilken som helst størrelse, der tager sig selv alvorligt, bør overveje, hvad udvikling af en app kan gøre for deres forretning. Apple App Store vurderede omkring 2,5 milliarder app downloads sidste år. Den gennemsnitlige forbruger bruger omkring 3,5 timer om dagen på deres smartphone. 90% af den tid bruges på apps. Regn selv på det og fortæl mig, hvorfor jeg ikke bør have en app til min virksomhed. Nå, ikke? Så lad os tage et kig på hvorfor vi bør.

Alle andre gør det. Det er ikke det mest overbevisende argument, men tag et kig på alle de virksomheder, der begynder at følge udviklingen af apps. Selv små virksomheder, som du interagerer med i hverdagen, har deres egen dedikerede app, det være sig den lokale frisør eller en kaffebar på hjørnet. Disse virksomheder er forrest i spillet, når det kommer til at tage deres forretning til det næste niveau - hvad angår salg, marketing, kundeservice, og det er blot for at nævne nogle få.

Men er det ikke nok med en mobilvenlig hjemmeside? Du er velkommen til at forsøge, men hvis du ikke er bange for nye spændende ting, der gør din virksomhed bedre på enhver måde, så læs videre. Her kommer 7 afgørende beviser for din virksomheds behov for udvikling af en app.

Du vil være synlig for kunder på alle tidspunkter. En app er den perfekte platform for dine kunder til at få adgang til vigtig og relevant information. Du bør være synlig på så mange platforme som muligt, og hvis jeg ikke har overbevist dig endnu, er her nogle flere statistikker, der viser app’ens relevans. Næsten tre fjerdedele af alle amerikanere tjekker deres mobiltelefoner mindst én gang i timen, og de bruger mere tid på at kigge på deres mobiltelefoner end de bruger på at se fjernsyn. Og for første gang nogensinde har mobilt internetbrug overskredet brugen af internet via PC. Hvis du ikke har en app til din virksomhed, skal du få den udviklet med det samme. Det vil ikke kun gøre dig mere synlig for kunderne, det vil også:

Opbygge brand og genkendelighed. Alle de timer forbrugerne bruger på deres smartphones, gæt hvad, din app vil være synlig for dem, og de vil ubevidst blive mere vant til og fortrolige med dit brand. En app bliver din virksomheds ansigt udadtil, og kunderne vil kunne identificere dit genkendelige design, der definerer din virksomhed.

Det vil skabe en direkte marketingkanal. En app giver dig mulighed for at engagere dine eksisterende kunder. Ved brug af push notifikationer kan du altid fortælle dine kunder om tilbud, kampagner, salg og endda nye tjenester eller produkter, du måtte tilbyde. Med automatiserede push notifikationer vil du forbedre kundeoplevelsen, uden at løfte en finger. Dette vil:

Give værdi til dine kunder, da de kan opleve personlige tjenester baseret på deres behov og præferencer. En app giver også kunden sikkerhed og privatliv med hensyn til at foretage betalinger uden at bekymre sig om sikkerheden. Det er ikke kun sikrere, det er også nemmere og gør betalingen hurtigere, hvilket:

Forbedrer kundeengagement. Folk er mere tilbøjelige til at foretage indkøb via apps i forhold til køb via hjemmesider. En app er en platform, hvor folk kan interagere med din virksomhed - hvad angår kundeservice og at oprette en profil. Dette gør det muligt for dine kunder at logge ind på din app, hvilket giver dig vigtig data, der kan bruges til at forbedre din virksomhed. Du vil på ingen tid:

Overgå dine konkurrenter. Hvis de ikke allerede har en egen app, har du et godt forspring, ved at udbyde dine services på en platform så populær som smartphones og tablets til dine kunder. Dette vil også:

Skabe kundeloyalitet. Chancerne for tilbagevendende kunder, efter deres første succesfulde møde med en app, er enorme. Og du vil endda kunne give dem specialtilbud og personlig vejledning baseret på deres tidligere køb. Det er ikke nødvendigt at trække dette ud længere, lad os bare være enige om vigtigheden af at have en app, uanset om du er en lille eller stor virksomhed.

Åh, og for virksomhedsejere, der stadig tror, at det at få en app både er dyrt og vanskeligt, så tro om igen. For at få den app du allerede er begyndt at drømme om, behøver du blot et dygtigt team af app udviklere. Hos Fifium - et top app udviklingsselskab i København, nyder vi producere apps til virksomheder, der er i en klasse for sig selv. Vi stræber efter at være den bedste udviklingspartner for vores eksisterende samt nye kunder, og når det kommer til at udvikle smukke apps, er vores team af app udviklere de bedste, der er. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil lytte til dine ideer og drømme og omdanne dem til en fantastisk app til din virksomhed.

You can reach Fifium at:

Email – contact@fifium.com

Contact No – +45 50 89 89 89

Skype id- christoffermartini