Tips og tricks til den gode app

1 Feb 2018
great app

Smartphones og apps har ændret måden vi spiser, rejser, lærer og meget mere på. I dagens hurtigt voksende markedet har apps sprunget alle grænser. Mange virksomheder får udviklet mobilvenlige hjemmesider og apps, men det kræver mere end som så. Hvor man for nogle år siden kunne stille spørgsmålstegn ved hvordan en app blev udviklet, er spørgsmålet i dag mere i retning af hvordan man laver den gode app.

Udviklingen af en app til din virksomhed bør ikke blot være for at få en app, det bør gøres ordentligt og med omtanke, for at skabe den gode app. Rejsen fra idé til succesfuld app afsluttes oftest, før den er kommet i gang. Apps kommer og går, men kun få af dem er i stand til at få den anerkendelse de fortjener. For at få en app til at skille sig ud i det store hav af apps, skal udviklerne sørge for, at de udvikler en fantastisk app. For at gøre det lidt lettere for udviklere og virksomheder, deler vi her nogle tips og tricks i den sammenhæng, der vil hjælpe dig med at levere en god app.

  • En simpel app er svaret

En fællesnævner, der får apps til tops, er enkelthed. Vi lever i en kompleks verden, en verden med mange distraktioner og et konstant bombardement af krav og forventninger. Det er en verden, hvor folk søger hjælp til at gøre deres liv enklere, og i så fald vil en kompleks app ikke tilfredsstille dette krav. I dag er folk allerede optaget af mange ting, så de har næppe tid til at fordybe sig og lære at bruge appen. Folk forventer, at apps er enkle og nemme at bruge.

Som app udvikler er det ganske almindeligt, at du ønsker at tilføje alle mulige funktioner til din app, men du bør tænke over brugeren i den anden ende, højst sandsynligt ikke er ligeså teknisk anlagt som dig selv. Hvis en bruger ikke kan betjene appen, er appen ikke til nytte. Tilføjelse af unødvendige funktioner kan ødelægge appens fremtid. Det handler ikke kun om appens funktioner, men også appens brugergrænseflade (UI). Et enkelt og rent UI kan bidrage til appens success. En overfyldt app med ubrugelige ting, er at grave sin egen grav. Således skal du sørge for, at du tilbyder en enkel, ren, og flot app til dine brugere. Dette vil hjælpe dig med at være øverst på brugerens præference liste.

  • Test din app grundigt

Et af hovedformålene at give kunderne en problemfri oplevelse, hvilket er umuligt, medmindre appen er vel afprøvet. Investeret tid, penge og indsats i appen er værdiløst, indtil appen er fejlfri og bør først leveres til publikum efter at have gennemgået grundig testning. Siden apps kom til, har testen været den største bekymring for udviklerne. Hvis app testen er udført korrekt, kan antallet af fejl reduceres betydeligt, og derudover kan en korrekt app testning identificere fejlene før lancering, hvilket sikrer din apps omtale og gør det muligt at få succes. Selv de enkleste apps kan være lukrative for virksomhederne, hvis de fungerer fejlfrit.

Test af apps er en proces til at opbygge en app ved at teste den for dets funktionalitet, brugervenlighed og kontinuitet. Dette kunne ske ved automatisering, såvel som manuel testning. Med hver dag bliver apps mere komplekse, og der er stigende behov for end to end test. Du skal teste appen så mange gange som muligt. Det bør testes, uanset om appen er downloadbar effektivt, fungerer problemfrit og giver den samme slags oplevelse på tværs af forskellige enheder. Testning gør appen bedre, og lanceringen af ​​appen uden grundig test, er den største fejl du kan begå. Så sørg for at teste din app grundigt, før du serverer den til de potentielle kunder.

  • Markedsføring er ilt til apps

En app er ikke stor før og medmindre den markedsføres korrekt. Med andre ord er markedsføring ilt til din app. Hvis du vil have din app til at overleve i denne hårde konkurrence, skal du råbe højt og gøre dit potentielle publikum opmærksom på din app Udvikling af en fantastisk app, uden en fantastisk markedsføringsplan er en fatal fejl.

Brug de seneste og opdaterede marketingstrategier for at lade dine potentielle kunder kende til din app. Der er mange marketingstrategier, som virksomheder kan vælge for at opnå succes. Strategier såsom indholdsmarketing, ASO, e-mail marketing, social media marketing og mange andre kan arbejde sammen for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Ovennævnte er blot få tips og tricks, du kan følge for at levere en god app. Forhåbentlig vil du med denne blog få svaret på spørgsmålet, om hvordan man laver en app. Hvis du søger svar på flere spørgsmål indenfor app verdenen, kan du tjekke de andre blogs, der deles af FIFIUM. Hvis du har en fantastisk app idé, bør du kontakte FIFIUM, og vi vil omdanne din idé til virkelighed.

FIFIUM er en førende app udvikler, der leverer nogle af de mest fantastiske og fascinerende app løsninger til førende brands og startups over hele verden. Hvis du leder efter din ideelle teknologipartner, vil FIFIUM være den bedste løsning. Kontakt os endelig og find ud af, hvad vi har til lige netop din virksomhed.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini