Myter på app-markedet

29 Sep 2017
app marketing

En verden af apps blomstrer frem dag for dag, imens app-udviklere og brugere opdager nye muligheder i det mobilteknologiske univers. Apps er blevet en hverdags nødvendighed for virksomheder, der ønsker at være konkurrencedygtige. Entreprenører, der ønsker en app udviklet deres virksomhed, bliver mødt af et hav af muligheder, da der er mange dygtige app-udviklere i Danmark. Når app’en er udviklet til virksomheden, er den næste afgørende udfordring markedsføring af app’en. At markedsføre en app er ikke nødvendigvis rocket science; det kan gøres nemt ved blot at anvende enkelte strategier. For at blive set og hørt i mængden af apps, er markedsføringen deraf, afgørende for enhver virksomhed.

Virksomheder står i dag foran så mange forskellige muligheder, at det kan være svært at skelne myter fra sandhed, hvilket hæmmer gåpåmodet overfor nye markedsføringsstrategier. Der er mange overvejelser, en iværksætter skal gøre sig, før de kan gå fra idé til en succesfuld app. Kan du sortere myterne fra, er du godt på vej til den mentalitet, der kræves for at skabe vækst gennem en god markedsføringsstrategi.

Hvorfor din app afhænger af markedsføring.

I vore tekniske tidsalder, hvor app-butikkerne er fyldt med utallige apps, skal du markedsføre din app for at bryde igennem støjen. Hovedårsagen bag udviklingen af en app til din virksomhed er at nå brugerne og engagere dem effektivt, men hvis dine potentielle kunder ikke gøres opmærksomme på din app, er det bare spild af tid, penge og indsatsen. For at sprede ordet skal du have kortlagt en solid markedsføringsstrategi. Følgende er et forsøg på at afklare nogle af de myter, der florerer omkring markedsføring af apps, og derved belyse dine muligheder for den perfekte markedsføringsstrategi.

  • Sociale netværk er ikke en platform til markedsføring af apps

Flere er af den overbevisning, at de sociale medier kun omfavner den unge generation, og det ikke er en optimal platform til app markedsføring, men det er langt fra sandheden. De sociale medier dækker bredt, og ikke i nogen bestemt aldersgruppe, de bruges af alle. Den globale adgang sociale medier skaber gør sig helt egnet til app markedsføring. De sociale medier er en platform, hvor din app kan få sin velfortjente anerkendelse. Ved interaktive, attraktive, kreative og interessante opslag kan du interagere med brugerne på en effektiv måde.

  • Der er ikke behov for analyser

Det er en selvfølge at du kender dine kunder bedre end nogen andre, men faktum er, at det ikke er muligt at kende det specifikke behov for hver enkelt kunde. At dømme behovet hos alle din kunder, på grundlag af en håndfuld af dem, er ikke sandsynligt noget, der gavner din virksomhed og din app. Da kundernes krav varierer fra hinandens og endda ændrer sig med tiden, bør du anvende et analyseværktøj til at styrke din forståelse for hvad dine kunder ønsker. Et analyseværktøj vil helt sikkert hjælpe dig med at forstå konkrete behov og krav fra dine kunder, som vil hjælpe dig med at forme og skabe din app og dens funktionalitet.

  • SEO-arbejde er overflødigt

Mange iværksættere lever under mytologien, at den viden, de har om at reklamere for deres produkt, er tilstrækkelig, og at der ikke brug for SEO (søgeordsoptimering). Hvis du er en af dem, så tager du fejl, fordi SEO-arbejde kan være utroligt nyttig for apps. Hvis du forsøger at nå dine målgruppe uden SEO-arbejde, forsøger du at skabe resultater på ren og skær held. Uden SEO-tjenester er det ikke på samme måde muligt at nå dine målgruppe, da søgeord og tags hjælper dig med at nå potentielle kunder, baseret på analyse og grundig research.

  • Blogs er unødvendige

Myten om at blogs og andet skriftlige materiale ikke er nødvendigt i forbindelse med markedsføring af apps, er igen ikke korrekt. Indholdsbaseret markedsføringsmateriale kan helt sikkert hjælpe dig, da læserne får mere viden om din virksomhed og din app via indholdet. Du bør investere din energi i kvalitativt indhold, hvilket dine læsere vil nyde, og hvilket vil fremme din app bedst muligt. Ved at beskrive app’ens funktioner på en unik, attraktiv og kreativ måde kan du skabe bro mellem produktet og brugerne. Mens du leverer indholdet, er der et par ting du skal huske, indholdet skal være kort og relevant, engagerende og ikke gentagende. Udelukkende tekst kan være kedelige for brugerne, hvorfor du bør levere korte opsummeringer, infografik og andre ting, der engagerer læseren i materialet.

Myterne har floreret for længe, og det er på tide at punktere dem, så vi kan fokusere på vores fremdrift i den konkurrencedygtige verden. Implementering af nye og effektive markedsføringsstrategier vil helt sikkert hjælpe din app og virksomhed til succes. For at skabe det bedste fundament for succesen af din app, bør du teame op med nogle af Danmarks bedste app-udviklere.

Hos FIFIUM; en app-udvikler i Danmark tilbyder vi også markedsføringsstrategier til vores kunders app-projekter. Disse strategier hjælper vores kunders apps med at opnå anerkendelse og succes. Hvis du ønsker den bedste app til din virksomhed, bør du kontakte FIFIUM. Vores team består af ekspert designere og udviklere, der udvikler de bedste app-løsninger baseret på markedsbehov. Hos FIFIUM former vi dine app ideer og koncepter på en effektiv, kreativ og konstruktiv måde. Hos FIFIUM leverer vi den bedste app-udvikling i Danmark. Hvis du er klar til at udforske dit app-koncept, så kontakt os.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini