Nemmeste måder at navngive din app på

2 May 2018
udvikling af app

Processen med udvikling af appen er anden etape, men før det har hver app at beskæftige sig med at finde et rigtigt navn for at følge med det.

Et app navn kan lyde som det nemmeste skridt for nogle af jer, da det bare er et navn ... ikke ????

Nej, helt forkert, et app navn dikterer tydeligt appens identitet og dens genre og inden for de få men meningsfulde tegn, så skal du indbefatter hele essensen af ​​app genren, funktionaliteten og funktionerne og målgruppen også ...

Så meget mening bag et app navn ???

Ja, så meget og faktisk også meget ud over dette ...

Du ville være overrasket over at vide, at de fleste apps får opmærksomhed fra deres målgruppe, bare på grund af det unikke app navn ... og samtidig undlader mange apps at sikre gyldig opmærksomhed på trods af at de har anerkendelsesværdige funktioner bare fordi af app navnet.

Så det konkluderer, at et ord på et par bogstaver, der beskriver din app, skal være anderledes og skal ikke vælges som det tilfældige valg fra din side.

Nu kommer spørgsmålet, hvordan man navngiver en app? faktisk lyder det mere nervegribende efter at have læst værdien navnet kan tilføje til din app ... men faktisk er det ikke en særligt forfærdelige proces, som det måske har lød i dine øre, men det kan gøres med integrationen af ​​få og de forsigtige trin du overveje, mens du navngiver din app.

Hmmmm lyder godt, men det er stadig forvirrende ....

Så hvad er det næste man skal gøre ???

Jeg synes, det ville være bedst, hvis du læser mit indlæg og frigør hemmelighederne selv.

Det lyder virkelig godt nu ...

Navnet skal kommunikere med appen

Dit app navn er noget, der ikke skal være for nært eller langt fra din apps genre. Navnet skal kommunikere til det direkte forhold til henholdsvis appens mest essentielle funktioner eller elementer og genre. For eksempel, hvis du bemærker en af de mest anvendte app i verden, WhatsApp, så har de et simpelt men meget beskrivende navn, som tydeligt viser sine vigtigste funktioner uden fikumdik.

Så sæt dig ned og analyser, hvad der beskriver din app bedst, en industri, en funktion eller hoved element ... og vælg et navn i overensstemmelse hermed.

App navn bør ikke være en svært at sige

En app vil have en række brugere, og dit endelige mål er at gøre din app til et genkendeligt navn/ brand, men dette kan kun lade sig gøre, når det ikke kun det specifikke sæt af brugere, der kan udtale dit app navn uden at vride deres tunger. Dit app navn skal være enkelt uden specifikke udtalelsesretningslinjer, som vil hjælpe brugerne til at skabe tæt forbindelse til din app.

Kontroller navnets tilgængelighed

Jeg foreslår ikke kun at vælge et navn, vælg hellere nogle flere ...

HVORFOR???

Årsagen er meget enkel, når du har valgt et app navn, er der chancer for, at det selvsamme navn allerede findes i app stores eller måske er der noget der allerede minder meget om. Du skal være forsigtig nok til ikke at vælge noget lignende eller eksisterende navn med en stavningsændring, da det kun ville forvirre brugerne, og de ville aldrig kunne skelne din app fra den anden.

Så hvis du har et par muligheder klar, så kan du nemt finde et tilgængeligt navn og dermed vælge det rigtige navn til din app ...

Disse er nogle af de måder, hvorpå du kan vælge et rigtigt navn til din app, men der er også andre faktorer involveret i din app, som du skal overveje og bør ikke gå glip af ...

Og det er udvælgelsen af ​​et firma til udvikling af app til at give dig bedre chancer i starten af dit app projekt. Kun den rigtige partner vil give dig de rigtige tips og tricks til at bane vejen for din app således den hurtigt kan komme ind på succesruten. Du skal derfor komme i kontakt med en rigtig app udviklingspartner til dit app koncept, ligesom Fifium, som har fået anerkendelsen som den førende app udvikling partner ved at sørge for app udviklingstjenesterne til både de etablerede brands og startups verden over og har mange succesfulde apps som de stolt kan vise frem.

Så kom i kontakt med en rigtig og betroet app udviklingspartner for den vellykkede udvikling samt proces af din app, der passer til netop dine forretningsmål.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini