OPDATÉR iKKE DIN APP UDEN EN STRATEGI

1 Aug 2018
top mobile application development company in UK

Det kan ikke undgås, at der fra tid til anden kommer en appopdatering til dit app produkt, der umiddelbart lover guld og grønne skove i form af nye funktioner, bug fixes osv.

Men når app opdateringen endelig lander, og du herefter mødes af en masse reaktioner fra app’ens brugere, der ikke just er positive, indser du at noget er helt galt.Hvorfor, tænker du?

Årsagen er ... App opdateringen er lanceret uden en planlagt strategi.

At lancere en app opdatering uden en strategi, vil oftest ende i en masse bøvl og brok fra brugerne.

Er det noget du finder interessant eller noget du kan relatere til, må du læse med her, hvor vi går i dybden med netop denne problemstilling.

Ignorer aldrig skalerbarhed

Når en app allerede er live og i fuld funktionel form, er tanken om at bygge videre på den med app opdateringer rigtig spændende. Glemmer man i mellemtiden at holde app’en skalerbar, fører det til mange fejl og nedbrud på app’en. Vælg i stedet at følge en strategi hvor app’ens skalerbarhed prioriteres over nye smarte funktioner og andet.

Uopmærksom på brugernes mening

Dine brugere ved oftest bedst hvad din app har brug for, for at blive opdateret til det bedre; Derfor bør du altid lytte til dine brugere før du planlægger en app opdatering. Hvis en funktion i din app ikke er funktionel ifølge dine brugere, ville det være selvmål at ignorere brugernes råd.

Overflødigt design

App design skal tages alvorligt, men for ekstremt eller for komplekst design vil højst sandsynligt skabe mere forvirring en glæde.

En app designers fokus bør i stedet være at holde designet og brugeroplevelsen enkel, innovativ, dog nem og brugbar samt genkendelig. Som man siger: ”Less is more” og vælger man som designer at gå i modsat retning, vil der opstå irritation hos de fleste brugere, der ønsker den hurtige og nemme løsning.

En appopdatering der ignorerer skalerbarhed, ikke er opmærksom på brugernes mening og bygger på overflødigt design vil medføre kaos og katastrofe i metaforisk betydning. Ønsker du app udvikling eller opdatering af en eksisterende app hvor disse ting bliver taget i betragtning gennem en nøje udvalgt strategi, kontakt Fifium, et førende app udvikler bureau, der tager apps til et professionelt og brugervenligt niveau.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini