Sådan øges dine app downloads

11 Apr 2018
HOW TO INCREASE YOUR APP DOWNLOADS

Jeg er velbevandret med processen omkring, hvordan man laver en app, men jeg ved ikke, hvordan det kan hjælpe min app til at lykkes ... min app skal komme til live, men jeg har ingen anelse om, hvordan man forøger antallet af downloads til min app ...

Dette er nogle af de mest almindelige udsagn, du får at høre fra de de nytilkommende, som for nylig har taget app udviklingen som deres valgte markedsføringsværktøj, eller det kan endda høres fra de mennesker, der har udviklet deres apps, men de dog ikke fandt den nøjagtige måde at få flere antal downloads på.

I begge tilfælde er situationen alvorlig og kan føre til nogle af de mest ugunstige forhold for helheden af ​​din app og din virksomhed ... Det er ikke meningen at jeg skal skræmme dig, men før du får øjnene op og reagere rigtigt i forbindelsen til situationen jo bedre det ville være…

Men det millions kroner spørgsmål lyder, at hvordan man skal løse dette problem og hvordan man vælger det rigtige antal strategier til at hjælpe dig med at øge din apps downloads ... ????

For at finde ud af et svar på dette spørgsmål har jeg skrevet mine tanker i denne blog, så du kan drage fordel af antallet af tips til at hjælpe din app med at sikre en vellykket fremtid med de betydelige app downloads ... lad os tage et kig og læse videre ...

Målretning af de rigtige søgeord

For at få din app til at lykkes, er det første skridt, du skal tage dig af, integrationen af ​​succesfulde ASO-teknikker, og værd at nævne en af ​​de mest succesfulde ASO-teknikker er søgeordsstrategien.

Et rigtigt sæt af søgeord, der er integreret i din app, er tegn på brugerengagement og flere chancer for at holde på din målgruppe i stand til at besøge dig og downloade din app.

Skærmbilleder er de bedste marketingværktøjer

Når du gør alt for at inddrage de bedste funktioner i din app, skal du indse, at disse funktioner kan forblive overset, og dine brugere aldrig ville kunne finde ud af mere om dem, da der er stor konkurrence og denne situation ville føre til app fejl, så for at gemme din app fra denne forfærdelige situation, tag hjælp af dine app screenshots.

Vælg de screenshots, der definerer funktionaliteten i din app mest tydeligt og kan henlede opmærksomheden fra din målgruppe, så de kan tjekke og føle sig tiltrukket af at downloade din app.

Regelmæssig ASO revision

Mange app marketing folk elsker at hengive sig til ASO teknikken, men undlader dog at holde trit med denne teknik. Du skal forstå og acceptere det faktum, at ASO ikke er den indstillede og derefter glemte strategi, men at den skal nøje holdes øje med og opdateres løbende, for at kunne fungere.

Dette skyldes stort set, fordi app teknologi tendenserne aldrig er konstante og fortsætter med at ændre sig i hurtig hastighed. Så hvis du vil have din app skal have et højere antal downloads, bedes du holde kontrol og gennemføre revisionen af ​​din apps ASO teknikker jævnligt.

App Tutorials er PERIODEN

Det er en almindelig opfattelse, hvor du vil hengive dig til lav en app tutorial til din app, men hvis du ønsker at øge antallet af downloads, skal denne øvelse ændres for at passe til efterspørgslen.

For første gang brugere fungerer app tutorialen faktisk, men når du introducerer en ny funktion eller får din app opdateret, er en tutorial noget klodset og uønsket, og den skal erstattes med 'Tooltips', som blot popper ud og fremhæve de nye funktioner uden problemer.

App's Onboarding processen

Onboarding processen er virkelig et must for din app, men du skal integrere dem med et personligt præg for at undslippe de negative ratings fra dine brugere.

Bare visualiser, når du sender en personlig besked til brugerne for at fuldføre en opgave, det genererer flere interesser og udløser appens engagement.

Ingen tid til at gætte, men disse væsentlige aspekter bliver din app succesfuld. Du kan også beslutte dig for at vælge et førende app udvikling sfirma til at udvikle din app yderst effektivt, så den kan supplere brugerens efterspørgsel og krav.

Hvis du finder det en tumultøs rejse for at vælge sådanne effektive app udviklere, skal du komme i kontakt med Fifium, som har lavet nogle af de mest succesfulde app løsninger over hele kloden.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini