Sådan udvikler du en app som Uber

10 Oct 2017
uber

I dagens tid er taxa eftertragtet, især for de mennesker, der bor i storbyerne. Der er ikke noget bedre end at få nem adgang til de bedst mulige taxitjenester, der forbedrer køre oplevelsen. Ved at forbedre kvaliteten af en eksisterende service og tilbyde den efter efterspørgsels, kan du betjene en stor gruppe mennesker. Udvikling af en app som Uber er ikke en nem opgave. At tage et stort stykke deletur-markedet kræver, at du tilbyder friktionsfri adgang, fantastiske oplevelser for chauffører og passager, og et stærkt mærke. Taxa apps som Uber er i stor efterspørgsel, i denne Tech verden, hvor passagerer kan bestille taxier fra deres smartphones og betale enten kontant eller foretage online betalinger som deres foretrukne valg.

Uber er en top taxi service app, der har skabt en stor glæde blandt brugerne af taxitjenesten, og for at udvikle en app som Uber, er der forskellige faktorer, der skal fokuseres på, såsom regionerne, taxaudviklingsselskaber, der er tilgængelige, og den nøjagtige liste over de funktioner, der skal implementeres i den. Den primære ting, du skal forstå er, at sådan service kræver oprettelse af to grænseflader, en for passagererne og en anden for taxachaufførerne.

Her er de væsentlige funktioner, der er nødvendige for apps som Uber.

 • Kort og steder GPS-sporingsteknologien bruges til at spotte den nuværende placering, finde bilerne og spore vejene. Desuden giver den perfekte rejse den ægte fornemmelse af hvad der sker.
 • Betalinger i appen Betalingsfunktionen i appen er ganske vigtig og gavnlig, da den nuværende teknologi muliggør overførsel af penge mellem chauffører på mobil. At have en app uden betaling gateway løsning fuldt kompatibel og fungerer fint, er som en bil uden batteriet.
 • Indbygget modul til indsamling af gebyrer fra chauffører

Betaling af chaufføren i kontantløse metoder ved brug af førerens kreditkort er et must-have-funktion. Dette giver dig mulighed for at indstille hvordan, hvornår og hvor mange gebyrer du ønsker at få fra dine chauffører. Denne funktion muliggør glat og papirløst arbejde. Dette system håndterer betalinger automatisk. Også med dette har førerne adgang til den aktuelle saldo, abonnementsoplysninger, overfyldningsfunktioner og en liste over transaktionerne.

 • Smart analysesystem

At drive din virksomhed uden analytiske data er som at køre bil uden at vide noget om slutdestinationen. Analysesystemet gør det muligt at forbedre virksomheden. At have oplysninger om virksomhedens løbende aktiviteter i velpræsenterede rapporter, vil helt sikkert hjælpe dig med at finde de svage punkter i virksomheden og arbejde på dem i overensstemmelse hermed.

 • Profiler

Profilerne er det grundlæggende krav, især for online betaling. Oplysningerne som førerens navn, kontaktnummer, profilbillede og licensoplysninger kan tilføjes til det, da det gør valget af vurderinger og anmeldelser mere personlig. Det kan også bidrage til en glat kommunikation mellem føreren og chauffører på tidspunktet for afhentningen.

 • Kommunikation

For at kommunikere og forblive forbundet med brugerne, tryk på underretninger, og meddelelser i app er et must. Det er nødvendigt at informere passagererne og chaufførerne om de nyhedskampagner, som du måtte have for dem. Derfor hjælper denne funktion med at holde brugerne opdaterede om booking fremskridt og levere de nødvendige oplysninger om deres køreture som bilmodellen, nummer på tallerkenen, og det forventede ankomsttidspunkt

 • Dispatch og tracking panel

Med den automatiske afsendelsesramme bliver taxierne sendt naturligt til nærmeste chauffør uden udsættelse, og Google-kortet i afsendelsesrammen er til for at finde de rejsende og taxaers nøjagtige område. Denne funktion sparer taxiorganisationens 90% arbejdstid og tid i løbet af afsendelsesprocessen.

 • Prisberegner

I dette bestemmes billetprisen til det bestemte sted ved at beregne afstanden mellem afhentningen og destinationspunktet. Denne funktion gør det muligt for brugerne at få den anslåede pris for turen før du bestiller eller bestiller førerhuset for en tur.

 • Driverens vurdering og anmeldelser

Da vi er åbne for passagerens feedback, kan de derfor vurdere førerens og skrive en anmeldelse af deres erfaring; også de vilde ryttere kan tjekke feedbacken fra de andre kunder på føreren, turen og også køretøjet.

 • Køre historie

Dette viser de vigtige detaljer vedrørende de tidligere ture og kvitteringer, samt giver mulighed for at reservere samme tur med et enkelt klik. Gennem denne funktion har føreren fuldstændig adgang til at spore bookinghistorikken og kontrollere statussen for hver, der også indeholder annulleret reservation.

 • Der er mange andre funktioner, der skal tages hånd om som:
 • Split Betalinger
 • Valg af køretøj
 • Interaktiv kort og sporing af taxa
 • Kuponer og rabatter
 • Navigation
 • Rapporter

Ovennævnte er de mest nødvendige funktioner, og for at udmærke dig skal du også tilføje de nyeste funktioner til din app. At få en taxa app som Uber er ikke så let, men det er en kompleks procedure, men ikke en umulig. Den bedste måde at opbygge en succesfuld taxa app på er at få støtte fra de kvalificerede specialister inden for app udvikling, og FIFIUM er et app udviklings, der støtter dig. Vi designer appen efter at have analyseret kundens forretning og dets krav. Hvis du planlægger at ansætte et erfarent firma, der leverer et arbejds- og fejlfrit produkt til dig, så skal du blot kontakte vores team og diskutere dit taxa-koncept for at få det ud i virksomheden. Du er velkommen til at kontakte og tale med os ang. din nye app.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini