Sådan Undgås Sikkerhedsproblemer i App Udvikling

app security issues

Smartphonen er blevet den mest populære håndholdte gadget til dato. Der er næsten ubegrænset muligheder ved kun et par enkelte klik. Talrige nye apps rammer markedet hver dag, og samtidig kommer adskillige hackere også ind på markedet. Stigningen i hacking har medført at app udviklerne lægger stor vægt på at beskytte brugernes data. De teknologiske fremskridt har gjort det muligt for udviklerne at beskytte data og undgå sikkerhedsproblemer i app udviklingen.

Da apps og mobile enheder er blevet et populært offer for ondsindede aktiviteter, tages der nye sikkerhedsforanstaltninger i brug, for at udviklerne for at imødekomme behovet for høj sikkerhed. Som app udvikler bør du kende til de bedste måder at undgå sikkerhedsproblemer i udviklingen af apps. Dette udforsker vi yderligere i denne blog.

● Stol ikke på operativsystemets sikkerhed

Det er vigtigt for udviklerne at huske på at operativsystemerne har forskellige sikkerhedsstandarder. Ligesom Apple kun udgiver testede apps, skal en iOS-app opfylde forskellige regler og krav, og kun hvis den opfylder disse bliver den lanceret i Apple Store. Udviklerne bør teste app’en før den lanceres, for selvom den godkendes af Apple, er der stadig malware, der bliver mere og mere avanceret og sværere at undgå.

Det er nemmere at udvikle til Android, da deres sikkerhedsstandarder er helt anderledes. Android giver de fleste apps mulighed for at komme på Google Play, og så er det op til brugerne at afgøre hvilke der er gode. Her kommer anmeldelser fx til sin ret, hvor brugerne har mulighed for at se, hvad andre synes om app’en.

Så selvom operativsystemet tilbyder at teste app’en, bør app udviklere selv teste deres apps før lancering. Du skal teste GPS, kamera og andre sensorer, som brugerne har brug for, når de navigerer en app. Før du frigiver en iOS-app, skal du slukke for NS-Log'en, så hackerne ikke nemt kan få adgang til din app.

● Sikre din kode

At sikre din kildekode kan være virkelig vigtig og gavnlig, da du på den måde kan undgå utilsigtede sikkerhedsproblemer. Sikkerheden skal være en prioritet i mobil software fra dag et af. Hackere forsøger endda at bygge kode i håbet om at nogen vil købe det, og de vil være i stand til at få de nødvendige oplysninger, som de vil have. Det foreslås, at udviklerne verificerer koden for phishing-forsøg, før de køber koden, hvilket vil vil hjælpe dem med at være mere sikre.

● Sørg for, at din server er sikker

Alle apps har brug for information fra deres brugere, og de modtagne data skal opbevares i et sikkert miljø. De servere, som app’ens API'er har adgang til, bør helt sikkert have sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dataene og forhindre uautoriseret adgang. Udviklerne kan bruge nogle af metoderne, såsom containerisering. Det er en metode til at oprette krypterede beholdere for sikker lagring af brugerens data. De kan endda konsultere en netværks sikkerhedsspecialist for at gennemføre tests; dette vil hjælpe dig med at sikre, at de rigtige data er beskyttet på en konstruktiv måde.

● Test din app

Mens du tester appen, bør du overveje en EMM test, hvilket giver bedre sikkerhed end andre. Det er vigtigt at teste app’ens kode, og det er der nogle app udvikling ,der ikke har stort nok fokus på. Når apps produceres så hurtigt, falder det vigtigste trin i processen ofte på vejen for at fremskynde tiden på markedet.

Hvis du ikke sikrer, at appen er sikker, så sætter du alle dine brugere og deres personfølsomme data i fare. En succesfuld app skal være en sikker app, ellers mister den værdi. Udviklerne er forpligtet til at teste alle potentielle sikkerhedsproblemer. Grundig test indebærer også bevidst at undersøge et netværk eller system for svagheder. De bør også testes grundigt for godkendelse og autorisation, datasikkerhed og session management. Det er muligt at teste en app i et miljø før den lanceres.

Antallet af de mobile brugere og de mobile hackere øges dag for dag. Hackerne lurer for at forsøge at stjæle følsomme oplysninger; Derfor kan det være som at give en åben invitation til hackerne at kompromittere med app sikkerhed. Det er kritisk at overveje alle de forskellige teknikker til sikring af en app gennem intelligente udviklingsbeslutninger. Således vil du undgå digitale hackere, der gør dit system, brugerinformation og omdømme ekstremt følsomt. Du bør overveje al sikkerhedstest og udføre testen selv. Derfor er udviklerne forpligtet til at kontrollere API'erne og anvende egnede sikkerhedsmetoder for at sikre, at kun autoriseret personale har adgang.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini