Sådan Vælger Du En Ideel Mobil App Udviklingsplatform

mobile app development platform

Din appudviklingsbeslutning rejser mange spørgsmål, og et af de sværeste spørgsmål er, hvilken mobil app udviklingsplatform skal du vælge til din app? Når dette spørgsmål bliver stillet, svarer et flertal af folket på samme måde som: "Jeg har ikke bestemt mig endnu, lad os se .... Måske Android, eller måske iOS. Jeg er ikke sikker. Hvis du bliver spurgt om dette spørgsmål, vil du måske svare på samme måde. Det er ikke en nem opgave at bestemme en ideel platform til din appudvikling.

At læse omkring funktionerne iOS og Android, giver dig ikke fuld indblik i det gode, den dårlige og den ubehagelige del af hver platform. Når du vælger en platform til udvikling af mobil apps, skal appudviklerne vurdere, hvilken type applikationer de vil bygge. Det er ikke nemt at udvikle en app, men udviklerne er forpligtet til at huske på mange aspekter og arbejde i overensstemmelse med disse.

Med den udviklende teknologi er der kommet en række platforme op, og de omfattende valg gør udvælgelsen forvirrende, men det er vigtigt at vælge det bedste, der kan opfylde dine specifikke krav, da det sikrer, at du når et bredere publikum, samtidig med at du opretholder og håndtere de unikke behov i din organisation. Der er nogle faktorer, der er vigtige at vide, inden du vælger en ideel platform.

  • Funktioner på platformen

Funktionerne på platformen spiller en afgørende rolle i valget af en ideel app-udviklingsplatform. Kun en platform med tilstrækkelige funktioner til at understøtte en høj ydeevne vælges af virksomhederne. Platformen skal være intuitiv og nem at lære, så app-udviklerne kan udføre processen med fleksibilitet og lethed. Platformen skal også understøtte samarbejdsprocesser med jævne operationer, fra udvikling til test, fejlsøgning, implementering, hosting og vedligeholdelse af appen. Det er op til app-udvikleren at vælge imellemnative, web eller hybrid. Både de native og hybrid apps har deres fordele og ulemper, men native apps er mere favorable. Vi har vendt dette emne i en af vores blog i detaljer. Alt i alt er native apps det bedste valg.

  • Målrettet målgruppe

Valget af en app platform er også påvirket af denne faktor. Det er vigtigt at huske målgruppen, som du laver denne app til, uanset om du målretter mod den unge generation, eller du målretter mod en bestemt kategori af publikum. App-udviklerne, skal vælge en passende teknologi til at målrette og fange de fleste af dine kunder på det rigtige sted og tidspunk. Det er alt afgørende betydning at holde din målgruppe i tankerne, når du vælger den mobile platform. Når du vælger den rigtige platform til udvikling af en app, skal du vide, hvor de fleste brugere skal være, så du kan finde dem på det rigtige sted og til det rigtige tidspunkt.

  • App-implementering

Appudviklingsplatformen kan implementeres på to måder, som lokale produkter eller cloud-baserede tjenester. Lokale løsninger er ressourceintensive og tager længere implementeringstid, men kan være omkostningseffektive i det lange løb. De giver bedre kontrol over processer, sikkerhed og databeskyttelse. Omvendt er cloud-baserede tjenester forbundet med nem adgang til et bredt udvalg af værktøjer og teknologier sammen med lav opstartspris. Således afhænger det af udviklerne, for at beslutte implementeringen af appen.

  • Valg af brugere

Valget af brugerne kan være en stærk faktor, der påvirker valget af app udviklingsplatformen. Brugerens valg varierer fra sted til sted, da der fx, er flertallet af de mennesker, der bor i USA, foretrækker iPhone. Valget kan således variere fra land til land. Så hvis du udvikler en app, hvor flertallet er iPhone-brugere, så foretrækker iOS, eller hvis flertallet af brugerne foretrækker Android, skal du gå til Android. Du kan også få en tredje mulighed, hvor der er mix brugere af Android og iPhone, i så fald kan du vælge begge dele. Derfor kan valget af brugerne være et effektivt punkt at bestemme, hvilken platform der skal vælges.

  • ROI

Hver virksomhed sigter mod en lav investering og højt afkast. Mens du beslutter dig for platformen, skal du også huske på dette aspekt. Det er vigtigt at planlægge på forhånd, og finde ud af, om platformen ville bringe et godt afkast til virksomheden eller ej. Investering i en app er kun vellykket, når du får det ønskede afkast fra det. Det er ikke kun app-udviklingsprisen som der skal tjenes tilbage, men også en platform, der vil give stort overskud generelt. Dette er også afgørende for virksomheden.

Virksomhederne skal være opmærksom på ovenstående punkter, inden de vælger en app-udviklingsplatformen. Det er vigtigt at præcisere, hvilken platform du vil have til din app, enten iOS eller Android eller begge dele. En virksomhed, der ønsker at investere i en mobil app, skal være klar over, hvad det forventes. Behovet er afgørende for udvælgelsen af din platform til din app.

Både Android og iOS er egnede platforme, men valget afhænger af dine appkrav. Du kan få hjælp fra app udvikling  Danmark for at få de bedste resultater.

Vi tilbyder tjenester til både iOS samt Android udvikling. FIFIUM, har med sin ekspertise og erfaring, de rette redskaber til at lave en effektiv og professionel app. Kontakt os når som helst, og vi vil hjælpe dig med at få den bedste appløsninger i henhold til dine behov. Vi udvikler apps, som folk elsker. Viudvikler ikke kun fantastiske apps, men vi skaber også smukke oplevelser til vores kunder. Grib chancen for at få den bedste app udvikling på marked med FIFIUM. Du er velkommen til at kontakte os og vi vil hjælpe din virksomhed til succes.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini