Skal Have Funktioner Til Nyhederne App Udvikling

15 Nov 2017
news app development

For nogle år siden kiggede folk på aviserne for at få seneste overskrifter og nyheder. Derefter kom radioen og tv på markedet, og folk havde en anden mulighed for at få de seneste nyheder. I dagens hektiske verden er folk meget optaget af deres arbejde og daglig dagen at de næsten ikke har tid til at falde til ro, og kan have svært ved at få de seneste nyheder. For at gøre det mere brugervenligt har de fleste aviser og nyhedskanaler åbnet op for adgangen til nyhederne via brugernes smartphones, og nogle er stadig i gang med udviklingen af en mobil app for at introducere sig til nyhederne app udvikling, da medierne uden tvivl skal på være på det digitale marked.

Folk som elsker nyheder finder de bedste nyheds apps, for at holde sig opdateret, de mobile apps er blevet deres primære metode for at holde trin med de nyeste overskrifter, undersøgelsesrapporter og andre vigtige begivenheder. Det indhold, som brugerne primært har adgang til via mobiltelefonerne, er nyhedsprogrammerne, som gør det muligt for brugerne at være med på det seneste nyt der sker. Derfor er trangen hos folk for at gå igennem højkvalitets indhold, herunder nyheder, ført til fremgang af nyheds appen.

Med en stort antal af nyhedsprogrammer, der kommer ind på markedet, er det lige til at komme ind i læsernes hænder. I denne blog hjælper vi dig med, hvordan din nyheds app kan skille sig ud på dette yderst konkurrencedygtige marked. En veldesignet app har nogle unikke funktioner for at engagere publikum på alle niveauer, og det medfører også app udvikling skal administrere appens indhold på en effektiv måde. Lad os se på nogle af de vigtigste funktioner.

 • Attraktive brugeroverflade

Vi ved alle at "første indtryk er det sidste indtryk". Det gælder også for mobil apps. For at imponere læserne ved første blik er et attraktivt brugerinterface meget gavnligt. Således er det vigtigt, at appen efterlader et minde på brugerne. Under udviklingen af app skal udviklere også sørge for, at indholdet af appen distribueres på en sådan måde, at skærmen ikke viser overfyldt indhold.

 • Indholdsfiltrering

Muligheden for at filtrere indholdet baseret på forskellige kategorier bør indarbejdes i appen for at imødekomme publikum med forskellig smag og interesse. Derfor kan brugerne se de nyheder, der betyder mest for dem, og kassere dem som de finder ubrugelige.

 • Nem offline adgang

Det er ikke vigtigt, at brugerne har adgang til internettet 24/7. Således er offlineadgang et must-have-feature i nyhedsappen. Når en bruger ikke er online på grund af forskellige grunde, kan han / hun nemt få adgang til nyhederne ved hjælp af denne funktion. Da nyhederne downloades i cachen på appen, kan det være nemt at få adgang til brugerne, selvom de ikke er tilsluttet internettet, når appen er tilsluttet til internettet.

 • Mulighed for at ændre størrelsen på skrifttypen

Denne funktion gør det muligt at zoome ind i indholdet, som vises på mobil skærmen, denne funktion gør det lettere for seerne at læse nyhederne uden nogen belastning på øjnene. Denne funktion er yderst gavnlig for læserne med svagt syn, som kan have svært at læse de små skrifttyper. Derved kan læserne med denne mulighed ændre størrelse og justere skrifttypen efter deres krav.

 • Indholdsdeling

Indholdsdeling funktionen gør det muligt for brugerne at dele det, de læser i appen. De kan dele dette indhold på forskellige sociale medier platforme, såsom Facebook, Twitter og mange andre, hvilket øger visningerne af appen. Dette giver også brugerne en fantastisk oplevelse.

 • Premium-indhold

Efter brugerens ønske kan en separat sektion af eksklusivt indhold tilføjes til appen, som kan være tilgængelig til dine privilegerede kunder.

 • Effektiv CMS

Inden for nyheds appen får du også et indholdsstyringssystem, der forenkler processen med opdatering af indholdet på appen.

Mobil app markedet er i kæmpe vækst, og med de fantastiske funktioner, der er nævnt ovenfor, kan nyhedsprogrammer give mange fordele til ejerne såvel som til slutbrugerne. Nogle af fordelene er:

 • Forenklet indtægtsmodel
 • Rentegenerator
 • Salgsfremmende værktøj
 • 24/7 adgang
 • Høj ROI
 • Øger personalisering
 • Adgang til nationale såvel som internationale nyheder

I modsætning til de andre apps er nyhedsprogrammerne ret enkle. En nyheds app har enkle mål, der fanger og bevarer læsernes opmærksomhed og gentager denne proces flere gange om dagen. Hvis disse funktioner er i dine tanker, vil du helt sikkert udvikle et fantastisk nyhedsprogram, som hjælper brugerne med at få live opdateringerne. I dagens. Mobile app tsunami er lige begyndt at rulle, det er dumt ikke være med på trenden og komme ind i denne verden. Når nogen ønsker at vide, hvad der sker over hele verden, vender han / hun kun til den bedste nyheds-app, så for at være vellykket skal du være på brugerens liste over de foretrukne nyheds apps.

Ved at skifte til en mobil version af dit nyheds program, er der et utal af muligheder. Derfor skal du finde en gruppe af fremragende app udvikler, for at opbygge din app korrekt og promoverer den klogt.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini