Succesmantra: Byg det, som dine brugere elsker

11 Sep 2018
app development

Dette er faktisk en million kroner rådgivning, som kan gives til enhver app ejer, som ser frem til at udvikle en robust app løsning, der passer til forretningsbehovet, men altid har en konstant frygt for, at hvis min app ikke ville blive succesfuld, eller ikke ønsket af sine bruger ???

Ja, det er min største foretagende, at du skal lav en app, som er elsket af dine brugere ... men hvordan er det muligt, kender dineappudvikler hemmeligheden, eller er det noget, du skal være forberedt omkring på forhånd…

Jeg ved, at spekulationerne er mange, og de bliver ikke let slået ud af hovedet, men der er mange, der skal placeres lidt under faktahullet, så der kan ikke opstå konstant forvirring.

Jeg ved, at det lyder anderledes, og du skal tænke, at enhver app, der er udviklet, faktisk er på parametrene for succes og finder det passende for brugernes behov, men her tager du fejl, for hvis det var situationen, så fandtes der ikke apps har dumpet på vejen mod succes, og ville have klatret på successtigen.

Så denne teori er tilstrækkelig til at bevise det yderligere for dig, at en app skal have det noget ekstra, så den kan lides af dine nuværende og kommende bruger... Hvis du virkelig er villig efter at vide, hvad de væsentlige faktorer er, så skal du læse det efterfølgende i denne blog ...

Giv særlig opmærksomhed til din apps design

App design er altid udformet omkring appens specielle behov, men hvis du undlader at adressere disse specielle behov omkringapp design så er det ligegyldigt hvad ditapp produkt er. Dine appdesignere skal styres og skal fortælle, hvordan din app skal se ud.

Hvad er forventningerne til dine brugere, og hvordan kan dinapps design imødekomme det?

Med denne rigtige strategi kan du sikre dig, at ingen af ​​aspekterne i dit app design som brugergrænseflade eller UX er komplekse nok til at give brugerne en smertefri oplevelseaf din app.

Det skal være den nemmeste og engnidningsfri  proces for at få adgang til din app.

Indtjeningen må ikke være et primært mål for din app

Når en app er udviklet, er den vigtigste bekymring bag appudviklingen indtjening, men denne fokus på  indtjeningsstrategi må ikke spille den vigtigste rolle på din apps funktionalitet.

Hvis din appfremviser masser af annoncer, der afbryder brugernes oplevelse, vil det gøre dine brugere frustreret og irriteret.

Hold annonceringernepå et minimum, eller giv brugerne mulighed for at nyde den annoncefrie oplevelse med opgradering af dinapp til premium-version.

I premium-versionen skal du for at oprette brugerbasen holde prissætningen så minimal som mulig og kalde den det indledende tilbud, der er tilgængeligt i en begrænset periode, så det bliver muligt for brugerne at føle sig tilbøjelige til at tilkøbe premium-versionen af dinapp.

Udbud ikke, hvad der allerede er

De forskellige apps, der allerede er tilgængelige på markedet, er i overflod, og du kan ikke benægte, at de primært vælges af brugerne på basis af at tilbyde de unikke oplevelser.Forestil dig, at din app tilbyder eller replikerefunktionen, der allerede findes i markedet, så forventer du ikke, at din app får en større brugebase end de allerede eksisterende apps på markedet.

Du skal undersøge og analysere, hvilke funktioner der kan forbedres yderligere eller gives et twist for at udvikle en stærkere brugerinddragelse på din app.

Udvælg en effektiv app-udvikler

Udvælgelsen af ​​appudviklingsselskabet har en stor betydning, og du kan derfor ikke vælge dit app udviklingsselskab i blinde.

Et effektivt applikationsudviklingsselskab har erfarne appudviklere, designere og marketingfolk, der investerer deres passion og ekspertise kombineret sammen for at skabe en succesfuld app til dine forretningsbehov.

Derfor skal du ikke falde for de billige eller ineffektive udviklere, men gør et valg efter tilstrækkelig markedsundersøgelser.

På den anden side, hvis du er villig til at få en gennemprøvet anbefaling til et førende app udvikling sfirma i Danmark, så må du hellere komme i kontakt med Fifium i dag.

Fifium er grunden til,at mange virksomheder for at finde deres niche på app markedet. Dukan med fordel kontakte deres team i dag til en uforpligtende samtale.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini