Tips til opbygning af en fremragende app landing page

23 May 2018
Hvad koster det at lave en app

Selve konceptet med en app er noget, der burde antænde en følelse af ​​komfort og bekvemmeligheden i brugerens sind og unægtelig apps er den bedste ressource for de monetære fordele og hjælper med at skabe en god forretning.

Grunden til, at jeg føler mig bundet til at skrive om dette skyldes, at mange virksomhedsejere holder sig selv tilbage for at tage initiativ til at få en app til deres forretningsbehov. Det er særligt en tanke, som altid skræmmer dem 'hvad koster det at lave en app' men tro mig app udvikling omkostninger er ikke en bekostning, men en investering til dine forretningsbehov.

Lad os nu hoppe tilbage til mit emne igen. Begrebet app er gået lidt sur på grund af den eksisterende konkurrence indenfor app udvikling sfeltet, hvilket øges eksponentielt hvert øjeblik.

Der er dog ingen grund til at bekymre dig ... fordi der er en løsning, som kan hjælpe din app med at modvirke konkurrencevirussen, og at strategien er ved at få en app ’Landing page’ til din app.

App ’Landing pagen’ lyder måske det nemmeste aspekt for dig, men det er faktisk ikke, og grunden er enkel, da en app ’Landing page’ hjælper din app til at højne konkurrenceevne og fører din målrettede måægruppe til at downloade din app.

Så nu, når vi ved, at app ’Landing page’ højner samt optimere på et helt nyt niveau, så skal vi derfor overveje nogle væsentlige trin, mens du udvikler appens ’Landing page’.

Så i dette indlæg vil jeg hjælpe dig med at skabe den fantastiske app ’Landing page’... bare læs videre ....

# 1- Baggrundsbillede

Vi har alle hørt det, at der ikke er noget som sådan en chance for at skabe et indtryk, der ville vare længe og for evigt. Baggrundsbilledet er det allerførste, der tager fat i dine brugeres opmærksomhed og hjælper dine brugere med at forbinde sig med dit mærke efterfølgende. Derfor er et væsentligt baggrundsbillede yderst essentielt, for at hjælpe dig med at fordybe dit publikum, så sørg for at dit billede skal indeholde: høj opløsning, kontrasten for at gøre knapperne synlige og en sidste ting, som dit baggrundsbillede skal vedrøre den egentlige forretning af din app.

# 2- Overskrift på side

Overskriften på din app ’Landing page’ er indflydelse for dine brugere, for at påvirke dem til at komme og holde sig til din app ’Landing page’ og scrolle videre. Hold overskriften kort og meningsfuld, hvilket udsletter tvivl om, hvilke potentielle brugere der kan få adgang til din app. Det skal skabe en WOW-effekt på dine brugere, og de må værdsætte det hele for at bruge den.

# 3 - Call-To-Action knapper

Når en bruger får adgang til din app, skal handlingsknapperne være det afgørende element på din side, hvilket skal tilskynde en bruger til at klikke på knappen. Sørg derfor for, at handlingsknapperne på din app ’Landing page’ skal være: kortfattede, lyse og ekspressive nok til at få brugeren til at klikke på knapperne.

# 4 - Video Teaser

Inden for app ’Landing page’ skal du sørge for at inkludere video materiale direkte fra appen, så din målgruppe kan se, hvad din app handler om, og hvad der er der i deres bagage at tilbyde dine brugere.

App video’er må ikke være mere end 9-10 sekunder, eller der kan også være exceptionelle videovarigheder, men sørg for, at din eller dine app videoer har en engagerende baggrundsmusik, hvilket vil holde brugerne limet til din app.

# 5 - Responsive Design

Det responsive design på din app ’Landing page’ har en afgørende betydning, så brugerne kan få adgang til ethvert sted i deres convent enhedstilstand. Sørg derfor for, at din app ’Landing page’ ser æstetisk samt glædeligt ud på en hvilken som helst enhedsopløsning.

Disse tips, hvis de følges godt, kan hjælpe din app ’Landing page’ til at tage brugerne opmærksom på og dermed skabe flere downloads på din app ... bare komplimentere din app ’Landing page’ med de rigtige funktioner og design i forbindelse til din app, som kun er muligt, når du vælger et rigtigt app udvikling sfirma, som Fifium. Fifium hjælper dig fra koncept og til at omdanne det hele til en succesfuld virkelighed.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini