Video app marketing er et must for din apps succes

18 Apr 2018
App udvikling

Når processen med app udvikling er overstået, er den næste ting i blandt dine om tågede tanker er, hvordan man får appen til at blive succesfuld og efterspurgt af din målgruppe?

Hmmm, det er faktisk en stor bekymring, og skal tages betragtninger af antallet af udfordringer må det ikke tages for givet, da der er nok konkurrence til at skabe hindringen for din apps vej til succes, og det stadigt voksende antal apps øger chancer for din apps fiasko.

For at overvinde denne forhindring kommer markedsføringen her særligt i spil, hvilket gør det muligt for appen at blive genkendt og få den fulde opmærksomhed, som den fortjener. Jeg ved, at det er ikke mange af jer finder det app marketing overraskende, da det ikke er et nyt venture for app og hertil særligt succesfulde apps. App marketing er hvad enhver app udvikling sfirma følger, men der er få hemmelige ingredienser, som ikke alle app udviklingsselskab følger ....

Hvad er de???? Hvordan får man adgang til dem ??? Kan jeg integrere dem i min app marketing??? Ved du virkelig, hvad de egentlig er ???

HOLD ... .Tag et åndedræt og slappe af ... ja, jeg kender den hemmelige ingrediens og og og og ... BOOOMM !!!!

Bare rolig, jeg deler denne hemmelige ingrediens med dig i dag gennem denne blog, så hold dig opdateret og læs med videre ...

Hvorfor din app har brug for App Marketing

Nå, mange app ejere, lever med en misforståelse, at siden deres app tilbyder en række forskellige funktioner og måske et yderst tiltrækkende design, at det gør dem unikke nok, så deres app ikke kræver en markedsføringsmetode, da de funktioner, der findes i appen, ville gøre jobbet nemmere angående at tiltrække opmærksomhed på markedet, så en app marketing er et STOOORT NEJ.

Det er her, du skal vågne op, og du skal forstå, at selvom din app tilbyder nye og innovative funktioner og design, men hvis det ikke får opmærksomheden fra målgruppen, så er det ikke andet end spild af både tid og penge. Jeg ved, at du har kæmpet hårdt og utrolig meget, for at opnå den opmærksomhed, som du og din app fortjener, men det er ikke den eneste vej for at sikre succes og opmærksomhed på.

App marketing skaber en strategi, der gør det muligt for dine brugere at lægge mærke til din app gennem de forskellige årsager til marketing taktik, og en af ​​de mest værdifulde taktikker for alle er video marketing.

Ja, video marketing er den hemmelige ingrediens, som ikke alle app marketingmedarbejder følger, men dette er den strategi, der giver det største afkast og hjælper din app til at få den tilstrækkelige opmærksomhed på.

Faktisk er der mange fordele involveret i denne strategi, såsom:

  • Det hjælper med at fange brugernes opmærksomhed

Dine brugere elsker at se noget i aktion, og en video på din salgsfremmende hjemmeside tjener dette formål ubeskrivelig godt. Det gør det muligt for en række brugere at få opmærksomhed og holde sig engageret i din app, fordi den afspejler tydeligt de levende funktioner i form af en video og giver dem en bedre forståelse af din app.

  • Det bygger tillid

Dine brugere vil have grunde til at vælge dig over dine konkurrenter, og det kan kun ske, når du tillader dine brugere at gennemgå din app, så de kan se og stole på bl.a. appens brugervenlighed. Denne opgave kan ikke opnås med en simpel app forfremmelse, men en app, der giver den rigtige video indhold i appen, fortæller virkeligt meget om din app og giver flere grunde til brugerne til at stole på din app og dens funktioner.

  • Det hjælper med at rangere

Til din overraskelse øges chancen for at blive rangeret først på Google-rangeringen med mere end 50 gange ca., hvis du har en video på din salgsfremmende hjemmeside for din app. Faktisk hjælper videoen dine brugere med at blive længere på hjemmesiden, og denne længere eksponering tillader søgemaskinerne at opbygge tillid og øge statistikrapporten.

Disse er faktisk ikke den fulde liste over de fordele, der kommer ud af video marketing, men disse fordele vil hjælpe dig med at integrere denne strategi i din app marketing plan.

Ja en yderligere reminder er, at du ikke bør springe over for enhver pris, at din marketingplan skal komplimentere appens funktionerne, så sørg for at du har valgt et rigtigt app udvikling sfirma ligesom Fifium til dit app koncept, som har det nødvendige eksponering og den tekniske ekspertise til at håndtere dine krav til din app.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id - christoffermartini