Virksomhedsmobil App Udvikling

3 Nov 2017
app development

App udvikling i Danmark har spredt sig som et brand. Med den hurtige teknologiske vækst er virksomhederne blevet digitale, og mobil appen er det vigtigste aspekt, i denne form for digitalisering. Derforudvikler de fleste virksomheder deres egen mobile app og ansætter eksterneappudvikler Denmark, for større kundeudvidelse og bedre medarbejderinteraktion. Forskellige typer virksomheder vælger forskellige typer apps, alt efter deres forretningsbehov. For at imødekomme virksomhedernes krav er der forskellige apps til rådighed, og en af dem er entreprise app.

En virksomhedsapp hjælper virksomhedernes verden med at løse problemerne i en virksomhed. I dagens virksomhedsmiljø er enterprise apps komplekse, skalerbare, distribuerede, komponentbaserede og missionskritiske. Disse apps kan implementeres på en række platforme på tværs af virksomhedens netværk. Virksomhedsapplikationerne er data centreret, brugervenlige og skal opfylde strenge krav til sikkerhed, administration og vedligeholdelse.

Design og udvikling af virksomhedsapplikationer kan medføre at tilfredsstille et stort publikum, da de fleste apps, der findes i brugerens mobiltelefon, er entreprise apps. Efterspørgslen fra hver sektor er forskelligt fra den næste. Derfor er det ikke muligt at opfylde disse krav med en enkelt virksomheds app. For hver efterspørgsel er der en anden type virksomhedsapp. Her er de forskellige virksomheds apps.

 • ERP App eller Enterprise Resource Planning App

ERP er forretningsprocesstyringssoftware, der gør det muligt for en organisation at anvende et system med integrerede apps, at styre virksomheden og automatisere mange back office-funktioner i forbindelse med teknologi, tjenester og menneskelige ressourcer. ERP apps hjælper den øverste ledelse til nemt at styre forskellige afdelinger, såsom salg, køb, eksportkonto og mange andre.

 • CMS App eller Content Management

Content management- eller CMS-apps hjælper med at styre forskellige typer indhold, såsom dokumenter, præsentationer, produktoplysninger og andre data. Med hjælp fra CMS kan bulkindholdet således håndteres let.

 • CRM App eller Customer Relationship Management

Udtrykket i sig selv refererer til praksis, strategier og teknologier, som virksomheder bruger til at styre og analysere kundeinteraktioner og data i hele kundens livscyklus med det formål at forbedre relationer til kunderne, og hjælpe med at opretholde kunden og drive salgsvækst.

 • Andre fordelagtige Enterprise Mobile Apps

Det er ikke kun de ovennævnte virksomheds apps, men også der er nogle få apps, som hjælper virksomhederne, som f.eks. Human resource management app eller HRM, ordrehåndteringsapp, eksportsalgsprogram, finansiel app, faktureringsapp og mange andre. De forskellige virksomhedsapps udvikles ud fra efterspørgslen og kravet til en virksomhed.

 • Fordele ved Enterprise Mobile Apps:

Virksomheder har indset behovet for en Enterprise App udvikling samt de er opmærksomme på de endeløse fordele, der tilbydes af virksomhedens apps. Det grundlæggende mål for virksomhedernes mobilitet er at hjælpe medarbejdere til at være forbundet, uanset hvor de er, og få adgang til virksomhedens data for at kunne arbejde fjernt, når de er væk. For at være en succesfuld virksomhed er alt, hvad du behøver, at investere i udvikling af Enterprise Mobile App. Før du går videre med ideen om virksomhedens appudvikling, er det godt at vide lidt om de fordele, der er med virksomhedens apps. Som virksomhed vil du have stort gavn af at investere i en Enterpriseapp udvikling. Nogle af disse fordele er:

 • Øger produktiviteten - Virksomhedsapplikationerne øger produktiviteten på mange måder. Så det sikrer medarbejderne fleksibilitet til at arbejde væk fra kontoret, hvilket fører til stor medarbejdertilfredshed.
 • Særligt gavnlig inden for ”feltarbejde” - Virksomhederne tilbyder især up-to-date information og nem adgang til især mobile medarbejdere. De kan fokusere mere på kunden og bruge deres tid effektivt til salg, udvikling, fejlfinding og meget mere. Kunderne vil mærke den ekstra personlige opmærksomhed fra medarbejderen
 • Forenklede it-processer - Når det kommer til kommunikation inden for organisationen, er der tidspunkter, hvor mange mennesker ikke er teknologiske og har problemer med at styre it-strukturen. Enterprise app integration hjælper med at overvinde disse typer af barrierer og dermed forenkler forretningsprocessen håndhæve bedre funktionalitet kombinerer information og brugervenlig grænseflade.
 • Informationsdeling - Ved hjælp af virksomhedens app er informationsstrømmen virkelig forenklet. Virksomhederne kan altid give medarbejderne de opdaterede data ved at integrere virksomhedens apps. Det sparer også medarbejdernes tid.
 • Sænker omkostningerne ved erhvervslivet - Virksomhedsapplikationerne eliminerer afhængigheden af papir og blæk, som er dyrt. Dermed omdanner du dine traditionelle og dyre metoder til mere effektive og omkostningseffektive processer.
 • Offline adgang - Internet-nedetider kan ske til enhver tid, eller du kan være på et sted, hvor internetadgangen er begrænset. I sådanne tilfælde er en Enterprise app den eneste vej at gå, da det hjælper dig med at arbejde offline.

Efter at have læst denneblog, og hvis du har besluttet dig at få en virksomhedsapp lavet, og leder efter et appudviklingsfirma til at hjælpe dig, kan FIFIUM app udvikling Danmark være et godt valg. Hos FIFIUM har vi et specialiseret appudviklingshold til at hjælpe vores kunder med at blive en mobilbaseret virksomhed. Vi hjælper vores kunder med at strukturere deres apps og gøre dem let håndterbare. FIFIUM leverer appløsninger, der er omkostningseffektive, innovative og brugervenlige. Vi leverer ikke kun appløsninger, men skaber også smukke oplevelser til vores kunder. For at opleve vores tjenester og få udviklet en dedikeret app til din virksomhed, kan du kontakte os når som helst.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini