Virtual Reality Fremtidens App Udvikling

13 Dec 2017
virtual reality

Betydningen af "Virtual Reality" ligger skjult i selve navnet. Ordet “virtual” kan oversættes til “tæt på”, og “reality” betyder ”den virkelighed, der faktisk eksisterer”, eller “det vi oplever som mennesker”. Så virtual reality kan med andre ord betegnes som “tæt på virkeligheden”. VR er en af de mest bemærkelsesværdige udviklinger i nyere tid, og den er, ifølge os, klar til at forvandle underholdningsverdenen samt mange andre.

Virtual reality er et populært emne i disse dage og VR-teknologi vil med garanti ændre fremtidens udvikling af apps. Vi har alle forskellige mål og drømme, om det er at komme til mars, svømme med delfiner, løbe en olympisk 100 meter eller synge på scenen med vores største idol, forbliver det oftest drømme. Hvad nu hvis du kunne gøre alle disse ting, uden at forlade dit hjem? Det kan nu blive til virkelighed, takket være VR, der forsøger at gøre fantasi til virkelighed. Og dette er blot begyndelsen. Lad os udforske VR nærmere.

Virtual Reality

I bund og grund er virtual reality et kunstigt miljø, der er skabt med software og præsenteret for brugerne, så det fremstår som et ægte miljø. Det betyder at du forlader den virkelige verden og erstatter den med et computergenereret alternativ.

Det er en ny virkelighed, skabt af computerteknologi. Brugeren træder ind i en ny verden, hvor skærmen erstattes af en 3D-verden, der kan opleves og interageres med. I de seneste par år har forbedret grafisk gengivelse forbedret VR-oplevelsen. Det er ikke længere en nørdet begivenhed, med mere et almindelig valg af underholdning.

Selvom mange VR-enheder allerede er tilgængelige i butikkerne, er den moderne mobile VR-teknologi primært udviklet til fordel for underholdning og forretning.

Forskellige brancher har haft glæde af Virtual Reality

VR apps bruges af flere brancher på tværs af forskellige vertikaler, store og små. VR-teknologi er ikke kun bundet til spil, men anvendes i mange andre vigtige industrier. Det hjælper forskellige brancher til at tage deres kundetilfredshed til et helt nyt niveau. Selvom spil er det første, folk tænker på, når VR nævnes, er det bestemt ikke det eneste relevante. Der er mange andre industrier, der nyder godt af denne teknologi på måder, vi ikke engang kan forestille os. Lad os tage et kig på nogle af brancherne, der allerede har integreret VR apps.

 •  Mode
 • Ejendom
 •  Zoo
 • Medicin
 •  Sundhed
 • Fitness
 • Film og underholdning
 • Biler
 • Uddannelse
 • Luft og rum
 • Rejser
 • Marketing
 • Journalistik
 •  Reklame
 • Arkitektur
 • Kunst
 • Militær
 • Indretningsdesign

Fordele ved Virtual Reality til en virksomhed

●  Øger salget

Med hjælp fra virtual reality kan virksomheder øge deres salg. Et virtuelt prøverum svarende til den fysiske oplevelse i butikken. Det gør det muligt for kunderne at prøve tøj hjemmefra, for at afprøve størrelsen og stilen. Denne funktion hjælper altså køberne til at visualisere sig selv, mens de prøver en række tøj. Det holder brugerne involveret i længere tid, og øger chancerne for konvertering til et salg.

●  Interaktiv markedsføring

Virtual reality gør det muligt for virksomheder at fremme deres produkter ved hjælp af en blanding af fotografering og teknologi, der i sidste ende fører til interaktiv og effektiv markedsføring. Da fotorealistisk VR-oplevelser engagerer folk, kan virksomheder markedsføre deres produkter på en ny attraktiv måde. VR-teknologien vil hjælpe virksomheder med at markedsføre deres produkter på en interaktiv måde, som får nye kunder lokket til.

●  Branding

Det giver virksomhederne mulighed for at fremme deres produkter på en bedre måde, og også hjælpe dem med at styrke deres brand. Virtual reality app udvikling hjælper med aggressiv markedsføring, og overrasker kunderne og glæder dem med VR apps, så de kan opleve dine produkter på en helt ny måde.

●  3D vision

3D-vision er en anden fordel, der tilbydes af VR, der giver folk mulighed for at se en 3D-avatar af produkterne uden afbrydelse i den virkelige verden, der gør shopping mere interaktivt og effektivt for kunderne. Det skaber en mindeværdig oplevelser, der overgår den virkelige, og det vil også hjælpe med bedre kundetilfredshed samt kundeloyalitet.

●  Avanceret træning

VR kan bruges til at øge effektiviteten af fx erhvervsuddannelser. Det hjælper en bred vifte af medarbejdere på tværs af forskellige brancher, til at forstå og lære ting bedre. Det er især til gavn for sundhedsuddannelse, luftfarts øvelser, industriel gaffeltruck og gravemaskine uddannelse, militær træning, coaching sportsudøvere, og mange andre.

Dette er et glimt af VR apps, og der er meget mere at vidne i den nærmeste fremtid. Det er allerede bevist, at VR apps kan hjælpe virksomheder til at interagere med deres målgruppe på en bedre og mere effektiv måde. Disse apps har allerede taget mange industrier med storm. For at realisere de fordele, som VR-baserede apps tilbyder, er mange virksomheder begyndt at indarbejde VR i deres forretningsplan, og mange påbegynder samarbejde med app udviklere. Hvad venter du på? Få din virtual reality app udviklet hurtigst muligt, og oplev hvordan VR kan forbedre din virksomhed.

Du kan kontakte Fifium på:

Email - contact@fifium.com

Kontakt nr. +45 50 89 89 89

Skype id-christoffermartini