E-handel

E-handel

E-handel

Mobil handel er voksende som aldrig før. Hvis du er en online forhandler og ikke allerede har en mobil strategi, så er det bedst komme igang med planlægningen!

En veludviklet app eller lydhør hjemmeside er en vigtig del af en mobil strategi. Her spiller indbyggede apps også en vigtig rolle og udmærker sig ved at køre brugerengagement, øger gentagelses besøg fra loyale kunder og maksimerer vogn konvertering. Af denne grund har førende online forhandlere allerede eller har travlt med at udvikle indbyggede mobilapps (dvs. iPhone, iPad og Android apps).

Følgende er 3 nøgler til succes, som har hjulpet hundredvis af online-forhandlere til at oprette, implementere og administrere mobilhandel apps til deres butikker. Jeg håber du kan trække på disse lektioner for at styre et succesfuldt projekt, hvis du har besluttet at lave en indbygget app-del af din onlinebutiks mobilstrategi.

Nr 1: Arbejde med en virksomhed eller en app udvikler, der specialiserer sig i e-handel. Hvilket vi gør hos Fifium. E-handel har unikke krav, især når det kommer til apps og mobil. Du ønsker at finde en udvikler med mobilhandel UI / UX erfaring, mobil præstation ekspertise, og vigtigst E-handel backend integration kapaciteter.

Nr. 2 : Tænk på livet efter din app er live. Få din app udviklet er kun halvdelen af kampen. Hvem vil opdatere og vedligeholde din app fremadrettet? Når en ny version af iOS frigives, når du har brug for at lave en indholdsoptimering, når du tænker på en ny funktion? Hvis din udvikler forsvinder efter dit første engagement, sidder du fast. Desuden ønsker du ikke at være helt afhængig af din udvikler - at have en vis selv styringsevne er ideel.

Nr. 3 : Se efter en løsning, der giver portabilitet mellem e-handelsplatforme. Du kan vælge at skifte platforme på et tidspunkt ned ad vejen. Sørg for, at din app løsning er let udskiftelig mellem platforme, ellers kan du blive ramt af et spærring ved at lave en switch eller i det mindste møde et uventet udvikling hindring for at gøre din app funktion med en ny platform. Hos Fifium kan vi være din tech partner for at bringe din E-handel app til live.