FAQ

FAQ

FAQ

Hvordan kan jeg gå fra idé til en færdig app?

Når du har en god ide til en ny innovativ app, men ikke ved, hvor du skal starte - kontakt Fifium, vi lytter til alle dine ideer og drømme og omdanner dem til en fantastisk app. Du får forreste række til alt hvad angår opbygning af din nye app, og vi vil gøre alt det hårde arbejde, der kræves for at fuldføre en succesfuld app.

Hvilke sprog kommunikerer Fifium i?

Vi kommunikerer primært med alle vores kunder på dansk og engelsk, men hvad angår vores apps, kan de oversættes til hvilket som helst sprog, du ønsker.

Hvilken software koder Fifium i?

Vores ingeniører er altid opdaterede med de nyeste teknologier og trends, da det er deres passion at forblive en del af appindustriens ubestridelige vækst. Se komplet info under vores tjenester.

Hvor lang tid tager det Fifium at bygge en app?

Hvis det bare var så simpelt. Hvert projekt vi starter har sin egen specifikke tidsramme, baseret på kompleksitet og indhold, men den gennemsnitlige app tager 2-3 måneder at fuldføre.

Hvad er Fifiums gennemsnitlige pris for opbygning af en app?

Hvis det bare var så simpelt. Hvert projekt vi indleder har sin egen specifikke pris baseret på dens kompleksitet. Vi leverer næsten udelukkende apps til under den gennemsnitlige markedspris. Den gennemsnitlige app koster i Danmark 100.000-300.000 DKK.

Tilbyder Fifium andet end udvikling af apps?

Selve produktionen af en app er det første skridt på vejen for at skabe en succesfuld app. Hvis du ønsker det, vil vi følge dig hele vejen til succes og videre. Vi udmærker os i produktlancering, marketingstrategier, websites, database analyse, videreudvikling og mere. Tjek alle vores tjenester i "Vores tjenester"

Hvorfor er kunderne så vigtige for Fifium?

Hos Fifium har vi altid sagt, at kunden er hjertet i vores organisation, og for at være ærlige, er kunden sandsynligvis også hjernen. Vi er derimod musklen, der producerer vores kunders gode ideer. Med andre ord ville vi altså ikke være her, hvis det ikke var for vores kunder. Vi besluttede os derfor for at imødekomme denne situation og gøre det til vores første og vigtigste princip, at tilfredsstille alle vores kunder med fantastiske produkter og god service.

Kan jeg søge job hos Fifium?

Hos Fifium søger vi altid efter at udvide vores team af talentfulde medarbejdere, så hvis du mener at have det, der kræves for at blive en del af familien Fifium, vil vi meget gerne høre fra dig.