FIFIUM
INVEST

VI INVESTERER I JERES DIGITALE UDVIKLING

Vi investerer i interessante software baseret startups, der bygger på bæredygtige ideer og består af ambitiøse og konkurrencedygtige iværksættere. Vi ønsker at blive en del af jeres udvikling, og sikre at jeres digitale forretningsidé bliver til en global succes.

HVEM VI SØGER

Vi investerer i innovativ og banebrydende teknologi med stort international markedspotentiale. Vi sigter altid højt og forventer det samme af jer. Vi indgår kun aftaler med personer, der matcher vores tilgang, og forventer derfor at jeres team er ambitiøse og målbevidste. Vi søger iværksættere med evnen til at tilføre værdi til forretningsdesign og udførelsen heraf med modet til at udfordre status quo.

HVORFOR VI INVESTERER

Mange startups tror, at vejen fra idé til succes handler om at stå på egne ben, men ingen person er kommet til succes uden hjælp. Hos FIFIUM INVEST sætter vi pris på en god idé, men investerer først og fremmest i personer med passion og viljestyrke. Vi ønsker at være den hjælpende hånd, der støtter jer i at udleve jeres fulde potentiale samt sikrer jeres udvikling og fremtid som succesfulde entreprenører.

HVAD VI INVESTERER I

Et samarbejde skal give mening for begge parter, og vi investerer kun i startups, hvor vores erfaring og ressourcer vil tilføre værdi til dens fremadrettede udvikling. Vores investering dækker specifikke omkostninger i udvalgte dele af virksomheden, hvilket varierer fra projekt til projekt. En investering fra FIFIUM INVEST er mere end et beløb på et stykke papir. Vi engagerer os dybt i vores samarbejde for at sikre rammerne for vækst og kvalitet. Vi udmærker os i virksomheders digitale udvikling med ekspertise i web- og app udvikling.

HVORDAN I ANSØGER

Send en udførlig ansøgning via nedenstående formular. FIFIUM INVEST afgør på baggrund af jeres ansøgning, om I har det, der skal til for et relevant samarbejde. Hvis I kommer gennem nåleøjet, vil I blive kontaktet af en af vores investeringsforvaltere, der briefer jer omkring det videre forløb.

ANSØG

Hos FIFIUM INVEST har vi ikke et facit på den gode ansøgning, da ethvert projekt er unikt og kræver forskellig præsentation. Vi forventer dog en gennemarbejdet ansøgning, der afspejler jeres personlighed, visionen bag jeres idé, samt hvorfor I ønsker et samarbejde med FIFIUM INVEST.

Dit fulde navn
Virksomhedens navn
Telefonnummer
E-mail
Virksomhedens lokation
Virksomheden hjemmeside (valgfri)

VI HAR FÅET UDVIKLET NOGET FØR

 

VI HAR ANDRE INVESTORER

 

UPLOAD PRÆSENTATION

TRÆK & SLIP ELLER GENNEMSE

Kort og præcis beskrivelse