Open source udvikling

Open source udvikling

Open source udvikling

Før apps dukkede op, var dette en æra på hjemmesiden. Og det er en industri, vores udviklere ved bedre end deres egne lommer. Med andre ord leverer vi også smukke hjemmesider og webapps til alle vores kunder hos Fifium. Processen er ret simpel, i stedet for at arbejde sammen med brostensbelagte individuelle softwareprodukter, får du en løsning, der er bygget til at bestille, ved hjælp af standard specifikationer. Det er som konstruktion - når du køber proprietære softwareprodukter til at drive din virksomhed, er det som at købe en samling af færdige lokaler og kalde dem et hus.

WordPress

WordPress er ikke mindre end den mest populære online publishing platform der er, derfor er vi glade for at bruge vores udvikler færdigheder.

Joomla

Nogle gange er mindre bedre end meget, og arbejde med Joomla skaber de mest enkle og effektive løsninger til udvikling af Open Source-produkter, som gør det muligt for vores udvikler at realisere dine ideer hurtigere og mere effektivt.

Drupal

Vores talentfulde udviklere mestrer en bred vifte af kodning og teknologier, hvilket gør det muligt for os at skabe enhver form for it-løsning, der passer til vores kunders behov.